Той влиза ли в мен? 8 огромни знака, че той влиза във вас и ви харесва

Вие сте с човек и искате да знаете дали е готов да направи следващата стъпка или не. Или го смазвате и се чудите дали той се чувства по същия начин. Или може би току-що сте го забелязали и сте малко заинтригувани

Въпросът е, че не знаеш как точно се чувства той към теб. Как го измисляте?Как да разбереш дали е в теб или не?Не се притеснявайте - това може да е просто. Ще ви дам най-големите знаци, че един човек е във вас, така че можете да кажете незабавно дали той наистина е във вас или дали се чувства нещо по-небрежно.

По този начин ще знаете какво точно да правите, когато сте около него ... и къде да отидете оттук.Готов? Ето знаците, че той е във вас:

Осемте най-големи знака, той е в теб

1. Той ви призовава и ви изпраща първи

Това е един от по-големите, мъртви знаци за предаване.

Освен ако няма законни, неромантични причини да ви изпраща текстови съобщения и да ви се обажда (например, ако се опитва да насрочи нещо за работа или някакъв друг логистичен проблем), той първо да ви се обади и изпраща съобщение, е огромен знак, че той е във вас.Слушам. Той се обажда и ви изпраща съобщение по причина - иска да се свърже с вас! Той иска да чуе гласа ви (или да прочете думите ви).

Говоренето с вас му дава малко зареждане вътре (точно както ви дава, ако го смазвате). Той иска да бъде във връзка с теб, защото да бъдеш близо до теб се чувства добре с него.

Ако той първо се свърже с вас, това е добър знак, че той е във вас.

По тези линии ...Вземете теста: Харесва ли ви?

2. Той е този, който се опитва да прави планове

Когато човек наистина е в момиче, независимо от това дали са в отношения, той ще се опита да бъде с нея повече.

Защо? Защото му е добре да е с теб! Ето защо той е в теб!

Ако той обикновено се опитва да направи планове да се срещне, това е чудесен знак, че е във вас и иска да изведе нещата на следващото ниво с вас.3. Той винаги е в добро настроение около вас

Чувствате ли тема?

Момчетата искат да се срещат с жени, в които се чувстват добре. Всъщност най-големият критерий за това дали един човек иска да бъде с жена, не е как изглежда (това е нивото на повърхността, дали иска да я види небрежно), а как се чувства около нея.

Ето още един намек: ако е в добро настроение, когато е около вас, защото е добре, когато е с теб,

Това означава, че да бъде с теб и да се занимаваш с теб го извежда в добро настроение. Кара го да се чувства добре. Кара го да иска да е около теб повече.

По-просто казано: това означава, че е в теб.

4. Той прави усилие с вас

Когато момчетата наистина са в момиче, въпросът не е „дали“ ще се опитат да положат усилия, а „кога“.

Нещата, които могат да накарат други момчета да търкалят очи или да въздишат и да прекъсват връзката, не го фазират. Той е готов да измине допълнителната миля за вас и дори не изглежда, че забелязва, че е допълнителна миля.

С други думи, да работите за вас не му се струва работа, защото смята, че си заслужава. Дори мисълта не му минава през ума.

5. Той желае да се бори с вас

Много време, ако човек не мисли, че си заслужава, няма да се бие.

Дори и да смята, че е прав. Дори да е наистина луд. Дори и да не иска да отстъпи.

Ако той не смята, че човекът, с когото е, си струва излишно и неприятно да преживее битка, тогава той ще прекъсне връзката, ще се изключи и затвори.

Човек, който е готов да се бие с вас, е човек, който е готов да премине през нещо неприятно, ако това означава да се върнете отново на същата страница. Това е човек, който е в теб.

Очевидно тук има изключения. Човек, който наистина е в момиче, може да се откачи и да се изключи, ако всеки път, когато се бият, има предвид. Или ако тя се бори да го събори, вместо да реши проблема.

Но през повечето време, ако той е готов да се бие с вас, той е готов да се бори за вас.

6. Той иска да прави бъдещи планове

Не говоря за него с молба да се ожениш тук - бих се надявал, че ще разбереш дали човек, който изпробва въпроса, наистина е в теб или не.

Говоря за планове за къс до среден клас. Той се опитва да направи планове с вас, които са повече от 'какво искате да направите тази вечер?'

Например, ако ви покани на концерт след няколко седмици, това е голям знак, че той ще се придържа… и че очаква, че и вие ще се придържате.

Защо? Защото той е във вас.

7. Той желае да прави компромиси

Отново - когато са изправени пред конфликт, много момчета просто ще се затворят и ще си отидат, ако не са това в своя партньор.

Ето защо забелязването, когато той е готов да направи компромиси и да намери средно място с вас, е толкова важно.

Това означава, че той не само е готов да постави чувствата ви пред себе си, но също така смята, че да си преживял нещо неприятно си заслужава - защото ти си струваш.

Така че, ако той е готов да намери компромис с вас, това е голям знак, че е във вас.

8. Можете да бъдете себе си около него и той е в него

Най-големият намек, че една връзка може да извърви дистанцията, е автентичността. Можете ли да бъдете себе си около него? Може ли да бъде себе си около вас? По-важното: харесва ли ви и двете?

Ако истинските ви личности се съберат, това означава, че на доста дълбоко ниво сте съвместими.

И да, ако човек забележи, че не е нужно да гледа какво казва около вас, че може да бъде себе си, без да ходи по черупките на яйца, ще му направи огромно впечатление.

Същото важи и обратното. Ако забележи, че ти е удобно да си автентичен с него - и той харесвания кой е този човек?

Това означава, че той е супер в това кой сте в действителност.

Което е чудесен знак за вашето бъдеще заедно.

Послепис Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Получете окончателен отговор, като вземете нашия тест „Харесва ли ви“ веднага!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Това са знаците, че той е във вас

  1. Той се обажда и ви изпраща първо съобщения.
  2. Той се опитва да прави планове.
  3. Той винаги е в добро настроение около вас.
  4. Той полага усилия с вас.
  5. Той е готов да се бие с вас.
  6. Той иска да прави бъдещи планове.
  7. Той е готов да направи компромиси.
  8. Можете да бъдете себе си около него и той е в него.