Как да разбера мъжете: това, което мъжете наистина ви желаят да знаете

Едно нещо, което чувам отново и отново, е: „Просто искам да разбирам мъжете.'

Може би сте в отношения, в които никога не знаете какво всъщност мисли. Може би ви е писнало да не знаете защо казва нещата, които казва. Може би искате да сте с човек, но той ви изпраща смесени сигнали.

Може би сте объркани какво всъщност иска и как всъщност се чувства. Може би просто ви е писнало да не разбирате защо мъжете се държат по начина, по който го правят.Каквото и да е, едно е сигурно - не искате повече да се бъркате от мъжете. Така че искате да знаете откъде идват мъжете и как да разберете техните думи и действия, за да не се объркате никога повече.

Може би повече от това искате да разберете какво търсят мъжете във връзка, така че да знаете какво наистина иска и как да му го дадете, за да има партньор за цял живот.

Истината е, че мъжете предимно много приличат на жените. Въпреки това има няколко разлики, много от които идват от това как мъжете и жените се социализират по различен начин като растат.

Преди да продължа, очевидно не всеки мъж и жена се съобразява с тези тенденции. Всеки мъж и всяка жена са различни и не бих мечтал да се опитвам да кажа, че „един размер отговаря на всички“, що се отнася до личността на хората и как те действат.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Така че не приемайте този съвет като евангелие - всеки е различен, изживяването на всеки е различно и никой не може да бъде измерен с един размер, който отговаря на всяко правило.

Но като цяло като цяло има няколко разлики между мъжете и жените поради социализацията и външните влияния, които растат, които влияят на любовния живот на хората ежедневно.

Някои ключови разлики между мъжете и жените

Мъжете имат проблеми с идентифицирането на емоциите, както и жените

Както чрез социализацията, така и от действителните физически различия в мозъка, мъжете не са толкова добри в обработката и идентифицирането на емоциите, колкото жените.

Мъжете се учат от детството да запазват емоциите си и да се заровят, да „поддържат равномерна кила“, така да се каже. Показването на твърде много емоция (или по-лошо, открито плаче) се учи като „безлюдно“ на момчетата.

В резултат на това мъжете често не са толкова добри в обработката на емоциите си, колкото жените. Обикновено те имат по-трудно време за идентифициране и съпричастност към емоциите на другите.

Така че, ако се чувствате по определен начин, не очаквайте той лесно да го разпознае и да се обърне към него или бързо да разбере защо се чувствате по този начин. Само защото веднага бихте разпознали какво се случва в дадена ситуация, не означава, че той ще види същото.

И в същата тази вена, понякога най-добрият избор, когато преживява нещо трудно, е да му предоставите място да работи сам. Може да не е свикнал да обсъжда емоциите или проблемите си с някой друг и може би предпочита да го измисли в собствената си глава.

Така или иначе - ще ви уведоми, ако иска да поговори за това с вас.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера мъжете, когато те не се чувстват

Мъжете и жените се фокусират върху различни части от разговор

Пораснали, момичетата са склонни да бъдат социализирани, за да споделят своите проблеми и тайни помежду си. Момчетата, от друга страна, са социализирани да обвързват споделени дейности и интереси, като говорят за тях.

Като дете има много по-голяма вероятност да обвързва какви са любимите му спортни отбори или какви игри обичаше да играе, отколкото да обвързва това, което мисли за други хора или проблеми, през които може да е преживял.

Всъщност момчетата често са социализирани да не споделят проблемите, с които се сблъскват. Мнозина са научени, че е 'по-мъжествено' да се справят сами с проблемите си, отколкото да търсят помощ от приятели и други.

Така че, когато разговаряте с него за проблем на работното място или с приятел, с когото имате различия, може да изглежда, че вниманието му се различава - защото това не е върху какво обикновено се фокусира.

Освен това, момчетата често реагират на слуха за проблеми, като се опитват да ги решат и предлагат решения. Често се позовава на оплакване, че момчетата предлагат решения вместо подкрепа - но те смятат, че ги подкрепят, като предлагат решения!

Ако той се опита да реши проблема ви, а не просто да го слуша и да ви подкрепя, знайте, че това е много мъжки отговор и всичко зависи от това как той е възпитан.

Мъжете са социализирани, за да бъдат по-конкурентни в ежедневието си (За нас всичко)

Момчетата са трудно свързани с конкуренцията - това е във всичко, което се представя на момчета, докато те растат. От игри, до спорт, до оценки в класната стая, всичко е състезание ... и момчетата се учат, че единственото важно нещо е победата.

Така че, ако той стане странно конкурентен с вас - това е неговата конкурентна страна. Това е инстинктивно за него.

Но повече от това, това е всъщност един от ключовете за изграждането на силна връзка с него.

Момчета искат да спечелят повече от всичко, трудно е да се свържете с тях. Те искат да спечелят в работата си - и това може да означава получаване на повече заплати. Или това може да означава да бъдеш собствен шеф, или може да означава да работиш 2 дни в седмицата и да имаш почивка през останалата седмица.

За всеки човек е различно, но важната част за него е, че се чувства като печелил, постигайки това, което иска в живота си.

В една връзка, това е още по-важно ... той иска да се чувства като печели, като че е спечелил, като можеш да си с всеки мъж, но ти си избора да бъда с него.

Начинът да го накарате да се почувства по този начин е да внасяте най-доброто от вас във връзката всеки ден и да изисквате и той да донесе най-доброто от себе си.

Ако той влачи краката си и не се ангажира с вас - не се ангажирайте и с него - той трябва да знае, че ако не стъпи и ще ви „заключи“, някой друг човек може да ви загуби.

Той трябва да знае, че всеки ден трябва да внася най-доброто от отношенията, за да ви „печели“ и да ви държи настрана.

Това са няколко от най-големите разлики между мъжете и жените в това как те се социализират.

Но по-важното е, че има една част от разбирането на мъжете, която е ключова в отношенията. Това прозрение е една от най-важните съставки в щастливата връзка - без нея нещата могат да се разпаднат много бързо.

Ключът към разбирането на мъжете и отношенията

Ако наистина искате да разберете мъжете и да разберете какво искат в отношенията, това е урокът, който трябва да запомните: момчета са щастливи, когато връзката върви добре.

Момчетата искат една връзка да се чувства като 'плавно плаване'. Мразят аргументите, мразят битките, мразят да се притесняват, че ще кажат или направят погрешно нещо, а мразят да ходят по яйчени черупки, за да избегнат драма.

Ако искате да го поддържате по-щастлив в тази връзка, отколкото във всяка връзка, в която някога е бил, ключът е да се съсредоточите върху това да направите връзката възможно най-спокойна, удобна и щастлива.

Когато една връзка е спокойна и удобна, човек може да свали охраната си. Няма да почувства, че трябва да избягва да казва грешно нещо и няма да почувства, че ще ви разстрои, като се отпусне и ви покаже истинското си аз.

Ако почувства, че може да „свали маската си“ и да бъде истинското си аз във връзката - няма да се откаже от това за нищо.

Това е ключът към разбирането на това, което мъжете искат във връзка. Мъжете (и жените) трябва да носят маски на публично място през целия ден, криейки истинските си себе си. Тези маски продължават пред приятели или на работните си места или където и да са, защото се опитват да отговорят на очакванията на другите, а не да живеят това, което наистина са.

Така че, когато човек намери жена, която не само го приветства, когато се държи като истинското си Аз около нея, но приема кой е това и обича този човек - той никога не го пуска. Той ще отиде до краищата на земята, за да бъде с тази жена, защото тя го обича заради това, което той наистина е.

Така че, ако можете да му дадете място да се отпусне, да свали охраната си и да бъде истинското си аз около вас, той никога няма да иска да ви пусне.

Той ще обича да е около теб, той ще жадува да бъде около теб и ще направи всичко необходимо, за да бъде с теб.

Ето как наистина разбирате мъжете - като му давате място да бъде това, което наистина е около вас. И така изграждате връзка, която трае.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Как да разбера мъжете: какво мъжете желаят да знаете

  • Мъжете имат проблеми с идентифицирането на емоциите, както и жените
  • Мъжете и жените се фокусират върху различни части на разговора
  • Мъжете са социализирани, за да бъдат по-конкурентни в ежедневието си за всичко
  • Мъжете са щастливи, когато връзката върви добре и той може да бъде неговото истинско Аз

Интересни Статии