Огромни знаци за предаване, които не ви харесват чрез текстови съобщения

Вие сте тук, защото искате да знаете най-големите признаци, които човек не ви харесва чрез текстови съобщения,

Искате да успеете да разберете как се чувства той към вас от гледането на текстовете му.

Може би току-що сте го срещнали и изпращате съобщения напред-назад и още не е ясно как той мисли за вас.Може би пишете с приятел, към когото сте развили чувства, и искате да видите дали той се чувства по същия начин, като погледне текстовете му.

Лошо е да си в тъмнината за това как човек се чувства към теб - и двойно, когато трябва да продължаваш да пишеш с него.

Колко флирт трябва да бъдеш? Ами ако не се интересува? Ще кажеш грешно нещо?

Достатъчно трудно е да разберете как се чувства човек от вас, когато разговаряте с него, но с текстови съобщения може да бъде още по-трудно. Трябва да се опитате да разберете чувствата му само от четене на думите му, а не от езика на тялото му или от извивката му, когато той говори с вас.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Ето защо в тази статия ще ви дам необходимата информация, за да разберете как се чувства той към вас само от текстовите си съобщения.

Ще обхващам 3 сценария - ако той мисли за вас като за приятел, за някой, когото може да се обади, но не за дата или за някой, когото изобщо не го интересува.

Как да разбера дали той мисли за вас като просто за приятел от текстовете си

Това е една от най-трудните ситуации.

Ако той мисли за вас като за приятел, значи много ще пише с вас - същото, което бихте очаквали от човек, който ви харесва.

Така че не можете да гледате колко често той ви пише, трябва да гледате какво ви пише.

Например, ако той ви изпраща съобщения относно съвети за това какво трябва да прави с друга жена, това е огромен знак, че той ви мисли строго като приятел, а не някой към днешна дата. Човек, който ви хареса, никога няма да ви изпрати съвет за друга жена.

По същия начин, ако той даде номера ви на някой от приятелите си, това означава, че той почти сигурно не ви харесва или не би дал на приятеля си да продължи да ви изпраща текст.

Ако се опитате да бъдете флиртуващи с него и той не играе заедно, това е голям знак, че сте му просто приятел. Това става двойно, ако той отговори, като ви каже да спрете или ви каже, че сте странни.

Помага да се разгледа съдържанието на самите текстове.

Ако той ви изпраща съобщения за типични неща, за които бихте очаквали той да пише с приятелите си от мъжки пол - това е знак, че той ви мисли за приятел, а не за нещо повече.

В края на краищата, ако беше във вас, той вероятно нямаше да ви изпраща груби неща за движенията му в червата или за някоя от биологичните му функции - вместо това би го спестил за приятелите си.

И накрая, ако той често ви нарича „свой приятел“ във вашите текстове или негов „приятел“ или „приятел“ - това е не толкова финият начин да се каже, че не се интересува от нищо минало.

Как да разбера дали той мисли за теб като просто плячка от текстовете си

В този тип ситуации е трудно да разберете как се чувства към вас - особено ако се надявате на нещо повече с него.

В крайна сметка, ако той ви завие, вероятно сте вече закачени няколко пъти. Знаете, знаете, че той е най-малко привлечен от вас - но всъщност наистина ли ви харесва?

Има няколко знака, които трябва да търсите, когато ви изпраща съобщения, които ви казват, че той наистина се интересува само от повикване на плячка.

Например, най-очевидният знак е, когато той ви изпраща текстове. Ако той ви изпраща текстови съобщения късно вечер и обикновено изпраща текстове като „ти си нагоре“, е много очевидно къде е умът му и как мисли за теб.

В същия смисъл, ако всичките му текстове към вас са сексуални по някакъв начин, независимо дали са селфи, намеци или направо секс - това ви казва, че той наистина се интересува от вас по сексуален начин.

Ако изглежда, че той наистина не полага никакви усилия в разговора - да кажем, че никога не изпраща съобщения своевременно, ако му изпращате текстове за нещо друго освен секс или той ви изпраща само супер кратки отговори, това е знак, че той не се интересува в разговор с вас - което означава, че той не се интересува наистина от вас.

Ако той винаги ви пита за голи снимки или голи селфита - това е много голямо предаване за чувствата му към вас.

И накрая, ако той вече вижда някого и иска сексуални отношения с вас отстрани - това е огромен знак, че не се интересува от запознанства с вас и наистина иска само случаен секс и нищо повече.

Как да разбера дали той напълно не се интересува от вас от своите текстове

Трудно е да бъдеш обективен дали смяташ, че имаш шанс с човек, когато наистина го харесваш. Обгърнат сте с надеждата, че той ще ви хареса и това може да ви заслепи за истината как се държи с вас.

Ето защо е важно да търсите тези знаци в човек, когото наистина харесвате, с когото пишете. Ако той ви дава тези знаци, има вероятност той да не се интересува от вас - и ще е по-добре да потърсите някой нов.

Първият и най-очевидният знак е, че той никога не ви изпраща текстове. Ако изпращате текстови съобщения на този човек и той никога не отговаря - това трябва да е ослепително очевиден знак, че не се интересува от вас.

Ако той държи текстовете строго делови - говори само за някакво логистично нещо, което трябва да реши с вас и отклонява разговора далеч от всичко, което е дори леко лично, това ви казва, че той иска да поддържа връзката ви професионална и няма интерес към по-интимна връзка.

Ако той се нахвърли върху вас и дори не ви изпрати съобщение, за да ви каже, че не идва, или се извинява или ще ви каже защо се разклати - това ви казва, че не се чувства като трябва да бъде внимателен към вас - което означава, че не се интересува ,

Ако той никога не ви изпрати интересен текст - всичките му текстове са възможно най-меки, не се шегува и не ви кара да се смеете и дори не изглежда наистина подслушван или свързан с разговора - това е огромен знак, че той не се интересувам от вас.

По същите линии, ако вашите разговори са винаги равни, скучни и не вдъхновени - текстовата версия на малките разговори, които бихте направили с непознат - това е голям знак, че той дори не се интересува от добър разговор с вас.

И накрая, ако единственият път, когато ви изпрати съобщение, е когато иска или има нужда от нещо, можете да сте сигурни, че това означава, че той просто ви използва за нещо, от което се нуждаете, и че не се интересува от каквито и да било отношения с вас.

Знам, че нещо от това може да звучи сурово, но реалността е, че колкото по-рано осъзнаеш какви са истинските чувства на един човек, толкова по-рано ще можеш да продължиш и да намериш някой, който всъщност ще им отговори, какво чувстваш към тях. Късмет.

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите знаци, които не ви харесват чрез текстови съобщения

 • Той ви пише текстове за съвети какво да правите с друга жена
 • Той дава номера ти на един от приятелите си
 • Той не флиртува с теб
 • Той ви нарича 'приятел' или 'приятел'
 • Той ви изпраща текстове до късно през нощта за обаждания с плячка
 • Всичките му текстове към вас са сексуални по някакъв начин
 • Винаги пита за обрисуване
 • Той никога не ви изпраща текстове обратно или не взема завинаги да го направи
 • Той държи текстовете ви строго бизнес
 • Той се люлее върху вас и не пише текст
 • Той ви пише текстове само когато иска или има нужда от нещо

Интересни Статии