„Губи ли интерес?“ викторина

Срещате мъж, който харесвате, чувствате връзка и харесвате нещата просто „щракнете“. И двамата наистина се интересувате един от друг и искри летят. Имате интензивна връзка и нещата изглеждат изключително обещаващи за бъдещето, което ще имате заедно.

Освен, че изведнъж се случва нещо. Динамиката между вас се променя. Той вече не ти обръща толкова много внимание. Той вече не прави малки романтични жестове, които ви карат да се усмихвате. Той не излиза от пътя си, за да ви направи щастливи. Той вече не те гледа по същия начин. Той вече не говори с теб по същия начин

Той все още е наоколо, но изглежда е имало промяна в това, което чувства към теб. Нещата вече не са едни и същи.Работата е там ... това може да измине няколко различни начина. Всъщност е възможно тази промяна в него да е с вас двамата всъщност не означава нищо и нещата са наред. Много е възможно той да е просто зает и зает в живота си. Възможно е той да има други неща в чинията си и в ума си и скоро нещата да се върнат към нормалното си състояние.

Или това може да върви в съвсем друга посока. Понякога мъжът вече не се инвестира във връзката и не иска да ви навреди, като всъщност го казвате и прекратявате нещата с вас. Понякога той се оттегля емоционално и рискувате да го загубите.

Работата е там, че тревожността, която изпитваш в момента, може да създаде много тъга и вътрешен смут. Той може също така несъзнателно да саботира отношенията ви.

За да се освободите от всякакво объркване и всъщност да ви помогнем да откриете истината веднъж завинаги ... и да разберете дали сте тревожни без причина или той наистина губи интерес и най-лошите ви страхове са правилни ...

Вземете този тест, който ще ви зададе конкретни въпроси, за да анализирате ситуацията си. Докато казвате истината, когато отговорите, ще получите резултати, които са шокиращо точни и най-накрая ще разберете истината и какво наистина се случва с него.

Вземете викторината!

Интересни Статии