Как да разбера дали някой флиртува с вас

Как да разберете дали човек флиртува с вас? Използвайте тези 20 знака!

Искате ли да го тествате и да видите дали флиртува с вас или просто си го представяте? Вижте дали той ви казва за семейството си и докато той е в това, много ли прокарва ръце през косата си? Той се изчервява? Ами езика на тялото му? Гледа ли той дълбоко в очите ти, когато говориш с него и се смееш на всичко, което казваш? Всичко това са флиртуващи знаци и може да са доказателство, че той наистина е в теб и би искал да се сближи - както физически, така и емоционално. Вижте какво още можете да заключите от поведението му.

ПОВЕЧЕ: Флиртува ли с теб? Ето 8-те знака, които той е!

Изкуството да флиртуваш е наистина забавно да се практикуваш, но понякога може да имаш усещането, че човекът си играе с ума ти или просто си представяш нещата. Флиртува ли с теб, или е само пожелателно мислене? Ако той е горещ и студен, това може да бъде разочароващо и объркващо, така че нека разгледаме някои признаци, че човекът, който харесвате, всъщност е флиртуващ.Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

Признаци Той флиртува с вас:

1. Карате го да се смее

Знаеш със сигурност, че никога не си бил много на комедия, но този човек не може да спре да се смее на всички глупави шеги, които правиш. Става ли ви внезапно смешно, той просто има същия тип чувство за хумор или се смее на всичко, което казвате, защото ви харесва? Има шанс той просто да сметне, че сте много забавен, но вероятно също прави този флиртуващ смях.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва на работа: 16 знака за предаване

2. Той се изчервява?

Обръщали ли сте внимание как реагира, когато го дразните обратно? Той се изчервява? Зачервява ли се някога, докато разговаря с вас, или ви пита неща - може би лични? Хората, особено мъжете, не са склонни да се изчервяват, когато не харесват някого. Човек, който се зачервява, е не само възхитителен, но и флиртува с вас. Ще ви разкажа тайна - ето как аз се спрях, че първото ми гадже ме хареса!

3. Флиртува ли с всички?

Полезно е да определите дали той флиртува с вас или просто има естествено флирт личност. Някои хора са просто флиртове и дори не могат да разберат кога го правят. Така че, за да оставите това заяждащо чувство за почивка, трябва мълчаливо да наблюдавате поведението му около други жени. Дали е толкова мил с тях, колкото и с теб? Той отваря ли се по същия начин? Смее ли се около тях и ги дразни, както прави с вас? Ако това не е обичайният му начин на действие, тогава може да сте просто специални за него.

4. Докосва ли те „случайно“?

Когато харесваме някого, искаме да ги докоснем. Не можем да му помогнем; това е като магнит. Така че намирате извинение да ги докоснете „случайно“ или по какъвто и да е начин, който е подходящ - той прави ли ви това? Дръжте очите си обелени: докосва ли ви ръката, когато ви подаде чаша? Притиска ли крака към твоя, когато седиш един до друг? Някога излишно ли е сложил ръка на гърба ти или талия, за да премине покрай теб и т.н.? Не гледайте сега, но той флиртува с вас.

ПОВЕЧЕ: Как точно да знам със сигурност Ако човек ти харесва

5. Той споделя лични данни

Помислете отново за разговорите си - споделя ли той нещата с вас? Подробности от личния му живот, истории от детството му, информация за семейството му и подобни неща? Това е доста очевиден знак, че той би искал да бъде близо до вас и се чувства удобно да споделя такава интимна част от него с вас. Той е отворен с вас и това може да ви сближи, защото той установява различна връзка с вас, отколкото с всички останали. В края на краищата само специални хора успяват да хванат поглед зад завесата.

6. Той пита за вашите неща?

Разбира се, че имате изискан вкус към филми, книги и музика, но изглежда на някой друг, че той винаги иска да вземе назаем вашите неща? И само твоя? Той може да се опитва да повиши вкусовете си, но по-вероятното обяснение е, че той се опитва много упорито а) да намери извинение да се види и б) да намери някаква обща основа, за която можеш да говориш. В крайна сметка той трябва да обсъди онзи филм, който е заимствал или онзи албум, и да ви каже колко го харесва. Разбира се, той също можеше просто да отиде онлайн, но тогава нямаше да има причина да те вижда ...

7. Той е на най-доброто си поведение

Забелязали ли сте някога той да е особено нежен? Той отваря ли врати за теб и винаги ли е готов да предложи палтото си в момент, когато забележиш, когато ти е студено? Тук ще трябва да обърнете внимание и да видите дали той прави това и за други жени; в този случай това е само неговият стил. Но той също може да се опитва да ви „защити“ и да ви е мил, защото ви харесва много и това е неговият начин на флирт.

ПОВЕЧЕ: 16 знака за предаване Гай Ви харесва чрез текстови съобщения

8. Дразни те

Знаеш ли как момчетата дразнят и иначе притесняват малките момичета, които харесват на детската площадка? Нека ви кажа, те никога не растат от това. Момчетата винаги и завинаги ще дразнят момичетата, които харесват, дори и да са всички възрастни. Така че, ако той винаги е игрив около вас, фалшив „среден“, изтъквайки сладки неща, които правите, начини, по които сте разхвърлени или детински по някакъв начин, той всъщност не смята, че това са недостатъци; той смята, че сте очарователни и определено е флирт В противен случай, защо той би бил толкова заинтересован от всеки аспект на вашето същество?

9. нервен ли е?

Хората, които харесваме, често ни изнервят и това е доста възхитително. И ако внимавате за знаците, може да забележите, че той е много неподвижен около вас. Той може да прокара ръцете си през косата си прекалено много, да играе с химикалка, да пъхне ръцете си в джобовете, само за да ги извади отново, да разтрие страната на врата си и т.н. На нетренираното око това може да изглежда като просто нормално поведение, но те предават известна нервност, която наистина присъства само при мъжете, когато флиртуват с жена, която харесват. Това бихте вие!

10. Работата му изисква ли той да е хубав?

Друг капан, на който трябва да внимавате, са по принцип платени флиртове. Когато работите като барман, сервитьор, продавач - буквално вашата работа е да бъдете възможно най-приятни и безплатни за клиентите, за да получите съвети или да направите продажба. И макар че той наистина може да е добър човек и дори да ви харесва, не е възможно да се каже със сигурност, докато не го изведете извън работната му среда и да видите дали поведението му се променя. Все още флиртува с теб? Добре. Флиртува ли с други дами? № Резултат!

ПОВЕЧЕ: Флиртува ли с мен? Ето 13 знака той е

11. Той преувеличава колко общо имате

Да лъжеш да накараш някого да те харесва никога не е нещо, което бих застъпил, но той може да получи пропуск за това. Понякога толкова харесваме някого, че просто нямаме търпение да намерим нещо общо. Той обича, че обичаш да тичаш, затова ентусиазирано кимва в съгласие - и той го харесва! Нека понякога да вървим заедно! Ако го направите, ще разберете, че той вероятно не е бягал от последния си клас по фитнес, но можем да го дадем, защото е сладко и той имаше добри намерения.

12. Той ви дава неща

Не сте на етапа, в който той направо ви подарява романтични неща, така че не очаквайте пръстен, но ако обърне достатъчно внимание, за да ви даде малки неща, които смята, че бихте искали или трябва, като халба с вашия любим телевизионен герой, малко саксия за растение за бюрото ви или дори химикалка, защото винаги губите своето, знаете, че той е във вас и това е един от начините, по които ви позволява да знаете.

13. Той е ревнив към вашите приятели от мъжки пол

Ако човек ви харесва, няма да хареса, че излизате или се мотаете с други мъже, но всъщност не може да го каже пряко. Така че той ще ви дразни за това. Ще се подиграва с тях, ще каже, че са гей, подиграват се на външния им вид и ще кажат дребни неща за тях. Това е твоят неоспорим знак, че флиртува с теб, точно там. Това е форма на закачка, сигурно, но разкрива някои много интересни и истински чувства.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали някой човек ви харесва чрез текстови съобщения: 18 гарантирани знака

14. Той прави вицове за любовния ви живот

Дразни ли ви някога, като нарича други момчета вашето гадже или съпруг? Прави ли глупави целунати лица или споменава романтична връзка, която може да имате с някого? Това може да ви се струва случайно или дори като че въобще не го интересува - в края на краищата той не би се шегувал за това, че се срещате с други момчета, ако е в теб, нали? Но е точно обратното; той се опитва да изглежда небрежно, но това предава желанието му да бъде този, който се среща с вас.

15. Той ви прави комплименти

Мъж, който харесва една жена, винаги ще намери начин да й даде комплименти, колкото и фини да са. В главата си той може би мисли за това колко си горещ и колко те харесва, но всъщност не може да каже това на твоето лице. Така че, той трябва да се изтънчава и флиртува с него. Внимавайте за коментари за начина, по който миришете, че „изглеждате приятно“, че харесва тоалета ви или че харесва косата ви да се прави така и т.н. Комплиментите за броя на вашата личност също са и те са най-добрият вид.

16. Той осъществява контакт с очите

Контактът с очите е от съществено значение за установяване на романтични отношения и взаимодействия. Хората, които се харесват, са склонни да се взират красиво в очите един на друг и според слуховете, можете дори да „подмамите“ мозъка да се влюби във вас, ако поддържате продължителен очен контакт с някого. Това може би е точно това, което се опитва да направи. Гледа ли той в очите ти, когато говори с теб? Да ви хване окото от цялата стая? Прекъснете очния контакт с малко усмивка? Някой е флиртуващ!

ПОВЕЧЕ: 10 очевидни знака, който един човек е флиртуващ с вас

17. Какво казва езикът на тялото му?

Както може би вече знаете, можете да разкажете много за човек от езика на тялото му. Особено когато сте в някого, тялото ви ще ви предаде. Наблюдавайте тялото и движенията му следващия път, когато говорите с него - той се обръща към вас? Отворени ли са ръцете му, вместо току-що кръстосани, или някаква друга охрана, отбранителна позиция? Да, определено можете да флиртувате с тялото си и точно това прави той.

18. Сует ли се с външния си вид?

Ако той наистина флиртува с вас, значи е хипер наясно с външния му вид и с начина, по който изглежда към вас. Той иска да изглежда добре за вас и вероятно е малко притеснен как го възприемате. Така че, може би без дори да го осъзнава, той ще се суети с косата си, ще изглади панталоните си, ще се увери, че ризата му не е набръчкана и т.н. Той иска да изглежда добре, когато флиртува с вас. Следващия път направете коментар за това или направете комплимент на външния му вид; той вероятно ще се изчерви.

19. Лицето му честно, открито и приветливо ли е?

Това също попада под езика на тялото, но лицето му също може да ви даде указание дали ви харесва или не и дали флиртува с вас. Опитайте се да бъдете изтънчени в това, но сканирайте лицето му за биологични показатели, които ви харесват - устните му може да са отворени, лицето му може да е малко зачервено, може би ноздрите му са разпалени, веждите му са повдигнати и очите са широко отворени.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали един човек флиртува с вас: 12 знака, които да търсите

20. Той понижава гласа си

Един човек ще иска да изглежда възможно най-мъжествен около вас, така че ако той флиртува с вас, има вероятност той да използва някаква дребна изкуство, като понижаване на гласа си, за да звучи по-сериозно и мъжествено. Той иска да изглежда привлекателен и да ви впечатли и ако това не е флиртуващо, не знам какво е.

Тази статия ви показва няколко начина да разберете дали един човек ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

1. Карате го да се смее

2. Той се изчервява?

3. Флиртува ли с всички?

4. Докосва ли те „случайно“?

5. Той споделя лични данни

6. Той пита за вашите неща?

7. Той е на най-доброто си поведение

8. Дразни те

9. нервен ли е?

10. Работата му изисква ли той да е хубав?

11. Той преувеличава колко общо имате

12. Той ви дава неща

13. Той е ревнив към вашите приятели от мъжки пол

14. Той прави вицове за любовния ви живот

15. Той ви прави комплименти

16. Той осъществява контакт с очите

17. Какво казва езикът на тялото му?

18. Сует ли се с външния си вид?

19. Лицето му честно, открито и приветливо ли е?

20. Той понижава гласа си