Ако човек не се обади ... Това означава ли, че той не влиза в теб?

Така той спря да се обажда, никога не се е обаждал на първо място или почти е имал включени и изключени, странни модели на обаждания през цялото време, когато го познавате.

Опитвате се да не анализирате прекалено много какво означава или не означава, че той не ви се обажда, но има този заяждащ глас в главата ви, който ви тормози да разберете истината.

Можете дори да повдигнете този въпрос пред вашите приятелки, като питате съветите им и се опитвате да изясните защо това е толкова объркващо и как да стигнете до дъното на него веднъж завинаги.



Първо, нека само да кажа ... поемете дълбоко въздух и пребройте до десет за секунда. Обещавам ви, всичко ще е наред.

Не казвам това да е грубо или да допускам; Просто знам колко наистина може да бъде преодоляващо, когато сте в такъв вид позиция, ако искате някой да направи нещо, което за вас означава само, за да бъде оставен да виси, някак си в тази крайница на опит да разберете какво става на и къде да отида от тук.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Ключовият въпрос тук е: в кой етап на връзката се намирате?

Ако сте в началните етапи на една връзка

Ако това са началните етапи, в които нещата са флиртуващи, забавни и изобщо не са дефинирани ... може би току-що сте се запознали, отидохте на страхотна първа среща (или така сте се сетили) и след това разбира се от тогава, въпреки че каза, че ще се обади той не веднъж.

Или може би сте се виждали малко за малко, но никога не сте правили нещата официални и изведнъж той е спрял да ви звъни напълно и още по-лошо, дори може да бъде игнорирайки обажданията ви!

Може би седите там и се опитвате да разберете какво става, какво означава липсата му на повикване?

Зависи. На първо място, ако той не се е обадил и току-що сте се срещнали или все още не сте толкова близки, това може да означава, че той или забравя, иска да играе усилено, за да стигне, е някакъв интерес, но не е достатъчно заинтересован, за да положи усилия или е просто не се интересува и предполага, че ще получите намека.

Но ако сте излезли от пътя си да му се обадите ... възможно дори и многократно ... и той дори не ви е обадил обратно и мина доста време откакто сте извършили обаждането (тъй като той не можеше да се обади обратно, защото той е зает, а не непременно да те игнорира нарочно).

Но ако той не ви е позвънил и много време е минало, вероятният сценарий е, че той просто не се интересува от нищо с вас, поне в романтичен смисъл. Това е твърда, но необходима истина, която трябва да приемете и наистина да разберете. Няма смисъл да държите на фалшивата надежда, когато нещата няма да се променят магически.

Не можеш да го принудиш да иска да ти се обади и дори ако можеш, защо би искал? Трябва да се оставите отворени за някой, който естествено е склонен да ви вика и който ви кара да се чувствате специални за това кой сте, без да се налага да се опитвате толкова усилено и да ходите по черупките на яйца, като винаги чувствате, че правите нещо нередно, но все още не можете да разбери какво точно иска той.

Сега, от друга страна, ако мислите, че сте го ударили и той каза, че ще се обади, но никога не го е направил и не сте му се обадили ... можете или да го оставите и да не се обадите, изчакайте и вижте дали го прави и междувременно спрете да се обсебвате над него (защото обсебването ще само подлудявате, влошавате нещата и в крайна сметка създавате нуждаещо се поведение, което е моментален обрат и нещо, което определено не искате да се случи) или можете сами да му се обадите. Сега, ако решите да се обадите тук, е правило: очаквайте обаждане Нищо,

Дори ако той не отговори и вие никога повече не му говорите, бъдете добре с това. Дори ако той отговори и е груб, прекъсва разговора и ви изглежда безразличен.

Това означава Нищо за теб като личност. Трябва да се впуснете в това напълно, като приемате, че резултат, който не искате, може лесно да се случи. Ако сте добре с това и сте го приели, тогава можете също да се обадите, ако това е, което искате, и просто да видите как стоят нещата.

Никога не знаеш ... когато се обадиш, той всъщност може да се почувства тъп за това, че е забравил да ти се обади и разговорът без усилия ще избере мястото, където е спряло, и той ще бъде ентусиазиран и ще се радва, че ти е лесно да разговаряш и да не го призоваваш да крещи. за това защо не се обади.

Можете да отидете с естествения поток на разговора и просто да видите къде ви отвежда; ако подходите към него така, правите по-голяма вероятност той да иска да бъде около вас повече (и да се види отново), защото ще ви бъде приятно и освежаващо, а не задушаващо и взискателно. Така че наистина не знаете резултата, освен ако не се обадите.

Като цяло, ако току-що сте се срещнали или сте в начален етап и той не се обажда, обикновено това не е най-доброто от знаците, но определено не е най-лошото, освен ако вече не сте му се обадили с нулев отговор и пълно радио мълчание. Ако това е така, продължете и се съсредоточете върху мъжете, които ви харесват, за това кой и как сте.

Ако вече сте в установена връзка

Сега, друга ситуация, при която навиците на човек да се обръща към внимание, са във взаимоотношенията. Така че в една връзка е възможно той просто да ви е удобен сега и да няма нужда да се обажда.

Какво ще определи дали липсата му на повикване е неутрална (не е добра или лоша), лош знак или просто знак, който означава, че той е удобен с това, което имате и няма нужда да се обажда.

Нека да задълбочим как често той се обажда (и дали грубо игнорира вашите обаждания за дълги периоди от време и дори не може да ви се обади обратно.) Ако той дори не ви се обажда обратно, това може да е проблем, показващ, че той губи интерес към вас, а не към настроение да ви кажа как се чувства, защото не иска да се справи с нараняването ви и вероятно също е в конфликт относно това дали всъщност иска да го прекрати или просто минава през странна рута, така че ви оставя в тази странна крайница.

Трудно е да се справиш с тази ситуация, разбирам ... най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да имаш истинско сърце с него. Не е обвинителен фест, където излизате на него и изпускате цялата си неудовлетвореност относно това, защо той не ви се е обаждал, как това означава, че връзката (или каквото и да имате) е обречена и колко ужасно е за това, че ви прави това , сляп да те вижда по толкова жесток начин, без дори да имаш вътрешността да ти каже истината).

Бих могъл да продължа и да опиша многообразието от неща, които жените са ми изразили, когато говоря за своите взаимоотношения и как се справят с мъж, който спира да се обажда (или в други случаи изпращането на текстови съобщения, но аз съм обхванал текстовите съобщения в толкова много статии. няма да навлизам в това тук).

Гледайте видеоклипа: Какво да правите, когато не се обажда (истинските причини, поради които един човек не се обажда)

Смисъла е... когато имате разговор с него, не идвайте от място на обвинение, а по-скоро от разбиране. Елате от място за слушане, без никаква преценка или очаквания за това, което той трябва или не трябва да ви каже. Не се впускайте в предположение той вече не се интересува.

Защо?

Предположенията са мощни и самоизпълняващите се пророчества са страшно реални. Искам да кажа, че ако приемете най-лошото, всъщност можете да постигнете този конкретен лош резултат, от който се страхувате по-вероятно да се случи, като има предвид, че ако приемете най-доброто, вие си давате най-добрия кадър от нещата, които се развиват в ваша полза.

Както казах ... елате на разговора от вида на психичното състояние, който описах и вие ще можете да разберете наистина някакво разбиране за това какво се случва с него, какво чувства той какво имате и къде да отидете оттам. Това поне ще ви даде яснота.

Ако е спрял да се обажда, защото вече не се интересува, поне ще знаете и не е нужно да седите чудите се и чакате. Нищо не е по-лошо от скитането, чакането, надеждата и желанието.

Нищо не е по-лошо от това да се опитате да хванете сламки за отговор, за миг на надеждата, че следващият телефонен разговор е от него, само за да откриете, че е случаен телемаркет, който се опитва да ви продаде някакво въображаемо медицинско устройство.

Аз се разправям, но трябва да отбележа това след като знаете истината, можете да намерите истински мир и ОК. Когато установите, че това състояние е наред, няма да се фокусирате върху това дали мъжът се обажда или не. Ще можете да изживеете живота си, без да живеете и да умирате вътре, всеки път, когато чуете как звънецът ви угасва.

Ако един човек не се обади ли това означава ли, че не влиза в теб?

Целта тук не трябва да бъде да го накарате да ви се обади и да го убедите да ви се обади ... ако естествено не е склонен да извърши обаждането, защо бихте искали той да се принуди да направи нещо, което дори не иска да направи? Ако иска, страхотно. Ако не го прави, това може да означава едно от двете неща: 1) той е удобен в ситуацията и просто не изпитва нужда да се обади толкова или изобщо 2) загуби интерес и не може да разбере най-подходящото време и начин да ви кажа.

Ако му се обадите и той дори не отговаря на обажданията ви и никога не ги връща, това е огромно указание, че той определено е не във вас.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да разберете какво означава, когато човек не се обажда и дали това означава, че не е във вас или не. Това е въпрос, който много ми се задава, и наистина е важен, защото много време една жена си мисли, че човек не е в нея, той наистина е ..., но тя несъзнателно прави неща, които го карат да губи интерес и го кара дръпнете се. Ако се притеснявате, че той губи интерес, тогава има вероятност той да е, и трябва да го прочетете сега, преди да е станало твърде късно: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии