Как да спрете да ядете захар в 5 лесни стъпки

Що се отнася до химията на тялото, захарта е по-пристрастяваща от кокаина. Чакай, сериозно?

* googles „пристрастяване към кокаин със захар“ ** бъде арестуван от федералите ** пише останалата част от тази статия от затвора *

Мисля, че по-скоро бих се опитал да избутам пристрастяване към захар, отколкото към кокаин, но отново, никога не съм бил пристрастен към кокаин. Също така захарта е много вкусен.Знаете ли, че захарта е жаргон за кокаин? Прочетете останалата част от тази статия, като се преструвате, че говоря за кокаин и вероятно ще е много по-убедителна.

Ритането на навик с лоша захар (не забравяйте, кокаин) не е лесно и е особено трудно, когато нещата се намират в почти всяка преработена храна, разположена на рафта на местния магазин. Това е в хляб, сосове за макаронени изделия, кисели млека, десерти, дресинги за салати, бисквити, и отново и нататък. (Можете ли да си представите? Няма нужда от дилър на наркотици, когато можете да отидете до супермаркета и да вземете КОКАЙНА ХЛЯБ)

Захарта е почти невъзможно да се избяга (като осакатяваща зависимост от кокаин) ... но това може да се направи. Малко захар няма да те убие, но да го имаш всяко едно нещо консумирате бързо ще се добавят.Министерството на земеделието на САЩ съобщава, че средният американец консумира между 150 и 170 килограма рафинирана захар годишно. ЕДИН СТРАН И ПЕЧЕТ НА ЕДНИ СТАНЦИИ И СЕДМИ!!

* калкулатор на стойност на кокаиновата улица в googles *

ТОВА СА 2.4 МИЛИОНА ВРЕМЕ КОКАЙН! СВЯТИ ШНИКОВЕ Аз съм в ГРАННИЯ БИЗНЕС.

* googles „калории в захарта“ *Ъ-ъ, по-съществено, 150 килограма захар е 266 820 калории. Това са 5100 калории НА СЕДМИЦА. ПРАВО НА ЗАХАР. БОЖЕ МОЙ!

Ако искате да отслабнете, да спите по-добре, да защитите здравето на зъбите си и да се предпазите от много повече гадни заболявания и разстройства, рязането на захар е бързото решение №1, което можете да започнете точно тази минута, (Освен това можете да постигнете всички тези цели, като също така се откажете от кокаина, ако това е вашето нещо)

Ето 5 лесни стъпки, които можете да предприемете, като започнете днес, за да намалите захарта и дори да стигнете дотам, че напълно да я елиминирате от диетата си. Ако всяка седмица правите само една от тези промени, можете масово да намалите ЕДНИТЕ СВЕТЛИНИ И ПЯТИ СУХОВЕ захар, които ядете всяка година.1. Нарежете десертите

Знам, че очарователната малка кексче от червено кадифе изглежда добре и е толкова малка, че не може да бъде лошо за теб, нали? Но е пълен със захар Това е в брашното, в действително добавената захар и в глазурата.

Искам да кажа, че кексчетата имат много захар в тях. Това не е ракетна наука тук.

Десертите са очевиден виновник за намаляване на захарта и макар да са ОБЩО БЛАГОТВОРНИ, можете да ги ядете само по навик. Когато приключите с вечерята, тялото ви очаква да има десерт, защото това е рутина. Това, което наистина жадува, е тази захар. Защото си пристрастен към захарта.

* шепне „кокаин“ *

Вместо нормални десерти, опитайте парче плодове за десерт с разбит топинг без захар, ако трябва да добавите нещо към него. В плодовете ще има МНОГО по-малко захар от вашия типичен десерт, плюс това всъщност е пълен с витамини, които са полезни за вас.

С течение на времето дори можете да прекратите наличието на парчето плод, за да изрежете още повече захар. ВЕЧЕ СМЕ СЛЕДВАМИ ДИЗАЙНИ НА СТРАНИТЕ НА ЗАХАР, ФОЛКС.

2. Размени напитки

Не пийте неща, които са пълни със захар. Доста проста. (Също така, не пийте кокаин, смесен във вода, защото ЗАЩО ЩЕ ДА ПРАВИТЕ това?)

Ако смятате, че диетичните соди са по-добри, грешите. НЕ СТЕШЕШ, МИ СЛУЧАШ? Погрешно. Диетичните напитки обикновено съдържат аспартам и изкуствен подсладител. Той раздвижва невроните в мозъка ви, за да се почувствате страхотно, но след последната глътка ви копнее повече от него.

Това е захар. Захарта като кокаин. Това, което се опитвам да кажа е, че диетичният кокс ви принуждава да се пристрастите към кокаина.

* получава съда от Coca-Cola *

* пише останалата част от тази статия от по-малък затвор ВЪВ първия затвор *

Както и да е, истината е на моя страна. През 2013 г. Медицинският факултет на Федералния университет до Рио Гранде до Сул проведе проучване на ефекта на аспартама, захарина и захарта върху плъховете. Те открили, че плъховете, които са били хранени със захарин или аспартам, всъщност са натрупали ПОВЕЧЕ повече от плъховете, които са били хранени със захар!

Спомняте ли си внезапната поява на марката Vitamin Water? Те имаха страхотен вкус и имаха витамини и антиоксиданти в тях, но бяха заредени със захар. Понякога над 30 грама в една бутилка! Това е много захар!

Опитайте да смените в ароматизирана вода със селфи. Все още получавате забавната мехурчева карбонизация и аромат, но без вредни добавени захари. Ако изберете друга ароматизирана напитка, не забравяйте да проверите етикета за съдържание на захар, дори ако смятате, че не трябва да има.

Тест: Знаете ли това 3 уникални зеленчука, които се борят с мазнините в корема?

3. Скрити захари

Най-трудната част при изрязването на захар е намирането на скритите източници. (Федералното правоприлагане кимва тъжно). Производителите на храни са измислили някои умни начини да скрият факта, че техните продукти са заредени с това пристрастяващо вещество.

Ето списък на някои имена, под които се крие. Въпреки че определени захари като нектар и мед от агаве са естествени и по-добри за вас от аспартама или обикновената бяла захар, те все още добавят към много захар.

Готови ли сте за огромен списък? Добре, ето:

Сок от агаве
Барбадоска захар
Сироп от ечемичен малц
Цвекло захар
Канелни кристали
Кристали от сок от тръстика
Касторова захар
Царевичен подсладител
Царевичен сироп
Царевичен сироп твърди
Кристална фруктоза
Дата захар
Демерара захар
декстроза
Изпарен сок от тръстика
Фруктоза
Плодов сок
Концентрат на плодов сок
галактоза
гликоза
Твърди вещества от глюкоза
Златна захар
Златен сироп
Гранулирана захар
Концентрат от гроздов сок
Гроздова захар
Царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза
Пчелен мед
Пудра захар
Малцов сироп
Maltodextrin
малтоза
Манитол
Кленов сироп
меласа
Органична сурова захар
Пудра захар
Сурова захар
Сироп на рафинерите
Оризов сироп
Сорбитолът
Сироп от сорго
Захароза
Турбинадо захар

Ще се преструвам, че това са все странни жаргонни имена на кокаин и ИЗТЪКЛО обърквам хората. Ще бъде забавно! „Дайте 30 грама кристали от сок от добър тръстиков сок. Yeaaaaaaaaaaaaaaaah '.

4. Прости въглехидрати

Макар и да не са захар, те вървят ръка за ръка като още едно зло бяло вещество, което разрушава тялото ви. (... освен патриархата, който е о, изгори, стари бели мъже, които контролират обществото #gotyougood)

Ако ядете десерти, приготвени от магазина, или малко торти и бисквитки в пластмасови опаковки, те вероятно съдържат бяло брашно. Знаеш ли какво прави тялото ти с това бяло брашно? тя се превръща директно в захар, защото тялото ви е огромен d-bag.

БЛАГОДАРЯТ ТЯЛО.

Случвало ли ви се е да изядете цял тон суши или китайско изнасяне само за час или два по-късно? Това е така, защото ядете прости, бели въглехидрати като ориз и юфка. Те имат много малка хранителна стойност и тялото ви по същество го превръща в захар. След това катастрофирате и жадувате повече захар и викате вашия дилър за „изпарен сок от тръстика“.

Когато постепенно премахвате захарта, започнете да намалявате бялото си брашно и обикновените въглехидрати. Когато е възможно, разменяйте пълнозърнести храни, кафяв ориз или дори използвайте зеленчуци, за да замените въглехидратите.

Например, много места за бургер предлагат опции без бункери и обвиват бургер в маруля с гарнитура. Обещавам, че дори няма да ти липсва хлябът.

(Добре, това е груба лъжа. Отначало ще ви липсва. Но когато разберете, че ядете лов на килограми по-малко на захар на година, ще се почувствате по-добре)

5. Постоянство

За да формира нов навик, на мозъка ви е необходим около месец, за да пренасочи невроните и да го преквалифицира, за да следва нов път. Изрязването на захар е процес, но разчита на вашата последователност и отдаденост към него.

Ако е прекалено трудно да се откажете от студена пуйка, съставете план за изрязване на едно нещо всяка седмица, така че да постигнете напредък в плъзгаща се скала. Може би сте избрали да изрежете кифли за закуска една седмица и да се справите със зависимостта си от сода на следващата.

Направете необходимите стъпки и се придържайте към това. Всъщност, колкото по-малко ядете захар, толкова по-малко тялото ви го жадува. Ако можете да се захванете с желанието си, можете да изрежете усещането да искате захар завинаги.

Освен това няма да бъдете арестувани за трафик на кокаин. ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ (с изключение на комбинирания индустриален затворнически комплекс).

Оставете ми коментар и ми кажете как върви вашият захарен детокс. Заедно можем да се откажем от този ужасен бял прах!

(О, също, ако някой от вас има съвети за бягство от затвора в затвора, наистина бих го оценил. thaaaaaanks надзирател, моля, не четете тази част).

В обобщение...

Как да спрем да ядем захар

  1. Нарежете десертите
  2. Разменете газирани напитки и сладки напитки
  3. Избягвайте скритите захари в диетата си
  4. Стойте далеч от прости въглехидрати
  5. Бъдете последователни и спазвайте добрите си навици

Препратки:
1. „Профилиране на консумацията на храни в Америка.“ Министерство на земеделието на САЩ, 2010 г.
2. Апетитен вестник, том 60., януари 2013 г.