Флиртува ли с теб? Ето 8-те знака, които той е!

Въпрос: „Напоследък отново излизам на срещи и разбрах… Имам проблем. Знам, че това може да звучи странно, но всъщност не мога да кажа дали някой всъщност флиртува с мен или просто се опитва да ми бъде „мил“, за да не бъда неудобен.

Как мога да разбера дали някой флиртува с мен или просто играе игри?'
-Karen

Е, Карън, това е въпрос, който изненадващо получавам много.

Флиртът ви дава топли, пестеливи пеперуди и може да изпрати струя електричество през вените ви. Когато човек, към когото наистина се чувствате привлечен, флиртува с вас, няма как да не почувствате висок.Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Освен, какво, ако нямате зная дали не флиртува с вас?

Знам колко объркващо може да бъде, когато мислиш, че човек флиртува с теб, но не можеш да кажеш ... просто той е хубав, или привлечен ли е от мен?

Може да е още по-лошо по телефона - как да разберете дали е флирт чрез текстови съобщения?Или може би сте в ситуация, в която има фини неща, които той прави, вие се опитвате да не четете прекалено много, но в червата си просто усещате, че флиртува. Но тогава се съмнявате в себе си и се чудите дали просто си представяте нещата.

И нека бъдем истински, четенето на езика на тялото е някак трудно.

Трудно е да разбереш дали някой наистина ти се усмихва, защото те смята за сладък и забавен ... или защото нещо ти е заседнало в зъбите.И постоянният възел на притеснение в гърдите ви само нараства, когато датата продължава и времето минава! Започвате да четете всяко едно нещо, което прави, в случай че пропуснете някои „страхотно очевидни“ сигнализира, че е във вас, и се опитвате да го направите, без сами да сте очевидни за това.

Не е нужно да е така. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите тези знаци.8 знака Той флиртува
(Или просто играе хубаво)

1. Усмивката

Всеки има различна усмивка. Някои хора се усмихват със затворена уста, а други се усмихват със зъби. (А някои момчета са просто срамежливи!) Въпреки това, ако забележите как той ви се усмихва с блясък в очите, има наистина голям шанс той да се заинтересува от вас.

2. Той се отнася с вас специално

Когато говори с вас, той се навежда напред и обръща внимание Вие когато той може да не прави това с други жени. Ако той се фокусира върху вас повече от други върху жените, това означава, че ви харесвате.

Ключовото нещо, което трябва да се отбележи тук, е, че някои момчета са естествено флиртуващи и очарователни около жените. Само защото човек говори и слуша жена, не означава конкретно, че я харесва интимно, има шанс той не се интересува изобщо!

Отново обърнете внимание на това как се отнася с другите жени. Ако се отнася с вас по същия начин, той вероятно не флиртува, но ако ви даде повече или специално внимание, най-вероятно е така.

3. Той те докосва

Много момчета подсъзнателно се опитват да се докоснат и да се свържат с жените, които харесват. Той може просто да остави ръката ви да докосва вашата по-дълго, отколкото е необходимо, когато ви връчи нещо, или може да се наведе и да докосне ръката ви, когато говорите.

Лекото, флиртно докосване може да бъде огромен завой за него... и за теб!

Плюс това докосването му до вас е чудесен начин направете го дълбоко привлечен от вас, Ако изглежда, че търси причина да ви докосне, вероятно е флиртува с вас. Това води до следващия ми знак ...

4. Той се навежда вътре

Езикът на тялото може да бъде труден, но това е много лесно да се запомни. Ако забележите как човек се навежда и обръща рамо към вас, докато говорите с него, той подсъзнателно се фокусира върху вас (и вероятно флиртува)!

5. Той си спомня какво казвате

Независимо дали става въпрос за шега или история, ако той проявява особен интерес към вас, той ще помни какво казвате. Забелязах, че (независимо дали искам или не) винаги ще помня какво казва една жена, с която флиртувам. Не мога да помогна, като че ли съм фокусиран лазерно върху всичко около нея, когато тя е около мен.

6. Той ви пита дали сте сингъл (или намеква за това)

Ако човек някога прояви интерес към това дали сте неженен или не, той иска да знае дали сте на разположение. Това е почти универсален и 'не толкова фин' начин да флиртуваш.

И ако той каже нещо от рода на „как така момиче като теб е несемейно ...“, той флиртува.

7. Ружът

Както казах по-рано, някои момчета са просто стеснителни! Ако забележите, че стеснителен мъж се изчервява около вас, това е един от най-очевидните признаци, който се опитва да флиртува с вас. Всеки човек може да се изчерви, когато флиртува, така че това не важи само за срамежливите.

8. Нервният потрепване

Ако го видите да се върти наоколо, да си играе с косата си, да се мести на случаен принцип или дори да го хване за ухото, тогава той е нервен ... и по добра причина също. Това е така, защото той се опитва да флиртува (и вероятно не знае как или се чувства несигурен, защото иска да ви впечатли).

Това са някои от най-честите признаци на флирт.

Искам да гледате това бързо видео, което обяснява какво сте трябва да знаете за флирта, Той ще ви каже точно как да разберете кога мъжът флиртува и какво точно да правите във всяка ситуация (дори да сте срамежлив или не сте сигурни в себе си).

Гледайте видеоклипа: Как да знаем със сигурност, че флиртува с вас

Сега, с казаното ... флиртът НЕ означава, че иска да бъде във връзка. Някои момчета флиртуват, защото искат да се закачат. Основната разлика между флирт и „хубав човек“ е, че хубавият човек обикновено избягва контакт с очите, физическо докосване и се ангажира с всичко, което е минало „Ще ви се обадя“.

Ако той не изглежда емоционално инвестиран (и че това е, което искате) тогава знайте, че той вероятно не е и не бива да се притеснявате за този човек (освен ако не сте добре с непринудено непривързано хвърляне). Но ако искате нещо повече, съсредоточете се върху човека, върху който е фокусиран Виеи ще откриете, че имате много по-щастлив живот от запознанства.

До следващия път,

Ник Бастион

Искате да разберете със сигурност дали флиртува с вас? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Флиртува ли с вас“ в момента и разберете дали наистина флиртува с вас ...

Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Флиртува ли с теб? Вземи викторината

Знаете ли някакви други признаци, че мъж флиртува, че смятате, че трябва да го включа? Имате въпроси относно собствените си преживявания и искате да знаете дали е флирт?

Уведомете ме в коментарите по-долу!

В обобщение...

Най-големите признаци той флиртува с теб

  1. Усмивката
  2. Той се отнася с вас специално
  3. Той те докосва
  4. Той се навежда вътре
  5. Той помни какво казвате
  6. Той ви пита дали сте единичен (или намеква за това)
  7. Ружът
  8. Нервното потрепване

Интересни Статии