Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

Вие сте тук, защото се чудите тества ли ме, като се дърпа от мен?

Опитвате се да разберете какво води неговото поведение и го карате да се отдалечава от вас.Истински ли губи интерес към вас? Всичко това е хитрост да те накара да дойдеш да гониш след него? Дали нещо в живота му го притеснява и отнема от връзката? Или е нещо съвсем друго?Как да разберете истинските му чувства?

Какво, накратко, трябва да правите? И как да го накарате да се върне при вас, след като се отдръпне?Ужасяващо е чувството да имаш мъж, когото се грижиш да се оттегли и да се отдръпне от теб - и знам колко уязвими и уплашени можеш да се почувстваш.

Така че не се притеснявайте - покрих ви.

Ще ти кажа точно какво да правиш, когато той се дърпа, за да не те хванат в ситуация, в която гониш след него, и си даваш най-добрия възможен шанс да имаш силна, трайна връзка с него.Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Той не те изпитва, като се отдръпва от теб

Ако се чудите дали той ви тества, отговорът 99,9999999 пъти от 100 е, че той не е и че той изглежда далечен всъщност е нещо съвсем друго. През повечето време, когато има чувството, че се дърпа, той просто се занимава с нещо, което няма нищо общо с връзката и посвещава енергията си там. Независимо от причината и дори ако той е тествайки те, най-доброто нещо е да го играеш готино и да го оставиш да се върне при теб по собствено желание.

Какво да правите, ако се чудите защо той се отдръпва от вас

Значи сте изплашен. Този човек, който наистина харесвате, става студен и се държи далеч към вас. Защо?Има много причини, поради които един човек може да започне да се дърпа в една връзка - и един от тях изобщо не е за вас или за връзката.

Разбира се, той може да се дърпа като игра на сила, за да се опита да ви накара да гоните след него.Или може да се дърпа, защото се притеснява от връзката да стане твърде сериозна и трябва да вземе малко пространство и да спечели перспектива.

Или може да бъде супер сладко, пълен с проблеми по време на работа и да отделя 100% от времето и енергията си за решаването им - да ви накара да се чувствате сякаш се отдръпва от вас, когато наистина се концентрира върху нещо друго.

Или може да е един от милион други сценарии, при които той чувства необходимостта да отдели малко пространство от връзката за определен период от време.

От всичко, което изброих, първото е най-малко вероятно - освен ако не знаете за факт, че това е модел с него и че той обичайно тества граници в отношенията, като се дърпа.

Ако не знаете историята му на запознанства, той може да бъде една от милиона различни причини, че той изглежда далечен към вас. Повечето от тези причини може би не са свързани с вас.

Но независимо дали се отдалечава, защото му трябва пространство, или защото се занимава с частен проблем, или дори защото тества теб - има едно решение:

Ето какво точно трябва да правите всеки път, когато той се отдръпва

Независимо от това, което го кара да се отдръпне, винаги има едно решение, на което трябва да отговорите:

Просто го играйте готино.

Не се опитвайте да гоните след него, не се опитвайте да „спасите“ връзката, не се опитвайте да го разпитвате, за да разберете защо той се отдръпва от вас, и определено не се опитвайте да анализирате всичко, което казва и прави за улики как се чувства (повече за това по-късно).

Всички тези отговори са грешки - а проблемът е, че се чувстват правилни в момента. Изглежда инстинктивно като правилното нещо - когато наистина всичко е да го изтласкат по-далеч от теб.

Именно там жените изпадат в неприятности и се преследват, след като човек го моли да бъде с нея - а не в позицията, в която бихте искали да се озовете.

Така че решението е просто: просто го играйте готино.

Ако той се отдръпва от вас или се държи далеч, това е защото търси пространство от връзката. Защо се нуждае от пространството не е толкова важно, колкото това, което правите, когато търси място.

Ако гоните след него, обаждате му се и му изпращате съобщения и оставяте тревогата ви да ви накара да потърсите валидация от него, това ще го отблъсне още повече. Той няма да получи пространството, което търси - точно обратното.

Вместо това той ще се почувства още по-претъпкан от връзката, което ще го накара да се развие още по-далеч, което избухва в порочен цикъл, който може да прекрати връзката преждевременно.

Затова вместо това не се опитвайте да гоните след него. Ако той търси космоса, нека да го има и нека желанието му да се върне при теб да расте самостоятелно.

Никога няма да можете да го манипулирате, за да иска да се върне при вас - това само ще го накара да се почувства по-претъпкан и ще го тласне напред.

Но ако го оставите да разполага с пространството, което търси, това му дава да разбере, че можете да му дадете това, от което се нуждае - което го прави много по-вероятно да се върне при вас.

Има още една концепция, за която искам да говоря тук, която е супер важна:

Ето едно от най-важните правила за запознанства, които трябва да следвате

99% от случаите виждам, че жените се прецакват изцяло в отношения и се завъртват на ужасно място, защото е пренебрегнало това правило.

Ако следвате това правило, няма да се навиете да се движите в кръгове, като се побъркате, опитвайки се да го измислите отново.

Готов ли си? Ето правилото:

Не се опитвайте да търсите намеци за това как „наистина“ се чувства в нещата, които казва и прави.

Значение: не прекарвайте времето и енергията си в опити да разберете истинските му намерения или истинските му чувства от това, което ви казва или колко често ви пише.

Толкова много жени попадат в капана да се опитват да разберат как един човек „наистина“ се чувства към тях, като чете думите и действията му, за да намери „улики“ и „скрити намеци“ за истинските му чувства.

Това е капан. Никога няма да ти помогне. Никога няма да подобрите отношенията си

Всичко, което ще направи, е да го избуташ по-далеч и да те подлуди, опитвайки се да разбереш защо.

Търсенето на „съвети“ от него ще го изтласка по-нататък

Страхотните връзки работят, защото се чувства страхотно и двамата да са там.

Или казано с други думи: връзката ви е страхотна, ако се чувствате чудесно да сте един около друг.

Когато и двамата партньори са спокойни, удобни и в добро настроение един около друг - чувства се отлично.

Но ако единият или двамата партньори се чувстват тревожни, изплашени или притеснени - това отровява динамиката на една връзка и води до това, че и двамата партньори се чувстват, че има нещо „изключено“.

Това повече от всичко води и до това мъжете и жените да се отдалечават от една връзка. Не е толкова добре да прекарвате време един с друг, така че един човек търси разстояние и се отдръпва, за да се опита да спечели перспектива.

Когато търсите „намеци“ в поведението му или се опитвате да анализирате това, което казва, за да разберете „истинските си чувства“ - това отровява динамиката между вас.

Вместо да се чувства спокоен и щастлив около себе си, той ще се почувства като че ли се разресвате през всичко, което казва. Ще се почувства като той ходи по яйчени черупки около вас, страхувайки се да не каже нещо погрешно.

Тази динамика го тласка по-далеч, защото изведнъж вече не е добре да си около себе си. И когато той отдръпне повече, това ви прави по-разтревожен, което ви кара да търсите улики още по-интензивно и добре ... стигате до къде отивам с това.

Ето защо най-добрият начин да реагирате, когато партньор се отдалечи с вас, е просто да го играете готино и да му дадете пространството, което търси.

Не прекалявайте. Не го поставяйте под микроскоп. Не се саботирайте, като се опитвате да прочетете какво прави.

Просто му оставете мястото, което търси. Той естествено ще се почувства по-добре, когато получи това, което търси, и това добро чувство естествено ще го върне към вас.

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста

Интересни Статии