Интересува ли ме? 16 големи знака, той наистина е привлечен от вас

Всеки има несигурност, особено когато става въпрос за това да разберем дали някой човек е привлечен от вас или не. Това е въпрос, който може да те накара да ядеш, независимо дали се мачкаш на човек и нямаш представа дали той някога ще те гледа в „привлекателна“ светлина или тепърва започва да се среща, но нямаш представа как се чувства или не все още. , Може дори да сте в една връзка, в която искрата е умряла и все още се питате: „как се чувства той? Той ли е не ме привличат вече? Защо?!'

Без значение каква е връзката ви (или липсата на връзка) с един човек - независимо дали току-що сте се запознали с него, просто говорите на Tinder или сте се срещали от години - чудите се дали някой човек е привлечен от вас или не, може да доведе до много на несигурността, въпросите и фрустрациите!

ПОВЕЧЕ: Как точно да знам със сигурност Ако човек ти харесваТака че не се притеснявайте! Ако не сте сигурни дали човек не е привлечен или не е привлечен, е напълно естествено чувство и няма от какво да се притеснявате, повече от вероятно е да прекалявате с размислите.

Но винаги е хубаво да разбереш дали някой се чувства по същия начин като теб и макар че не винаги може да изглежда очевидно, има начини да се каже дали е в теб. Не всеки се показва толкова открито и говори за начина, по който се чувства, така че понякога се нуждаете от малко натискане, за да осъзнаете, че човекът, с когото се срещате или виждате в момента, всъщност ви привлича.

Не се хващайте прекалено „да разберете“ дали той е привлечен от вас или не, но уверете се, че не се фиксирате; чуденето е нормално, но фиксирането всъщност ще бъде изключване.

Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

ПОВЕЧЕ: Топ 10 признака, който един човек не се интересува повече от вас

Опитайте се да не се обвивате в тези знаци и помислете, че те са единствените знаци, които съществуват. Той може дори да не направи и да каже нещо от този списък и все пак да бъде привлечен!

Ако наистина сте притеснени и мислите, че той може да не е във вас, тогава комуникацията е ключът - говорете с него как се чувствате и той ще направи същото. Момчетата обичат честността и няма нищо по-честно от обяснението как се чувствате към него.

Както и да е, тук има 16 знака, които той може да покаже, ако наистина е в теб ...

1. Той винаги има време за вас

Времето е много ценно нещо и всеки има ограничен брой години в живота си, човек, който винаги има време за вас, определено е във вас. Дали това е само за бързо обаждане по време на обедната му почивка или дълга дискусия в 2 часа сутринта, ако имате нужда от него и той е там, тогава той се интересува от вас. Ако той се интересува от вас, той иска да ви покаже колко много искате да знаете за него, така че ще ви отнеме време, когато имате нужда. Той дори може да се появи в къщата ви, когато се чувствате малко тъжен и се нуждаете от някой, с когото да поговорите.

2. Той обича да ви кара да се смеете и да се усмихвате

И ще направи всичко, за да се увери, че сте щастливи. Това може би е игриво да се спъне, след като е казал нещо глупаво или дори е направил шега за нещо, което ще ви се стори смешно. Да се ​​смееш е една от простотите в живота и докато се смееш, всичките ти тревоги не съществуват. Ако човекът, който харесвате, иска да ви накара да се усмихнете и двамата се смеете редовно, тогава ни се доверете, когато казваме, това е страхотно партньорство и няма от какво да се притеснявате.

ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

3. Той помни по-малките неща

Може би това са обеците, които споменахте преди месеци, когато пазарувахте, или рожденият ден на стария ви домашен любимец. Момчетата вземат под внимание най-малките неща, когато харесват някого, така че ако вашият човек винаги показва колко знае, когато се интересува - без съмнение.

4. Той се отнася към вас различно с всички останали

Той може да не се държи с вас като с принцеса веднага или дори да ви излее с тонове подаръци, връзките и запознанствата не се свеждат до това колко пари можете да хвърлите на някого. Момчетата винаги ще се отнасят с уважение към своите дами и вие ще можете да видите колко различно се отнасяте към всички останали, когато сте в тяхно присъствие. Ти си единствената жена, на която му пука, така че трябва да се отнася с теб малко по-специално.

5. Той казва хубави неща и ви прави комплименти

Отново това не трябва да се случва всяка секунда от деня, но момчетата обичат да показват как се чувстват с комплименти и като проявяват обич, повече от вероятно е момчетата, които се интересуват от вас, да ви бъдат наистина мили и винаги ти казвам колко си красива, точно така е.

ПОВЕЧЕ: 9 знака, че той наистина не е в теб

6. Той става ревнив и защитен

Когато говорим за ревност и защитеност, това не е прекалено защитно или ревниво, има разлика между това да сте много защитни и просто да ревнувате, когато разговаряте с човек. Той няма да направи голяма работа от това, но ще можете да видите, че е малко ревнив. Това е един от най-лесните начини да видите човек, който се интересува, защото не иска някой друг да ви вземе от него и е ревнив, когато сте с някой друг.

7. Той ви дразни игриво

Вероятно най-привлекателното качество на човек е, когато иска да дразни и играе с вас, ние също не говорим с умни игри (ние ги мразим!) Човекът, който ви харесва, ще иска да бъде игрив и да има качествено време с вас. Дори и да гледате луд филм или да играете с косата си, докато сте в леглото, дразните може би най-сложната форма на флирт, но работи и определено ви държи на пръстите на краката!

8. Той може да ви даде прякор

Любимите ни прякори са „бебе“, „сладурка“ или дори доброто старо „красиво“. Дръжте всеки човек в живота си, който ви нарича прякор като тези, те винаги са момчетата, които си струва да запазите.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва със сигурност

9. Той винаги е добре поддържан

Външният вид е всичко и начинът, по който изглеждаме, прави впечатление на хората около нас и точно така можете да разберете, когато човек се интересува от вас. Той полага усилия и винаги е добре поддържан около вас.

10. Той първо се свързва с вас

Може да е сладък сутрешен текст или телефонно обаждане, човек, който се интересува, винаги ще направи първия ход и ще се свърже с вас първи, когато двамата не сте разговаряли след време. Това не означава да казвате, че не можете да се свържете с него!

11. Той осъществява редовен очен контакт с вас

Човек, който се интересува, едва ли ще може да откъсне очи от вас, така че контактът с очите е ключов тук и е начин да видите колко много ви харесва. В крайна сметка вие ще бъдете единственото нещо, за което мисли и иска да разгледа.

ПОВЕЧЕ: 5 сигнални знака, които те харесват

12. Може да е нервен

Това е само в началото на запознанството или живота ви във връзка, тъй като колкото повече е около вас, толкова по-малко нервен ще бъде. Нервите винаги са лесен знак да забележите, когато някой ви харесва, те искат да впечатлят и да се притесняват, в случай че не ги харесвате.

13. Той ви обръща внимание

Момчета, които се интересуват, искат да покажат колко са хубави, а добрите ще осъзнаят, че обръщането на внимание на дамата им е много важно.

14. Той е честен и открит към чувствата си

Много момчета не са честни и отварят 100 процента от времето си за чувствата си, искат да изглеждат мачо и мъжествени, така че не говорят за любов или дори да харесват някого. Може обаче да попаднете на човек, който се интересува от вас и е много отворен с него. Уважавайте това като бъдете честни и отворени назад! Ако имате човек като този, тогава го съкровете толкова дълго, колкото можете.

ПОВЕЧЕ: 46 знака за мъжки език на тялото той ви харесва

15. Предпочита да е с вас

Може би ще разберете това, когато той отмени плановете си с момчетата да гледат футбола, или може би просто ще го знаете, когато той винаги предлага да бъдат заедно. Човек, който се интересува от вас, ще иска да бъде с вас, доколкото може, и вероятно ще предпочете да бъде с вас над всички останали.

16. Знаеш и можеш да го усетиш!

Не е ли атракция просто естествена? Ако той наистина е в теб, ще го знаеш. Независимо дали го показва физически, чрез думи или просто по начина, по който те гледа или не. Привличането е вълшебно нещо и когато той е във вас, все още може да имате несигурност, но дълбоко в себе си ще знаете със сигурност.

Да се ​​надяваме, че тези знаци са ви помогнали да разберете дали той е във вас или ако сте по-добре сами. Момчета са много объркващи същества и е напълно разбираемо, ако сте объркани от това, че той се интересува от вас. Просто отидете с течението и се опитайте да не се притеснявате!

ПОВЕЧЕ: Момчета декодирани: 10 сигнални знака, че се интересува от вас

Тази статия ви показва, ако той се интересува от вас, сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

1. Той винаги има време за вас

2. Той обича да ви кара да се смеете и да се усмихвате

3. Той помни по-малките неща

4. Той се отнася към вас различно с всички останали

5. Той казва хубави неща и ви прави комплименти

6. Той става ревнив и защитен

7. Той ви дразни игриво

8. Той може да ви даде прякор

9. Той винаги е добре поддържан

10. Той първо се свързва с вас

11. Той осъществява редовен очен контакт с вас

12. Може да е нервен

13. Той ви обръща внимание

14. Той е честен и открит към чувствата си

15. Предпочита да е с вас

16. Знаеш и можеш да го усетиш!

Интересни Статии