Как да го включите: 30 секси неща, които да правите с него, когато голи

Така че искате да го включите ... но не сте сигурни откъде да започнете или се чувствате неловко, неудобно и нервно. Имам добри новини за вас - имате късмет.

Имам огромен количество секси съвети и трикове, за да го накарате да се развихри и луд за вас (1). Ето какво точно да направите, за да го включите ...

1. Side by Side Sex Session

Изпробвайте този секси ход, за да увеличите наистина топлината в спалнята. Легнете пред него и го накарайте да влезе от вас отзад, докато лежи зад вас, сякаш лъжете, но, ъъ, малко по-мръсно. Тази позиция е до голяма степен предназначена за него, за да удря вашия място отново и отново.Вземете теста: Вие сте неговият тип?

2. целувка Него дълбоко

Много хора смятат, че целувките по време на секс са само за предчувствие, но това може да бъде удоволствие да стимулира силата. Опитвам целувайки го дълбоко по време на полов акт, за да повиши интимността и удоволствието.

3. Изберете ново място

Рутината на спалнята остарява ли (2)? Опитайте да подправите нещата, като се напикавате с него извън спалнята, например в кухнята, банята или на дивана.

4. Дайте му масаж на гърба

Следващия път, когато му оказвате устно внимание, удвойте интензивността на усещанията му, като омесвате и масажирате дупето на едновременно. Ще контролирате темпото и интензивността на този супероргазмичен ход.

5. Вземете сладко и пикантно с него

Опитайте да добавите храна в сексуалната си игра, за да увеличите наистина топлината и да добавите нови усещания в спалнята.

Комбинирайте някои от любимите си аромати - като фъстъчено масло и шоколад и бита сметана, и ги добавете към някои стратегически петна по тялото му, за да се оближат по-късно ...

Гледайте видеоклипа: 11 секси неща, които жените правят, че момчетата: как да включат мъжете (опитайте това върху него тази вечер)

6. Мръсни разговори в ухото му

Момчета любов то когато a момиче мръсни разговори в спалнята и вашият човек не прави изключение. Не се притеснявайте за нещо сложно, просто стенене или вдишване тежко в ухото му ще свърши работа.

7. Избийте зрението си

Разкъсвайки със завързани очи, вие усилвате очакването му хиляда пъти по-интензивно. Няма да има представа къде ще кацне следващата целувка, удар или облизване и ще бъдете на мястото на водача (3).

Опитайте да му дадете нови интензивни усещания, които никога не е чувствал досега, като например да оставите косата си да следи по тялото му или да използвате най-копринените си чифт бикини, за да масажирате члена му.

8. Язди го като пастушка

Знаете ли, че в последните проучвания - момчетата гласуват момиче на върха като любима позиция №1? Вярно е!

Мързеливи шутове.

Така или иначе, интимността на тази позиция не може да бъде надвишена - плюс това можете да контролирате темпото, за да поддържате кулминацията си на разстояние, за да можете да продължите по-дълго.

9. Почиствайте се мръсно, докато чистите

Скачането под душа с него е чудесен начин да се забавлявате малко. Опитайте страстно да се целувате, докато водата тече над вас и огледалото в банята се мъгли.

10. Дайте му „достигнете до себе си“

Ето как да му доставите наистина подъл изненада - застанете близо зад него и погалете члена си отзад. Ще го захванете от долната страна - която е най-чувствителната - и това е и как го държи, когато докосне себе си.

Въпреки това можете да направите няколко неща за него, които той не може да направи за себе си - като да прошепнете секси думи в ухото си или да го целунете по врата и раменете.

11. Удоволствие от перинеума

Знаете ли, че и момчетата имат г-място? Това е простатата му - и стимулирането му е супер приятно за него. Опитайте да намерите това петно ​​по тялото му, като натиснете перинеума му - кожата между скротума и гърба му.

12. Вземете такса

Много момчета съобщават в проучвания, че искат жена понякога да поеме отговорност в спалнята. Опитайте да вкарате горната ръка в спалнята, без да кажете дума, като давате на члена му малко да се стиска всеки път, когато направи нещо, което харесвате.

13. Нека гледа

Момчета любов за гледане (всички знаем, че гледат порно), и това ги стимулира супер да гледат малко, без да пипат.

Затова имайте предвид това, опитайте се да му покажете шоу, където се докоснете до себе си, но не му позволявайте да се присъедини към забавлението все още - за да кипне водата му и да го накара да се присъедини към забавлението.

14. Дразни, докато той моли за милост

Опитайте се да целунете по гърдите му към члена му, както сте на път да му дадете орално, а след това се усмихнете и целунете веднага обратно. Изплакнете и повторете, докато той вече не може да го приема.

15. Накарайте го да прави всичко без ръцете си

Това е забавна игра - опитайте да правите секс с него, но не му позволявайте да използва ръцете си и не използвайте вашите. Вместо това използвайте езика, дишането и устните си, за да се вълнувате, да дразните и да се радвате един друг.

16. Дайте му някакви секси мъчения

Опитайте да го събудите с всичките си дрехи, но го накарайте да изчака допълнителна минута, за да свалите всяка дреха. Безсилието му ще се съчетае с очакване, което ще го остави да диша горещо, тежко и готово за страст.

17. Дайте на ушите му еротично внимание

Ако искате вашият мъж да издържи по-дълго в леглото, опитайте този тантрически трик - масажирайте горното си ухо с върховете на пръстите си, като си проправяте път от върха до ушната му част. След това използвайте розовия си цвят, за да масажирате там, където ухото му се среща с главата и използвайте върха на езика си, за да зарадвате вътрешността на ухото му.

18. Превърнете времето за баня в Време за удоволствие

И си помислихте, че сексът с душ е добър - опитайте секс във ваната! Поглезете се взаимно с дълги сапунени масажи, преди да се захванете за работа и да се разминете.

19. Вържете го в възли

Не е нужно да използвате въже или белезници - дори шал или вратовръзка ще работи. Дръжте ръцете си над главата му - където той не може да ги използва - и я возете, докато и двамата не полудеете.

20. Дайте тласък на егото си

Егоите на момчетата са по-крехки от повечето - но точната дума в точното време ще го накара да се почувства като милион долара и да се представя като шпилка в спалнята също. Дайте му секси комплимент и го гледайте как работи, за да докаже, че сте прави.

21. Подарете му почерпка и свършете цялата работа

Понякога момчетата просто не се чувстват окуражени да правят секс. Ето защо понякога е невероятно да се отнасяте с вашия човек към секс, който не изисква от него да вдигне пръст.

Поемете контрола и направете всичко за него, включително свалянето на панталоните му. Когато разбере, че се поглези, ще бъде особено развълнуван да върне услугата по-късно.

22. Нека той празнува очите си

За много жени оставянето на човек да ги вижда напълно голи е опаковане на нерви. Но това допринася за забавлението на този супер секси ход!

Оставете го да ви види в цялата си слава, като се съблече пред него и му позволите да се взира в вас ... след това наблюдавайте колко бързо расте сексуалното напрежение (и колко бързо той губи контрол!)

23. Разгърнете неговата дива страна

Ако искате да разгърнете вътрешното му животно и да отключите страстта вътре, опитайте този секси ход - правете секс с него, докато и двамата се изправяте.

За допълнителни стилови точки, накарайте го да ви държи до стената, докато увиете краката около долната му част на гърба. Той става превземащият пещерняк, който взема разграбването си - и вие ще бъдете отведени за диво возене.

24. Нека бъде човекът, който се ръководи

Понякога момчетата искат жената да е отгоре, но много време той иска да се изкачи отгоре и да отстоява своето господство. Правете секс с него мисионерски стил - но дръжте коленете си нагоре към гърдите с ръце, придържащи бедрата. Той ще навлезе супер дълбоко във вас - и това ще се почувства удивителен ,

25. Да го ръководим

Понякога играта грубо е най-добрият начин наистина да нажежи огъня в спалнята. Опитайте да прищипвате зърната му или използвайте ноктите си, за да надраскате гърба му. Не се притеснявайте, че ще ви е трудно - той може да го вземе!

26. Имайте бърз

Много от времето, никой от вас няма време за дълга, изтеглена сесия. Ето защо една супер бърза и мръсна бързина е невероятен начин да поддържате интимността и страстта силни между вас, дори преди да се наложи да отидете на работа.

27. Промяна на температурата

Когато играете игри с температурата на кожата му, увеличавате масово неговото очакване - защото той няма да знае какво усещане да очаква следващия.

Опитайте се да го лежи на корема и да рисува палави дизайни по целия си гръб с кубче лед, за да изпраща треперене нагоре и надолу по гръбнака.

28. Дайте му някои директни инструкции

Понякога директният начин е най-добрият начин. Една вечер го хванете нащрек, като му кажете: „Искам да правя секс с вас в момента“. Бонус точки, ако го направите на публично място, където той трябва да изчака и остави очакването си да расте и да расте, докато той може да ви остави сам.

29. Изпробвайте някои играчки

Секс играчките са чудесен начин наистина да нагреете нещата в спалнята и да изкарате и двамата. Опитайте с няколко меки размити белезници, за да добавите някакво извиване или да добавите вибратор към полов акт, за да стане много по-вероятно да достигнете кулминация.

30. Пригответе го да тръгне отново

Прекаран ли е? Опитайте да му дадете няколко комплимента - и да му кажете колко горещо ви прави - за да загрее двигателя си обратно и да го приготвите да тръгне отново.

Вземете теста: Вие сте неговият тип?

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

Как точно да го включите

 1. Провеждайте секс в секс
 2. Опитайте да го целунете дълбоко
 3. Изберете ново място, за да станете интимни
 4. Опитайте да масажирате гърба му
 5. Вземете сладко и пикантно с малко храна в спалнята
 6. Шепот някакво мръсно говорене в ухото му
 7. Избийте погледа му със завързани очи и се забавлявайте, докато е в тъмнината
 8. Язди го като каубойка
 9. Зацапайте се, докато чистите
 10. Ударете го отзад с „обхват“
 11. Оказвайте натиск върху перинеума му, за да го изпратите през покрива
 12. Вземете зареждане в спалнята и го развеселете
 13. Пуснете малко шоу за него и го оставете да гледа
 14. Дразни го, докато той моли за милост
 15. Накарайте го да направи всичко, което иска да ви направи, без ръце
 16. Дайте му някакви секси мъчения
 17. Дайте на ушите му еротично внимание
 18. Превърнете времето за баня в време за удоволствие
 19. Вържете го на възли
 20. Дайте тласък на егото си
 21. Дайте му почерпка и свършете цялата работа
 22. Нека го угощава очите
 23. Разгърнете дивата му страна
 24. Нека той е човекът, който отговаря
 25. Манипулирайте го
 26. Имайте бърз
 27. Променете температурата
 28. Дайте му някаква директна инструкция
 29. Изпробвайте няколко играчки
 30. Пригответе го да тръгне отново

Интересни Статии