Толкова много ми липсва бившият ми! Какво да правите, когато изпускате бившето си гадже ...

Почти всички живи са преживели загубата на любовта. Това е гадно. Няма приятен начин да го направите - няма сладък и нахален начин да го направите по-лесно. И все пак има множество съвети и любовни съвети, които казват на хората да ги преодолеят и да продължат напред, когато са разделили с някого, за когото все още са на борда.

В тази статия няма да ви казвам да го смучете и да продължите. Това дори не е здравословен начин за справяне със загубена любов или връзка, която е приключила. Хората могат да прекарат цял ​​живот, оплаквайки се по изгубена любов, защо някой с правилния си ум предполага, че можете просто да измиете ръцете си на някой, в когото сте инвестирали сърцето и душата си, сякаш не е нищо?

ПОВЕЧЕ: Точно как да накараш бившата си да ти липсва след раздялаВземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Вместо това ще споделя с вас колко реална и висцерална е била тази загуба за мен и какво направих, за да я „преодолея“ по начин, който сега честно мога да кажа, че съм свободен да обичам отново.

Знам, че не ти липсва просто 'идеята' на някого. Когато се влюбите, да, гледате на всичко, което е добро в някого, и пренебрегвате странните им идиосинкразии и лоши навици. Забравяте, че винаги са имали скитащо око или че никога не са вдигали мръсните си дрехи от пода. Когато ги няма, вие обсебвате милиона и едно нещо, което са направили прав,

Начинът, по който те целуна, начинът, по който те се смееха на шегите ти, както и начинът, по който те винаги те караха да се чувстваш красива, дори когато и ти самият не се чувстваш красив - това са нещата, които се задържат в съзнанието ти и затрудняват да ги пуснеш ,

ПОВЕЧЕ: Точно как да си върнете бившия обратно в 5 стъпки с гарантирана

И онези нелепи и недалновидни съветват, че „В морето има милион риби, просто трябва да се радваш да бъдеш отново сам“, е друга глупава способност, която хората ти предлагат. Какво става с това?

Напълно осъзнавате, че на тази планета буквално са милиарди хора и вероятно има някой друг, когото бихте могли да обичате, но сте избрали че лице за причина.

Вие също не се наслаждавате особено на идеята да гледате Netflix сам през следващото десетилетие. Да бъдеш в обвързана връзка беше хубаво - дори и да имаше своите нелепи части.

ПОВЕЧЕ: Истинските причини да не сте над бившия си

Смешното е, че се запознахте него когато дори не сте търсили връзка. Били сте неомъжени и нежен то.

Тогава се намеси съдбата и вие започнахте да обичате да сте част от двойка. Когато това приключи, обърна целия ви свят с главата надолу.

Прекарвате месеци, може би дори години, определяйки себе си във връзка с друго човешко същество. Направихте големи планове заедно и преживяхте няколко предизвикателни неща заедно. Вие сте имали същото ум по толкова много неща. Не трябва просто да го изключите през нощта.

Когато беше време да си отиде, толкова боли, защото разбра, че колкото и да се опитваш да оправиш нещата, просто не можа. Всички онези спомени, които си направил - безполезни. През цялото това време прекарвахте в смях или правене на любов - няма.

ПОВЕЧЕ: Как да накараш бившата си да ти липсва след раздяла: какво точно да правиш

И все пак се предполага, че незабавно ще се поставите там в света на запознанствата, за да изложите всичките си сурови емоции и уязвимости, преди дори да изцелите от последния смел опит за любов?

Ето защо нашите опити да се свържем с някой друг твърде бързо винаги се провалят?

Ето моите съвети. Не е нужно да претупвате тези чувства.

Не ти липсва идеята за някой, когото си обичал. Липсва ви човекът, когото сте обичали и сте прекарали време. Вие инвестирахте в тях. Взехте хазарт и трябваше да тръгнете, оставяйки всичките си пари на масата.

Всичко е наред. да пропуснеш някой да ходи на вечеря или да се притиснеш, когато е студено навън, или да се смееш на малките си момичешки под одеялата.

ПОВЕЧЕ: Как да накараш бившия си приятел да ти липсва с тези 5 мощни съвета

Това също означава, че не е нужно да се заключвате, докато сърцето ви напълно не оздравее.

Тръгваш със собствено темпо. Може никога да не надминете напълно някой, когото обичате, но можете да излекувате сърцето си достатъчно, за да направите място в него, за да обичате отново.

Ще намерите някой, който ще ви накара да искате да бъдете уязвими. Това ще направи поставянето на сърцето ви на линия да си струва. Но не бързайте Не бързайте и го прекалете. Отделете цялото време, от което се нуждаете. Вие го заслужавате, както и следващият човек, който иска да рискува да ви обича.

Загубата на любов е гадна и ако не можем да бъдем истински за това, тогава какво правим дори да се опитваме да дадем на любовта втори или трети или двадесети шанс? Ще превъзмогна бившия си, когато съм дяволски добър и готов. Междувременно ще се срещам с някого според моите условия и вие трябва да направите същото.

Когато почувствате, че сте готови, няма да бъдете принудени и няма да трябва да забравяте всеки щастлив момент, прекаран с някой друг, за да бъдете с някой нов. Просто ще сте готови да направите нови спомени. Любовта е невероятна така.

ПОВЕЧЕ: Как да запълним празнотата, когато изпуснете бившия си

Сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

Интересни Статии