Похот ли е или любов?

Добре , Докато повечето от нас смятат, че знаем разликата между дълбока смислена любов и импулсивна страстна похот (нали?), Е доказано, че дълбокото сексуално влечение, което често чувстваме в началото на една връзка, всъщност може да размие линиите и да премахне целия здрав разум от нашите някога интелигентни мозъци.

Медицински изследвания са установили, че когато изследват мозъка под MRI сканиране по време на „етап на похот“, мозъчната активност имитира мозък, който е богат на наркотици.

Това означава, че е много вероятно да видим човека през очила с розови тонове и да разгледаме „отношенията“ като повече от действително. т.е.: усетете, че сме вътре любов всъщност ... не сме.Похотният етап е забавен, но в крайна сметка някой от вас ще се чуди къде върви връзката и или иска да предприеме нещата по-нататък, или учтиво да продължи напред. Но откъде знаеш със сигурност?

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Тези знаци трябва да помогнат:

Как да разбера дали не е любов

  • Имате секс много, със сигурност всеки път, когато се видите.

  • Фокусът е върху физическото. Говорите за това как изглеждате двамата, какви физически качества ви харесват един за друг и мислите за най-добрите им части на тялото ...

  • Няма разговор за бъдещи планове за връзка, да сте приятел или приятелка или как наистина се чувствате един към друг.

  • Въпреки че сте големи любовници, не бихте ги нарекли големи приятели или не чувствате, че можете да говорите с тях по дълбоки теми.

  • Да се ​​срещнеш със семейството или приятелите си всъщност не ти е минало през ума.

любов:

  • Привързаността и сексът продължават да са силни, но това вече не е единственият фокус на връзката ви. Искате да правите много други неща заедно и просто да сте в компанията на всеки друг.

  • Да се ​​срещнеш с техните приятели и семейство е важно за теб, защото те са голяма част от живота на партньора ти.

  • Тяхното щастие и благополучие е вашата основна грижа и мисълта да не ги видите повече ги опустошава. Виж, падаш.

  • Минават часове, когато заедно разговаряте и споделяте мисли.

  • Планирате бъдещето и започвате да мислите, че те наистина са „едното“. Дори сте се осмелили да си представите как могат да изглеждат децата ви Ооо, падаш трудно.

Така че има нашите бързи знаци, за да помогнем на всякакви размити похоти. Каквото и да се случи, бъдете верни на сърцето си, бъдете честни със себе си и с човека, с когото сте. Ако крайната цел е любовта, внимавайте на топката.

Lovestruck.com е много награден сайт за запознанства, който ви позволява да срещате сингли, които живеят, работят или просто чакат наблизо,

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали ще се ангажира“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

Интересни Статии