Как да разберете дали сте влюбени: как наистина да знаете дали обичате някого

Как да разбереш кога си влюбен? Ето как точно да знаете.

Докато някои от нас са чувствали любов преди, може би към множество хора, има и други, които никога не са познавали това чувство. Въпреки че е във всички филми, телевизия предавания и медиите, любовта не е една и съща за всички. Ето защо често можем да бъркаме любовта с наситеност и привличане. Не е лесна тема за обсъждане или дори описание, защото любовта е толкова субективна.

Когато сте във връзка или се срещате с някого, може да започнете да се влюбвате в тях. И все пак, как да знаете със сигурност, че това е любов, а не нещо друго? Има някои признаци, които няма да изглеждат изненадващи, ако сте влюбени, но други са малко по-малко очевидни. Понякога, когато сме влюбени, можем да бъдем заслепени и да не виждаме знаците, когато са там. Любовта е толкова озадачаваща и неясна, защото никога не се чувства същото като всеки. Дръжте тези знаци в ума си следващия път, когато се чудите дали всъщност сте влюбени.Вземете теста: Губи ли интерес?

ПОВЕЧЕ: 23 луди, странни знака, които могат да означават, че си влюбенНе можеш да си спомниш живот без тях в него

Може да са само няколко кратки месеца от първата ви среща, но животът на живота ви никога не се е чувствал по-добре и не можете да си спомните как дори сте преминали през деня без тях. Може да е този добър утринен текст или сладкото 2 A.M. се обажда, когато си емоционален, но дори не можеш да разбереш живот, преди да са били в него. Изненадващо, че сте имали живот преди тях, просто това, че са влюбени, им се струва обикновено да са винаги там. Това важи и за поглед в бъдещето ви, когато мечтаете, че често можете да ги видите там. Просто няма да можете да мислите за бъдещето си, без те да ви подкрепят и да сте до вас.

ПОВЕЧЕ: 8 ключови знака, в който партньорът ви е влюбенНяколко часа се чувствам като минути

Обичате да прекарвате времето си с тях повече от всичко друго, но когато го направите, времето сякаш прелита. Никога няма достатъчно време да говориш за всичко, което искаш. Когато сте заедно час или два, ще се чувствате само 10 минути. Дори когато прекарате седмица заедно, когато тя най-накрая приключи, все още е тъжно и за двама ви. Само да бъдеш с тях ти дава енергия да продължиш цял живот и да искаш да бъдеш около тях толкова дълго, колкото можеш.

ПОВЕЧЕ: Все още ли го обичам? 7 знака, че все още сте влюбени в бившия си

Те са най-добрата част от деня ти

Всички имаме лоши дни, естествено е да искаме да се приберем и да спим. Въпреки това, когато сте влюбени в някого, колкото и да е лош денят ви, винаги ще се чувствате по-добре, когато ги видите. Те са най-важният ден на вашия ден и идеята да ги видите ви позволява да продължите, дори и да не искате. Още по-хубавото е, когато сте имали наистина добър ден и тогава ги виждате. Самото им присъствие просто ще озари деня ви малко повече.ПОВЕЧЕ: 25 доказани знака, в които си влюбен

Чувства се истинско и без усилия

Не бива да влагате усилия в разговорите си, а просто трябва да тече. Истинската любов е без усилие и дори седенето в тишина ще се почувства естествено. Може да не знаете как се чувства любовта, както никога досега не сте я чувствали, но най-истинската форма на любов няма да бъде нещо, което поставяте под въпрос. Повече от вероятно е, ако смятате, че сте влюбени в някой, който сте. Ако обаче се опитвате много усилено и химията все още не е налице, тогава в крайна сметка може да не е любов.

ПОВЕЧЕ: 11 неоспорими знака, че е влюбен в теб

Все още ги обичаш, дори когато не искаш също

Любовта не винаги е мечтаната дъга и ясното небе. Понякога ще има спорове и вие двамата може да не сте съгласни, но това не означава да казвате, че не сте влюбени. Дори когато двамата не говорите или не искате да ги обичате, знаете, че сте влюбени, когато просто не можете да му помогнете. Любовта често удря високи вълни и лодката ви ще започне да скали, но вие трябва да продължите и да знаете, че любовта завладява всички. Може да ви е досадно, че ги обичате, когато не искате особено, но това е влюбено и ние не можем да го спрем.ПОВЕЧЕ: 10 знака, в които сте влюбени в точния човек

Те ви вдъхновяват и ви карат да искате да бъдете по-добър човек

Не казваме, че в началото сте лош човек, но може да са по-малките неща. Може би искате да се откажете от пушенето, защото не им харесва, или просто искате да се подобрите. Влюбената често ви вдъхновява да бъдете по-добри и да се подобрите в аспекти на себе си, когато видите, че те не са такива, каквито искате да бъдат. Не бива да променяте начина, по който сте, а да се усъвършенствате като човек, защото това е полезно за вас, винаги е чудесно нещо.

ПОВЕЧЕ: 16 знака, че все още сте влюбени в бившия сиОсъзнавате защо не се получи с никой друг преди тях

Всичко започва да има смисъл и вие осъзнавате защо нищо друго не е проработило, преди да ги срещнете. По време на предишни връзки може би сте се замислили защо не се чувствате правилно. Сега, когато сте влюбени, това просто работи и се радвате, че никога не е работил с никой друг. Може би по начина, по който се отнасят към вас или по начина, по който се чувствате, нещо ще бъде различно във връзката ви, когато сте влюбени в сравнение с други времена. Животът може да ви е дал много грозни жаби, но скоро ще разберете, че принцът ви стои точно пред вас. Това е красивото нещо за любовта.

Да си влюбен е невероятно изживяване и наистина трябва да прегръщаш всяка секунда от него. Следващия път, когато се почувствате притеснени или се тревожите за чувствата си, починете си и знайте, че нещата отнемат време. Дори любовта не се появява просто на прага ти един ден.

Сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

1. Не можеш да си спомниш живот без тях в него

2. Няколко часа се чувствам като минути

3. Те са най-добрата част от деня ви

4. Чувства се истинско и без усилия

5. Все още ги обичаш, дори когато не искаш също

6. Те ви вдъхновяват и ви карат да искате да бъдете по-добър човек

7. Осъзнавате защо не се получи с никой друг преди тях