Той ми изневерява? Как да знам със сигурност: Набележете тези основни знаци

Той ви изневерява? Много е вероятно, ако забележите няколко от тези знаци, той ви изневерява и е по-добре да внимавате! Ето какво трябва да знаете (и какво да направите по въпроса).

Когато нещо ви притеснява, е естествено да започнете да ставате любопитни, особено що се отнася до изневярата. Може би има нещо, на което не можеш да сложиш пръст, но имаш чувството, че нещо се случва.

ПОВЕЧЕ: Той е измамник? 10 безпогрешни признака, че ви изневерява!Може да е навън по-късно от нормалното в работни дни или може би е започнал да се дистанцира от вас. Нашите инстинкти на червата понякога са направата или скъсването на отношенията. Това означава, че ако сте подозрителни, може да се наложи да разгледате по-нататък нещата, но това може да е просто друга причина, че той се държи различно (като например, че е зает или преживява нещо в живота си). Тези, които изневеряват, може да не покажат всички знаци и ако са изневерили само веднъж, може да покажат само един или два. Все пак е повече от вероятно, ако партньорът ви покаже някой от тези признаци, че изневерява.Вземете теста: изневерява ли ви?

Знак №1 - Той излиза повече

Вие знаете вашия човек и колко той обикновено излиза. Ако това драстично се е променило и той е започнал да закъснява по време на работа или да излиза с различни „приятели“, тогава може да се види някой друг. Не бихме казали, че това е категоричен знак, но ако подозирате, че това може да е едно от извиненията му, дръпнете го върху него. Или ще има основателна причина да бъде повече, или ще се спъне в думите си.

ПОВЕЧЕ: 8 причини истински мъже никога Изневерявайте на онези, които обичатЗнак №2 - Той избягва да се приближава до вас

Не означаваме строго секс, но и вие можете да включите секс в този знак. Интимността е красиво нещо и когато го имаш с някого и той или спира, или партньорът ти започва да го избягва, тогава трябва да е червен флаг. Ще знаете дали той започва да ви избягва, защото това няма да е просто през потенциално интимни времена. Той може да започне да избягва вашите разговори и просто да се дистанцира напълно от вас.

Знак № 3 - Той не смята, че измамата е лошо нещо

Какво е толкова лошо в това да спите с различни хора, докато сте в отношения? Е, всичко. Ако вашият човек казва цитати като този или се шегува, че ще ходи с други момичета, това може да означава, че той изневерява. Има много малък брой уважаващи себе си, не изневеряващи момчета, които ще се шегуват или предлагат изневери с други хора. Те знаят, че е грешно и не искат да се тревожите. Освен ако не изневерят и тогава вероятно ще кажат това, защото се опитват да се оправдаят и скрият вината си. Сега не само мъжете изневеряват - имайте това предвид - хората мамят - не че всеки човек ще изневерява; мъжете обаче често са стереотипни като измамници.

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: Как да разберете дали гаджето ви изневеряваЗнак № 4 - Той използва телефона си повече от обикновено

Ако той винаги е по телефона си, но отнема часове, за да ви отговори, това може да е знак за изневяра. По принцип момчетата, които изневеряват, ще говорят с другата си жена чрез текст или социални медии, когато не са заедно. Това е нещо, на което трябва да внимавате, ако подозирате, че отива с някой друг зад гърба ви. Този знак обаче не винаги е 100%. Той може просто да е зает или да има важен разговор и да няма време да ви изпрати съобщение.

Знак №5 - Той мирише различно

Може да е различен парфюм върху дрехите му или просто общият му аромат. Когато сте с някой от няколко месеца или години, знаете как миришат ежедневно. Промяната в миризмата не е добър знак и към него трябва да се подхожда с повишено внимание, тъй като не искате веднага да започнете да го обвинявате в изневяра. Говорейки за ситуацията, може да ви накара да се почувствате по-добре, тъй като той можеше току-що да започне да носи нов бръснене.

ПОВЕЧЕ: 15 категорични знака, че ви изневеряваЗнак № 6 - Той скрива телефона си от вас

Не бихме ви препоръчали да отидете по телефона му или да шпионирате съобщенията му, тъй като това не е най-добрият начин за справяне с всяка ситуация. Ако обаче говорите за нещо и той продължава по телефона си да търси отговор, но няма да ви позволи да потърсите. Това е червено знаме. Най-вероятно е притеснен от съобщение от някой друг, който ще изскочи, докато вие превъртате по телефона му.

Знак № 7 - Той те удари

Всяка двойка спори понякога, това е напълно нормално. И все пак, ако вашият човек започне да спори с вас за малки, прости неща, той може да търси причина да ви напусне и да се измъкне. Еднакво и доста объркващо, той може да започне да е много по-хубав и да ви купува цветя, когато обикновено не би искал. Това може да е признак на вина и той иска да ви изневери с материални неща.ПОВЕЧЕ: 15 знака, че изневерява, а вие дори не го знаете

Подпис № 8 - можете да го усетите

Тези знаци са нещо, което трябва да се има предвид и макар да са правилни, няма нищо като инстинкт на червата. Ако смятате, че нещо не е наред и наистина подозирате, че изневеряват, то е повече от вероятно точно. Това е нещо, за което трябва да се подготвите. Ако винаги сте се доверявали на своя човек и преди това сте се чувствали сигурни в отношенията си, но сега имате съмнения, не можете да ги игнорирате. Нищо няма да се оправи, ако помитате проблеми под килима и е по-добре да разберете сега, а не по-късно. Необходима е много увереност, за да се изправите срещу страховете си, но няма да съжалявате в дългосрочен план, когато сте по-щастливи.

Да ви изневерите е разбиващо сърцето и може да разруши самочувствието ви. Ако разберете, че партньорът ви е изневерявал, веднага трябва да го зарежете. Той може да умолява и моли, че ще се промени, но леопард не може да промени местата му, а това важи и за мъжете, които изневеряват. След като сте се овластили, като се сбогувате с магарето му, уверете се, че сте се вдигнали и прах. Ще се изненадате от милионите жени, които всеки ден се изневеряват и напускат връзките си. Ти си много по-добър от всеки, който изневерява и заслужава най-доброто, което има, пребиваването с тях просто те спира да откриеш истинско щастие.

ПОВЕЧЕ: Той / тя ви изневерява? Ето най-добрият начин да разберете!

Тази статия ви показва признаци, че ви изневерява, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще живеете щастливо завинаги, така че е жизненоважно да направите следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той ви изневерява? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали ви изневерява“ веднага и разберете веднъж завинаги дали той ви изневерява ...

Вземете теста: изневерява ли ви?

Той ви изневерява? Вземете викторината

В обобщение...

1. Той излиза повече

2. Той избягва да се доближава до вас

3. Той не смята, че измамата е лошо нещо

4. Той използва телефона си повече от обикновено

5. Той мирише различно

6. Той скрива телефона си от теб

7. Той удря към теб

8. Можете да го усетите