Той е измамник? 10 безпогрешни признака, че ви изневерява!

Имате тази вибрация, че нещо просто е изключено. Не знаеш какво е, но нещо ти казва, че мъжът ти е тайно с друга жена.

Може би има улики или може би това е просто заяждащ инстинкт на червата. Може да се опитате да не мислите за това, защото всеки път, когато ви пресече ума, това ви кара да се чувствате зле.Нека вземем следния сценарий, само за да дадем пример за това, което жените преминават, когато става въпрос за изневяра.Вие сте с вашия човек и той нетърпеливо гледа мобилния си телефон. Странно, той никога не ви изпраща текстове толкова много, колкото в момента изпраща текста на човека, който е в момента. Извинява се ... и взема телефона си със себе си.

Вземете теста: изневерява ли ви?

Обикновено той наистина използва банята, но в момента има чувството, че живеете всяка секунда като година, докато чакате да се върне. Гледате телефона си и минаха десет минути, преди най-накрая да се върне на масата и да седне.Какви са признаци, че ме изневерява?

Трябва ли да се притеснявате? Какво прави той? Какво трябва да направиш?
да Да останеш късно, да промениш хигиената си драстично, да те избягва, да се бавиш Водете открит честен разговор за доверието с него
Не Да не връща текстове за час-два, да остане навън с приятелите си Стигнете до основата защо не му вярвате (и го решите)

Останалата част от нощта сякаш върви добре, затова опитайте и го пуснете. Питате дали може да ви покаже снимка, която е направил на двамата заедно, като извинение да погледнете телефона му, за да разберете дали той тайно изпраща съобщение на някое момиче зад гърба ви. След това той отново започва да се държи сенчесто, щом зададете въпроса.

„Да, мога, чакай малко“, той се втурва да направи нещо по телефона си и не ви позволява да го гледате. Какво прави той?Отново го оставяте да се изплъзва към гърба на ума ви ... докато не започнете да забелязвате други странни неща, които той казва и прави. Той изведнъж спира да иска толкова много секс. Той прекарва все повече време на работа. Той започва да провежда телефонни разговори в други стаи ... и тогава подозрението ви удари в лицето:

„Той ми изневерява?“

Въпросът удря гърдите ви като оловно тегло. Обичаш го и наистина си мислил, че те обича! Защо изведнъж щеше да започне да ви изневерява? Наистина ли вижда някой друг? Дори харесва ли те вече? Имате чувството, че трябва да знаете или мозъкът ви ще избухне.Свързани: Топ 6 взаимоотношения Червени знамена

За съжаление няма ръководство, което да ви каже точно как да разберете дали някой ви изневерява. Освен ако или не го хванете в деянието, или той признае, не можете да знаете със сигурност.Или можеш?

Ето 10 признака, който мъжът ви може да ви изневери:

1. Той използва телефона си много повече (и не за вас)

Ако той внезапно започне да изпраща текстови съобщения по-често, но все пак завинаги ще ви отговори ... това може да е знак, че той изневерява. Това не означава, че той определено ви изневерява. Той може просто да води важен разговор ...

Свързани: Истинската причина мъжете изневеряват

2. Той изведнъж се грижи за своята хигиена

Познавате го достатъчно дълго, за да знаете как обикновено се грижи за себе си. Ако той внезапно се интересува от това как изглежда, физическото си здраве и дори започне да се къпе повече, кой се опитва да впечатли? (Опитваше ли се да впечатли теб или някой друг?)

3. Той излиза повече

Независимо дали той излиза „с приятели“ или има нещо със семейството, това може да е червен флаг, че той наистина вижда някой друг.

4. Той продължава да работи до късно

Внезапна спешна работа? Голям проект, за който не ти е казал предварително? Ако започне да работи извънредно и работи часове в спорадични дни от седмицата, работи до късно, той всъщност може да не работи ...

Искам да знам със сигурност ако мъжът ви изневерява? Вземете тази викторина и разберете сега:
Тест за измама ли е?

5. Той избягва да се приближава до вас

Ако забележите, че вашият човек изведнъж избягва интимността с вас (или спира изцяло), това е огромен червен флаг. Някои мъже, които се страхуват от интимността, ще изневерят, за да почувстват, че все още имат власт над сексуалния си живот, а някои мъже изневеряват просто защото искат някой „млад и нов“ ... Това води до следващия ми знак.

6. Той е егоист

Ако вашият мъж се самоунижава и поставя себе си пред всичко, като никога не прави компромиси с вас, той би могъл да бъде този тип, който да изневерява, тъй като изневярата е егоистичен акт сам по себе си.

7. Той следва * много * от секси жени в социалните медии

Забелязали ли сте го 'харесващ' много секси снимки във неговия Facebook? Ами кого гледа в Instagram? Ако те са най-горещи млади жени, вероятно може да се досетите какво му е на ум ...

Повече ▼: Гай признание: Защо изневерих

8. Той не актуализира своя профил за запознанства (дори ако сте започнали да се срещате с него)

Може би сте срещнали на Plenty of Fish, или eHarmony, ChristianMingle или дори Match. Актуализирахте потребителския си профил, за да покажете с гордост, че сте срещнали човек, когото обичате ... и той не актуализира потребителския си профил. Това може да е знак, че той все още търси някой друг.

9. Той удря към теб

Ако вашият човек започне да спори с вас, особено ако става въпрос за нещо просто, той може да търси извинение да се измъкне от вас и към някой друг ...

10. Той се нуждае от „Неговата поверителност“

Мислехте, че ви е удобно да знаете повече за него и да сте близо до него и изведнъж той започва да се нуждае от все повече и повече време от себе си. Какво можеше да прави дори през цялото това време сам? Това може да е знак, че ви изневерява.

И така, какво се случва след това?

Ако имате инстинкт на червата, който вашият човек ви изневерява, тогава това ми сигнализира, че ви липсва една решаваща съставка за здрава, любяща връзка: доверие.

Свързани: Man Decoder: Защо мъжете лъжат?

Ако сте забелязали, че вашият човек прави 1-3 от тези неща, бих ги заредил по случайност. Сега, ако сте забелязали, че прави 7 или повече ... тогава може би сте по-притеснени.

Ако не можете да се доверите на вашия човек, че е верен на вас и търсите признаци, че ви изневерява, само ще посеете семена за повече подозрения и недоверие във връзката.

Здравословните и пълноценни взаимоотношения не могат да бъдат изградени на базата на подозрения и недоверие. Настройваш се да се провалиш.

Вместо това внесете вибрация на доверие и приемане във вашите отношения. Вашият мъж подсъзнателно ще забележи промяната във вашата вибрация и ще реагира положително на нея.

Ако се чувства сигурен, щастлив и изпълнен, няма да потърси друга жена за същите тези емоционални потребности, които трябва да бъдат запълнени.

Ако сте го хванали в акта на изневяра, имам само един въпрос към вас ... Това връзка, в която искате да бъдете?

Надявам се това да ви помогне да разберете дали вашият мъж ви изневерява или не, това е въпрос, който ми се задава много. Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че ако той изневерява или подозирате, че може да изневери в бъдеще, той може да загуби интерес към вас и се отдръпва от вас, така че определено трябва да прочетете това: Ако той се отдръпва, направете това .. ,

Искате ли да разберете със сигурност, ако той наистина ви изневерява?

Направете тази бърза (и шокиращо точна викторина и разберете със сигурност дали той ви изневерява ...

Той ви изневерява? Вземете викторината

Интересни Статии