Как да разбера дали ви липсва

Ако виждате човек (или имате удряне на човек) и искате да знаете дали той ви липсва, има някои много ясни сигнали, че той мисли за вас и не е сигурен как да общува по атрактивен начин ...

Когато мъж наистина си пада за жена и не може да спре да мисли за нея, той се грижи да продължи потока на разговора. Той се опитва да привлече вниманието й. Той изпраща много малки, но значими сигнали, надявайки се, че той ще задържи вниманието й.Той се надява на друг шанс да се свърже с вас. И да, все още има надежда за разцвет на връзката.Но понякога, ако не се свърже с вас, той все още може да мисли за вас и да ви липсва, но може би не е наистина сигурен какво трябва да ви каже.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Така че ето седем знака, че може да сте пропуснали това шоу, че той може да ви липсва. Всъщност той дори може да ви липсва като луд и просто е твърде срамежлив, за да го признаете!1. Той казва почти всичко, за да продължи разговора ... Или се опитайте да продължите

Независимо дали е светски разговор за уикенда, споделяне на глупави мемове или разговори за филми или книги, които той се радва, той отчаяно иска да ви забавлява. Добър знак ... не иска да го забравяте. Той иска този отворен канал за комуникация.

2. Той се превръща в сталкер на социалните ви медии

Ако човекът, който харесвате, ви е „дебнел“ в социалните медии, той може би се опитва да покаже колко много ви липсва.

Не е директният подход ... но след това отново, защо иначе би искал всяка нова публикация, да се опита да се сприятелява или да харесва вашите снимки, ако той „не ви липсва“? Мъжете, които дебнат, определено пропускат!3. Той споделя стари снимки или публикация в социалните медии от Days Gone By

Сайтове като Facebook улесниха споделянето на спомени и така вашият поразен човек продължава да гледа към миналото, а именно чрез споделяне на снимки, събития и съобщения за състоянието, които ви включват. Това може да е вътрешна шега, която той някога е споделил с вас, серия от снимки или подарък, който сте му подарили. Той може също да ви поиска снимки (минали или настоящи). Носталгичните момчета (които ви липсват) са допълнително визуални. Те искат да пресъздадат тези минали чувства с няколко отблясъци от това как е бил животът.

4. Бързо отговаря на съобщения

Мъжете, които не ги интересуват, просто не бързат след телефона! Но мъжете, които все още мислят за вас, много бързо отговарят на съобщения, минути или дори секунди след като започнете разговор.

5. Той е необичайно настроен, когато разговаряте с него

Ако човекът от живота ви изглежда необичайно ядосан винаги, когато говорите, възможно е той да има проблеми с вас - и с други думи, да ви липсва скъпо. Той изважда нещата върху вас, надявайки се да предизвика силна емоция от вас по един или друг начин.

Знам, че не е най-ласкавият знак в думата, но се случва непрекъснато. Той може да иска да общувате повече с него. Така че когато в крайна сметка говори с вас, той е малко разочарован.6. Той влага много усилия в среща

Един незаинтересован човек вероятно ще го играе на ухо. Но този човек, който толкова ви липсва, преминава зад борда, като се увери, че всичките ви нужди са удовлетворени.

Той планира нещата подробно и харчи много време и пари, като се увери, че следващата ви среща е всичко, което се надявахте. Той иска следващата ви среща да бъде специална, защото ви липсва толкова много.

7. Той публикува, както той говори с вас, без да говори с вас

Ами да, той вероятно ви изпраща странни езотерични съобщения, особено ако никой друг изглежда също не получава своите загадъчни справки. Когато момчетата изпитват разделени емоции, те споделят чувствата си. Боли е да го държите вътре и така те се изразяват по начини, които не винаги имат много смисъл.Може да не говори директно с вас ... но може да обработва как се чувства вътре. Той се примирява с случилото се и какво иска.

Което е ... познахте го ... той ви липсва и ви иска обратно.

Когато се съмнявате, обърнете внимание на по-очевидните признаци. Не мечтайте Анализирайте неговите модели на поведение. Колко усилено работи, за да привлече вниманието ви и да го задържи? Ако наистина ви липсва, той работи извънредно!

Надявам се това да ви помогне да изясните нещата за вас. Едно важно нещо е, че той, който ви липсва, е само едно парче от пъзела, ако го искате обратно и искате той да остане с вас завинаги, тогава трябва да го накарате да ви вижда като „онази“ - жената, която той не можеше живеят без.

За целта ви е необходима тази тайна формула, за да получите бившия си отново в ръцете си, така че не чакайте или може да пропуснете шанса си завинаги: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Как да разбера дали ви липсва

1. Той казва почти всичко, за да продължи разговора ... или да се опита да продължи

2. Той се превърна във вашия стакър в социалните медии

3. Той споделя стари снимки или публикация в социалните медии от отминалите дни

4. Бързо отговаря на съобщения

5. Той е необичайно настроен, когато разговаряте с него

6. Той полага много усилия за среща

7. Той публикува като той говори с вас, без да говори с вас