Как да го включите - 35 неща, които трябва да правите, когато голи

Какво е изкуство на съблазняването?

Ако прочетете по-голямата част от съветите как да включите мъж, това е чисто легло. Нищо чудно, че жените са толкова объркани. „Изкуството“ е извадено и ви е казал списък с роботизирани функции, които да изпълняват като някаква взривна, AI секс кукла. Повярвайте ни, това не е, което възбужда човек.

Включването на мъж има много общо с вашето поведение, Ако сте уверени и удобни, правете това, което се чувствате правилно, а не това, което сте мисля трябва да го направите ... това ще го обърне дали той носи дрехи или не. От обратната страна, ако не сте в състояние да ви е удобно и сте тревожни и в главата си, това ще бъде изключване. Мъжете усещат вашето настроение.

Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

ПОВЕЧЕ: Как да го включите: 30 секси неща, които да правите с него, когато му е голоЕто какво правите Наистина ли Трябва да знаете за съблазняването му:

Усилията, които харчите за името на друг човек, докато се чувствате уверени в себе си, е това, което ги показва, че се интересувате и какво в крайна сметка ще го включи.

Жена, която е естествен съблазнител, не се претегля, като очаква определени резултати или дори повишава собственото си его. Тя естествено изпитва удоволствие от извършването на приятни действия и те сякаш почти излъчват от нея без никакви усилия.

Подобно на сирените в вечната литература, и съблазнителите на Одисей, или на фаталната жена в поезията на Анаис Нин, съблазнителят е естествено любопитен за секса. Това, което прави с мъж в спалнята (и извън нея) е въпрос на лесно самоуважение, преливаща творческа радост и желание да се свърже с друго човешко същество.

Сега е твой ред.

Ето 35 неща, които да му правите, когато голи

1. Колкото по-горещ си, толкова по-горещ ще бъде. Ако по цял ден сте фантазирали за него и двигателят ви вече бърза да върви, той ще го хареса. Покажете му, че сте развълнувани от присъствието му. Кажете му какво ви кара да се чувствате еротични или секси. Докоснете го по начин, който показва копнежа ви. Това истинско, висцерално действие от ваша страна може само да предизвика реакция у него.

2. Целуни Го навсякъде. Легнете го и го целунете, буквално оформете главата до петите.

3. Махнете себе си. Мъж ще полудее, гледайки как удоволствието на жената си сама.

4. Спрете оргазма му. Когато е наблизо, дръпнете се. Нека се наслади на монтажа на напрежението, преди да се потопи отново във вас.

5. Яжте съблазнително. Нека той гледа как ти маслини в мартини. Не бъдете прекалено странни в това, просто се забавлявайте с устната си работа.

ПОВЕЧЕ: Точно как да говорите мръсно и да го включите, без да се чувствате смутен

6. Изглеждайте най-добре. Съблазняването вече е наполовина, когато те погледне. Ако изглеждате горещи, вече сте го вкарали в леглото си.

7. Говорете мръсно. Звукът от това, че му казвате какво точно му правите, докато го правите, може да бъде изключително възбуждащ.

8. Запознайте се с него в хотел. Превключването на сцената може да направи правенето на любов много по-вълнуващо.

9. Правете нормални неща в ню. Попитайте го дали има нужда от бира, но го направете, докато сте голи.

10. Нека дъхът ви щрака по кожата му. Не прекалявайте с това. Просто дишайте леко под ухото или пъпа му.

ПОВЕЧЕ: Вкарайте го в настроение с тези 15 супер секси текстови съобщения

11. Водете го в леглото и му кажете да не говори. След това му покажете какво искате с тялото си.

12. Страхотният секс започва, когато не сте в леглото. Целият ви ден трябва да е като предграда. Разположете му палави неща, които искате да му направите. Кажете му колко горещо мислите, че е той, и да станете глупави конкретни. Оставете го изпарени писма в куфарчето си или го публикувайте в хладилника, в който се казва, че нямате търпение да го видите отново в леглото след снощната епична любов.

13. Докоснете се до него по сугестивен начин. Просто да хванете пениса му и да си играете с него като кучешка играчка не е секси. Погъделичкай го. Докоснете члена му. Изградете копнеж в него, за да го докоснете Повече ▼, Очакването често е десет пъти по-секси, отколкото просто да го направим.

14. Получете частично гол. Мъжете са много визуални създания (а жените могат да бъдат и такива). Но за да го съблазниш, трябва да го направиш див с копнеж за останалото си голо тяло. Ела в леглото само с тениска и му кажи, че не носиш бикини. Покажете се в кухнята, облечен само в престилка, и му предложете любимите си ордьоври. Носете една от любимите му вратовръзки около врата си и малко секси бельо. След това го попитайте дали може да ви завърже със завързани очи, като вземете вратовръзката от врата си и я поставите около очите си.

Гледайте видеоклипа: 11 секси неща, които жените правят, че момчетата: как да включат мъжете (опитайте това върху него тази вечер)

15. Предлагайте да бъдете в различна позиция, но го направете с тялото си. Не го питайте дали е болен от мисионерски стил, повдигнете корема си или нежно го дърпайте към вас между краката си, докато той е зад вас. Насърчете го да изпробва нови гледни точки и позиции във вашето любов, като поеме водеща роля.

ПОВЕЧЕ: 85 секси мръсни разговорни фрази, гарантирани, за да го направят небрежно включен

16. Обърнете внимание на неговите физически спусъци. Често жените приемат, че мъжът има само една ерогенна зона и това просто не е вярно. Избужда ли се, когато го целунете по врата, разтрива краката му или му правите масаж на главата? Докато му давате орален секс е безразсъден, изкуството на съблазняването е свързано с подгряване и готовност преди довършваш го.

17. Влажнете. Душове, басейни и плажът могат да изглеждат секси, но също така представляват много несексични странични ефекти. Ако сте под душа, предложете да го напуснете и след това излезте, за да приключите с любовта, за да не се подхлъзвате или не е нужно да се хващате неудобно на душ бар, за да получите каквото и да е сцепление. Влажните места обикновено са по-добре оставени за предградие, отколкото за пълния акт на полов акт.

18. Накарайте Го да работи за това. Кажете му, че трябва да се изцапа, но му кажете, че ще трябва да го спечели с някаква сериозна сексуалност. Мъжете често обичат да се показват.

19. Целувайте бавно. Не придържайте езика си в гърлото му, оставете чувствителните нервни окончания в устните и езика да просят още.

20. Хванете му дупето, когато никой не гледа. Хванете го игриво на асансьор.

ПОВЕЧЕ: 103 секси текста, които го обръщат и съблазняват

21. Проверете неговото P-място. Жените имат прословутата G-точка, а мъжете имат P-място. Можете да го намерите, ако леко разтриете нежната кожа между пениса му и ануса му. Не всеки мъж ще се наслаждава на това, но някои ще получат удовлетворение на ноктите от стимулиране на тази област. Ще искате да натиснете на това място с върховете на пръстите си със средно налягане, докато стимулирате неговото D, но само предупреждение: това ще направи практически невъзможно той да не достигне кулминация веднага.

22. Опитайте по-дълбоко проникване. Той понякога може да получи по-добър достъп до вас, като ви въведе отзад. Уведомете го, че сте надолу, тъй като предлагате гърба му към него, когато се целувате и докосвате.

23. Танцувайте за него. Еротичните танци са невероятно примамливи.

24. Накарайте го да танцува за вас. Оставете го да ви види как сте се наблюдавали как се движи.

25. Гответе вечеря в нуд. Ще обвържете, смеете се и се надяваме да не изгорите голата си кожа за готвене на паста.

ПОВЕЧЕ: Попитайте гай: Точно как да включите човек (как да съблазните човек)

26. Дайте му чувствен масаж. Може да се постигне много ефективно съблазняване, просто да се преживее напрежението му.

27. Вържете го в представяне. Отново всеки човек е различен, но може да се радва да бъде вързан или завързан със завързани очи.

28. Говорете за секси неща, които сте виждали други хора Се нуждае от обяснение.

29. Уверете се в увереност. Не бъдете пълни със себе си, но жена, която е безгрижна и уверена, е супер секси.

30. Попитайте го неговите фантазии. Това показва, че се интересувате от неговите сексуални чувства и желания.

ПОВЕЧЕ: Как да го включите, без да го докосвате

31. Мирише добре. Мъжете като чист аромат и фина ванилия или роза доказано го възбуждат сексуално.

32. Погрижете се за кожата си. Ако кожата ви е мека, той няма да може да ви помогне, но не ви докосва.

33. Увеличете неговата увереност. Кажи му колко секси го намираш.

34. Бъди най-добрият му приятел. Приятелствата могат да станат много секси. Бъдете добър приятел.

35. Гледайте заедно секси филми. Виждането на други човешки същества в акта на правенето на любов може да бъде много горещо.

ПОВЕЧЕ: Обърнете се за момчета: Списък на 24-те неща, които ще го направят луд

Тези 35 неща ще запалят любовния ви живот и ще засилят сексуалната връзка във вашата връзка. Дори и да увеличите топлината в спалнята, сигурен ли сте, че това е достатъчно, за да поддържате желанието му за вас, независимо какво (или кого) среща в бъдеще? Питам, тъй като има два основни момента във всяка връзка, които определят дали ще заживеете щастливо или след това всичко завършва с пулс, така че обърнете внимание, защото следващата стъпка е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали тази жена трябва да се ангажирам в дългосрочен план? И отговорът му на това ще определи всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват много жени и който ги оставя безчувствени и сами: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

Интересни Статии