Как да разбера дали някой човек ви харесва (или ако той лъже!)

Намаляването може да бъде вълнуващо, но нервноуморяващо. Идеята той да ви харесва обратно е вълнуваща, но идеята той да не ви харесва е някак разочароваща и потискаща.

Вие просто ли сте приятел или той има по-дълбоки чувства към вас, които надхвърлят приятелството?

Още по-лошо е, че той е срамежлив човек, който не е точно емоционално изразителен, което прави още по-трудно да разберете дали се интересува от вас или не?Не се притеснявайте - никога няма да се объркате след тази статия.

Тук съм, за да предложа не само най-важните знаци, които човек ви харесва, но аз ще дам конкретни, конкретни примери, така че да можете да разберете напълно и най-накрая точно какво е положението ви - както в, харесва ли ви или не ?

Не можете да знаете 100%, но ще ви дам достатъчно материал, за да сте почти сигурни дали е по един или друг начин.

Ако той не ви харесва, има неща, които можете да направите, за да увеличите максимално шансовете, че ви харесва, което ще обясня, след като изброя 21 знака, които показват, че той всъщност ви харесва. Проверете дали той проявява някой от тези знаци за да получите по-точен анализ, ако той ви харесва,

ПОВЕЧЕ: Точно как да разберем със сигурност, ако един човек ви хареса

Вземете теста: Харесва ли ви?

Списък с 21 знака, които трябва да кажат дали ви харесва един човек:

Знак № 1: Той излиза извън пътя си заради вас

Излизането от пътя му означава, че той полага усилия за вас. Усилието означава, че му пука. Добра мярка за това колко много ви харесва е колко енергия са готови да изразходват за вас.

Ако видите човек постоянно да излиза от пътя си за вас, това е добър знак!

Знак № 2: Той ви запознава с хора, които харесва и които са близо до него

Семейството и приятелите очевидно са важна част от живота му, така че ако той ви запознае с тях, това означава, че вие ​​също сте важни. Това е също точно означаващо, че сте човек, когото иска в живота си за 'дългосрочен план'. И така, направете крачка назад и помислете с кого ви запозна?

Ако ви запознае с приятелите си, това най-вероятно означава, че мисли силно за вас и иска да ви „покаже“.

Някои мъже ще се срещат с жена „тайно“, но никога не я обръщат около хората в живота му. Това е лош знак!

Знак № 3: Той ревнува, ако споменете друг мъж

Ако изобщо му пука, това вероятно означава, че има интерес, защото защо иначе би се интересувал?

Всички мъже са различни по отношение на нивата си на ревност и сигурност. Има първичен инстинкт, при който той трябва да се грижи до известна степен, ако гледате други мъже или други мъже ви гледат.

Това е мъжки инстинкт, който се активира, който не може да се помогне, така че това е категоричен знак, че той ви харесва.

ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

Знак № 4: Той помни какво казвате

Ако той помни какво казвате, това означава, че той слуша и се грижи! Ако помни малки случайни подробности за вас, които повечето хора вероятно забравят, това е чудесен знак, че проявява интерес.

Ако можете да кажете, че това, което казвате, има значение за него на по-дълбоко ниво от повечето, честно е да кажете, че ви харесва.

Знак №5: Той се отнася с вас по различен начин, отколкото с други жени

Ако той ви харесва, той ще се отнася с вас по-различно, отколкото с други жени, всъщност той вероятно ще се отнася с вас по различен начин от всеки!

Дори и да е срамежлив, това все още важи. Може да е по-трудно да се открие, но ще има промяна, която трябва да видите. Трябва да ви е очевидно, че им се откроявате. Да имаш мачкане или харесване на някой друг, не е „нормално“ нещо за човек или някой. Помислете колко често имате чувства към някого?

Отнема известно време, за да се изгради честно привличане към друг. Рядкост е, затова той ще действа по уникален с вас начин, който показва, че вие ​​сте някой специален в ума му!

Знак № 6: Той иска да ви даде своя принос в нещата

Питането за вашите чувства и принос за дадена ситуация е друг основен знак, който му пука. Ако искаш да дадеш своя принос за дадена ситуация, означава, че той наистина цени твоето мнение.

Това е огромен символ, който ви харесва, защото хората не просто питат никого на случаен принцип за тяхното мнение по дадена тема. Това означава, че той може да ви хареса отвъд това на само приятелска атракция.

Знак № 7: Той ви дразни

Ако той обича да се подиграва с вас, той най-вероятно се опитва да привлече вниманието ви. За мен дразненето е почти най-прозрачният начин да флиртувам с някого. Това е един от най-добрите начини да привлечете вниманието на някого и защо той иска вашето внимание?

Дразненето трябва да е леко сърце и забавно очевидно, нищо прекалено сериозно или лошо. Това е лош знак! За мен безобидното закачка е игрив начин да ви покажа като някой и е огромен знак, че той ви харесва.

ПОВЕЧЕ: 16 знака за предаване Гай Ви харесва чрез текстови съобщения

Подпис № 8: Той е изключително приятен за вашето семейство / приятели

Можете да кажете, че той се опитва да бъде приятен около тези, които знае, също се грижат за вас. Дори и да не иска да се мотае с хора, които прави, защото те са важни за вас. Той го прави независимо, защото знае, че това ще ви направи щастливи.

За вас трябва да е очевидно, че той излиза от пътя си, за да бъде в своята „А-игра“, когато има хора, които са важни за вас.

Добър пример е да видите, че той отделя време, за да изглежда добре, когато излизате или го наблюдавате как се усмихва, когато знаете, че е имал труден ден.

Знак № 9: Той е около теб много

Ако можете да видите, че се опитва да бъде около вас, това е добър знак, че ви харесва. Особено, ако той променя плановете да го направи.

Хората ще гонят толкова високо, че са около някой, от когото се интересуват. Ако случайно седи до теб произволно или дали се окажеш на едни и същи партита, това е добър знак, че те харесва.

Това означава, че той усеща това привличане и мозъкът му му казва да бъде около теб.

Подпис № 10: Той инициира разговор

Вие не сте този, който излиза от пътя ви - той е. Ако това е фантастичен знак, той ви харесва. Ако той е този, който прави планове и инициира всички ваши взаимодействия, той вероятно няма да ви намери скучни!

Никой не иска да се мотае с човек, когото не харесват, мъж или жена!

Знак № 11: Той ви прави комплименти

Комплиментът ви е чудесен начин да покажете, че той ви харесва. Това означава, че се опитва да бъде мил и да ви направи щастливи. Помислете кой, кога и защо, когато правите комплимент на някого?

Ако ви прави комплимент, несъмнено харесва нещо за вас.

Уникалните комплименти са още по-важни, защото това означава, че забелязва нещо уникално за вас и го споменава. В ума му има нещо рядко.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

Знак № 12: Той е уязвим около вас

Ако той е уязвим, това е основен знак, той определено има силни чувства към вас. Повечето хора имат проблеми да бъдат уязвими, дори когато са в дълбока връзка.

Мъжете не споделят само чувства с никого. Да накараш човек да отвори сърцето си или някой да е по този въпрос не е лесна задача. Така че, ако това вече се случва извън прилепа, това означава, че той не е само удобен около вас, но може да се интересува от вас, освен от някой, с когото да поговорите.

Знак № 13: Той проявява положителен език на тялото

Ако той се усмихва много около вас и се отвори като отворен и ненатрапчив, това е добър знак, че ви харесва.

Контактът с очите винаги е важен, а прости неща като отваряне на врати или това, че сте учтиви означава, че се опитва да ви покаже някаква обич. Можете също така да кажете колко наистина се интересува от езика на тялото си. Лесно е да се види кога някой се отлага или се наслаждава на разговора от това как действа.

Езикът на тялото е също толкова важен, колкото това, което казва!

Подпис № 14: Щастлив е, когато е около вас

Един човек няма как да не се усмихне и да озари, когато гледа жена, която харесва. Чувството е, че не може да бъде потиснат и трябва да е ясно, че е в по-добро настроение, когато е около теб.

Ако той също се смее много, това е друг добър знак, защото това означава, че се забавлява!

Понякога е невъзможно да контролираме себе си, нещо неволно, което се запалва, когато са били около това, което се интересуваме.

Подпис № 15: Той попита дали сте неомъжена

Това е голям знак, че той се интересува, защото преценява дали сте на разположение или не. Реакцията му към вашия отговор ще бъде още по-показателна! Ако той изглежда щастлив и лицето му светне, ако кажеш, че си несемеен, това е още по-голям знак, че те харесваш.

Ако той се интересува от състоянието на вашата връзка, това е ясен знак, че може да иска връзка!

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва със сигурност

Знак № 16: Той се свързва много с вас чрез текст и т.н.

Ако човек не ви харесва, вие винаги ще се свързвате с него, а същото е обратното. Ако ви харесва, той ще се свърже най-често с вас.

Ще го видите като катализатор на честите и последователни разговори, ако прояви интерес.

Помислете с кого се опитвате да започнете разговори, най-вероятно някой, за когото искате да знаете!

Знак № 17: Понякога просто ще е очевидно

Когато човек ви харесва, обикновено е очевидно. Той ще се отнася с вас много по-различно, отколкото с другите, така че ако вече не знаете в червата си, това е добър шанс той да не се интересува.

Понякога, когато човек ви харесва, това ще бъде болезнено очевидно за вас и тези около вас. Това е нещо, което можете просто да кажете. Друг път ще бъде много трудно да се каже в зависимост от това колко охраняван е човекът. Някои хора са много по-прозрачни, но дори и охраняваните хора понякога не могат да помогнат, но да покажат вътрешните си чувства.

Знак № 18: Любопитен е към теб

Ако той ви задава много въпроси и иска да научи за вас това е чудесен знак, че ви харесва.

Мъжете и жените правят това само когато имат интерес. Мъжете няма да задават въпроси според мен, освен ако не са истински любопитни и харесват нещо за вас.

Ако той иска да знае повече и повече за вас, това означава, че се интересува от вас и кой сте. Помислете за обратното на грижата и как се чувствате, когато някой е безразличен към вас. Ясно е, че не се интересуват. Трябва да бъде също толкова лесно да се види че е той интересувам се от теб.

Можете да разберете по естеството на разговора и темите на въпросите му. Обикновено те са от личната страна и може да излязат като въпроси, които обикновено не биха били необходими в строго платонични отношения. Колкото по-задълбочен е въпросът, толкова повече се казва, че той ви харесва.

Той би трябвало да задава въпроси не защото трябва (както работиш заедно), но искрено иска да знае твоите отговори.

ПОВЕЧЕ: 22 знака на езика на тялото, които гарантират, че той е в теб

Знак № 19: Той ви докосва

Дали някога се навежда в близост и случайно те докосва? Вероятно е да не е случайно, особено ако се случва често!

Докосването е друг знак на езика на тялото, който е неволен сигнал, от който той наистина се интересува!

Знак № 20: Той се ядосва, ако някой ви обиди

Дали някой е груб или обижда към вас? Ако човек ви харесва, най-малкото ще се развълнува малко или някой се забърква с вас. Инстинктът на мъжа е да иска да защити жена, така че си представете как този инстинкт може да се увеличи, когато той е грижа за жена.

Трябва да видите, че той е по-защитен спрямо вас, отколкото другите хора, ако има истинско привличане към вас.

Подпис № 21: Той се грижи за вашето удоволствие

Очевидно грижата за това дали някой се забавлява или е щастлива, е основен знак, че ви харесва. Това може да бъде сексуално или нещо толкова просто, колкото да ви подари якето в студена нощ.

Въпросът е, че ако е ясно, че иска да ви направи щастливи и удобни и да се чувствате добре, той има някои чувства към вас.

И така, какво ще стане, ако тези знаци насочете го към това, че не ви харесва?

Е, за да ви дам най-добрия кадър да го направите, така че той да ви хареса, искам да обясня най-често срещаната грешка в саботажния начин на мислене, която правят толкова много жени.

Тази грешка е ... като имам дневен ред.

Казано по-просто: наличието на „дневен ред“ убива вашата привлекателност.

Имайки мислене за дневен ред, имам предвид:

Имате конкретен начин, по който искате нещата да се оправят и така, всичко, което правите и кажете, е в услуга на опитите грим ситуацията се развива както сте планирали.

Умът ви е фокусиран върху това да направите нещо, вместо да сте в момента с него и да реагирате на ситуацията естествено.

Когато хората усетят, че някой има програма, която се опитват да направят, това веднага го кара да се сблъска като отчаян и повишава охраната си.

Хората се подлудяват, когато усещат, че някой има скрит мотив за общуване с тях. И така, голямата причина да нямате дневен ред е, защото не искате да го изпълзявате!

Вместо това искате да сте по-скоро като блестящо слънце, което излъчва добра енергия, не можете да го контролирате, но можете да контролирате енергията Вие гася и ако му хареса, ще дойде при вас за още ...

ПОВЕЧЕ: 100 знака, които те харесват

Бъдете присъстващи в момента

Винаги присъствайте в момента!

Това, че присъствате с някого, означава, че сте спокойни, не сте вътрешно неспокойни или се опитвате да го накарате да ви вижда или да ви отговаря по определен начин (мислене на дневен ред).

Вие сте просто удобни и повече приличате на отворено, любящо, възприемчиво пространство, с което да взаимодейства.

Да присъстваш е до голяма степен да не правиш неща, които прецакват взаимодействието, главно да излезеш от главата си и просто да си с другия човек. Това означава, че слушате какво казва той и отговаряте, без да се страхувате как ще отговори на вашия отговор.

Слушането е от ключово значение

Това го кара да се чувства разбран и когато някой се почувства като друг човек „ги получава“, е много по-вероятно да се отворят и да споделят сърцето си с вас. Това споделяне и разбиране на лична информация е точно как се изгражда привързаността. Колкото по-сигурен човек се чувства с теб, толкова по-привързан ще стане.

Най-общо казано, най-големият проблем при жените да накарат човек да ги хареса е, че те се фиксират един човек и когато покаже знаци, че не му харесва гърба й, вместо да приемат това и да продължат веднага, те прекарват време да блъскат глава в стената, опитвайки се да го накарат да ги хареса.

Това губи време, което може да се изразходва много по-добре, фокусирано върху човек, който иска да бъде с вас.

Ако искате да сте добри в това да накарате един конкретен човек да ви хареса, бъдете „добри“ в това да накарате мъжете като цяло да ви харесват.

Можете да правите неща, които ви правят привлекателни за мъжете:

- Бъдете в щастливо настроение. Да бъдеш приятелски равен е да си привлекателен.

- Не търсете човек, който да ви прави щастливи. Научете се да живеете живота си щастливо, така че това е вашият нормален начин на живот. Да имаш гадже би било хубаво допълнение, но не всичко е всичко. Не бива да търсите връзка, за да ви направи щастливи.

- Бъдете толкова красиви, колкото е възможно, независимо дали става въпрос за това как се обличате, или гримът, който носите, или поддържате положителна нагласа.

Може да звучи повърхностно, но работи. Повярвай ми, казвам ти какво ще те направи най-ефективен и бих ти направил услуга, ако не ти казах това!

Личност срещу външен вид

Който ви каже, че тези неща нямат значение или че не трябва да имат значение, ви поставя в неизгодно положение.

Очевидно личността е централен фактор за това, защо харесваме някого, но също така помнете, че първите впечатления са най-важни, а първото впечатление, което някой прави от друг човек, винаги е неговият външен вид!

Той може да бъде професионален пианист или огромен собственик на бизнес, но ако се облече хипотетично и се грижи за хигиената на някой бездомник, най-вероятно ще минете, преди дори да се запознаете с тези неща!

Външният вид може да бъде измамен, но те наистина имат значение!

ПОВЕЧЕ: 30 сигурни знака, че един човек не ви харесва назад: как да разбера дали не се интересува от вас

Сега, не казвам, че трябва да изглеждате като супермодел! Всеки има свой тип. Не забравяйте, че да бъдеш привлекателен е нещо, което е напълно субективно,

Въпросът е, че ако чувствате, че изглеждате и действате невероятно по определен начин, опитайте се да изглеждате и бъдете по този начин, а човекът, който смята, че и вие сте невероятни, е ясно съвместим!

Тези знаци ще ви дадат а много по-добра идея, ако той ви харесва. Някои от тях в съзнанието ми са ключови идентификатори, които трябва да ви дадат директно да или не. Не се обезкуражавайте и както казах, винаги бъдете добър слушател и отговаряйте.

Не се притеснявайте, ако не сте мач, това просто означава, че не се вписвате органично. Не забравяйте, че в морето има много риба и има човек, който е идеален за вас! Или поне близо до перфектно.

Надявам се тази статия да ви помогне да разберете дали този човек ви харесва или не. Преди да решите какво да правите по-нататък, трябва да знаете за двата основни момента във всяка връзка, които определят дали ще живеете щастливо някога след това или той ви напуска, така че обърнете внимание на тази следваща стъпка, защото това е жизненоважно: В един момент той ще се запита това ли е жената, към която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Отговорът на това ще определи съдбата на връзката ви: Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелка (типът жена, на която той се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем ще подкопае каквито и да са отношения, ако ви е позволено да гневи и унищожава връзката ви отвътре, така че прочетете това веднага или рискувайте връзката си, защото в един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение:

 1. Той излиза от пътя си заради теб
 2. Той ви запознава с хора, които харесва и които са близо до него
 3. Става ревнив, ако споменете друг мъж
 4. Той помни какво казвате
 5. Той се отнася с вас по различен начин, отколкото с други жени
 6. Той иска вашия принос в нещата
 7. Той те дразни
 8. Той е изключително приятен за вашето семейство / приятели
 9. Той е около теб много
 10. Той инициира обесването
 11. Той ви прави комплименти
 12. Той е уязвим около вас
 13. Той проявява положителен език на тялото
 14. Щастлив е, когато е около теб
 15. Той попита дали сте неомъжена
 16. Той се свързва много с вас чрез текст и т.н.
 17. Понякога ще е просто очевидно
 18. Любопитен е към теб
 19. Той те докосва
 20. Той се ядосва, ако някой ви обиди
 21. Той се грижи за вашето удоволствие