Наистина е приключило: най-добрите 8 знака, които бившият ви е преминал

Вие сте тук, защото искате да знаете знаците, които означават, че бившият ви се е преместил и всичко свърши,

Може би току-що сте се разделили и се чудите дали можете да го върнете, но някои от нещата, които той казва и прави, ви правят малко нервни.

Може би сте се разделили за известно време и ви се струва, че той се подхлъзва все по-далеч от вас и не сте сигурни какво да правите.Може би ви се струва, че той почти си е отишъл от живота ви и просто искате да знаете дали имате шанс или той наистина е продължил завинаги.

Каквато и да е ситуацията ви - обхванах ви.

Ще ви дам най-големите знаци, които означават, че бившият ви е продължил и отношенията ви са приключили завинаги.

Знам колко ужасно е да искаш да се събереш отново с някой, който не те иска обратно. Знам колко безпомощно може да се почувства и колко страшен е копнежът отново да го държиш в ръце.

Не искам някой да страда от чувството си за това дори за секунда по-дълго, отколкото трябва.

Ето защо тази статия ще ви даде най-големите знаци, с които бившият ви е преминал. Ако бившият ви показва няколко или повече от тези знаци, това означава, че той наистина е продължил и ще бъде по-добре да го пуснете и да потърси някой нов.

Запомнете - ако наистина няма надежда, колкото по-рано го пуснете, толкова по-бързо ще започнете да се чувствате по-добре.

Но преди да вземете това решение, трябва да знаете дали той наистина е продължил или не ... така че нека да стигнем до горните знаци:

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Главните знаци, които бившият ви е преместил

1. Той ви каза да намерите някой нов

Това е може би най-големият знак, че може да ви даде, че е над вас.

Човек, който се съмняваше в това дали ще се върне заедно с вас в бъдеще, никога няма да ви каже това.

Това е така, защото когато той ви каже, че трябва да го преодолеете и да намерите някой нов, той ефективно казва „Аз съм над вас и никога няма да се върнем заедно.“

Така че, ако той ви каже нещо подобно, най-доброто нещо, което можете да направите е да му повярвате,

2. Ако сте на същото място, той дори няма да ви гледа

След като връзката приключи, остава известна степен на интимност.

Това е само естествено. В крайна сметка вие сте имали емоционална и физическа връзка с този човек. Това не отминава за една нощ.

Така че, ако той дори не иска да ви поздрави ... ако дори не иска виж при теб, ако се навиеш на едно и също място ...

Това означава, че той наистина не иска нищо общо с това, че се движите напред и че е продължен.

3. Той опитва най-доброто от себе си да не тича в теб

Това върви ръка за ръка със знака над него.

Ако човек има някаква неприязън относно това да се събере отново с вас - ако изобщо има някаква възможност в съзнанието му - няма да има намерение да се натъкне на вас.

Защо би? Ако той мисли, че може да се съберете заедно един ден, би било добре да се натъкнете на вас, да настигнете и да поговорите.

Така че, ако той избягва места, за които знае, че ще бъдете - независимо дали не ходи на купон специално, защото знае, че ще сте там, или спре да ходи по барове, той знае, че ви харесва - това означава, че той иска да напълно да те отрече от живота му.

И човек, който иска това е човек, който се опитва да продължи, и вероятно вече има.

4. Той ви отвърна и следи за вас във всички социални медии

Това е малко по-мек знак - ако той е направил това и никой от другите, това не означава непременно, че е над вас.

Но това определено е стъпка към надминаването ви. Ако той следва правилото за контакт без контакт, това е една от най-важните стъпки към постигане на перспектива за връзката.

Това означава, че той не иска да ви напомня, когато отиде във Facebook или друга социална медия, и че той също не иска да общува с вас онлайн.

Както вече казах, това е стъпка към него, което продължава, но това е решаващо. Ако видите тази стъпка в комбинация с още няколко в този списък, това е много лош знак за бъдещето на връзката.

5. Той върна всичките ти неща назад

Това върви ръка за ръка със знака непосредствено над него.

Когато ви върне всичките си неща, това, което той наистина прави, се опитва да се отърве от всичко в живота си, което му напомня за вас.

Точно както да ви следи в социалните медии, връщането на нещата ви дава по-малко задействания в живота му, които го карат да започне да мисли за вас.

А човек, който дори не иска да мисли за теб или да ти напомня за теб, е човек, който определено се опитва да продължи да бъде с теб, ако още не е направил.

6. Той се отдалечи от вашия град

Не казвам, че се е отдалечил защото от теб.

Но ако той се е преместил, това определено означава, че е пуснал всякакви шансове да бъде с вас.

Хората остават в градовете по много причини, а една от най-големите е, че техният S / O иска да бъде там, така че те искат да бъдат там.

Връзките на дълги разстояния е трудно да се извадят дори при най-добрите обстоятелства и ако говорим за двойка, която вече е разпаднала и се опитва да се събере отново, те са почти невъзможни.

Така че, ако той се е отдалечил от града, който споделяте, това означава, че той има абсолютно нулеви планове да се върне заедно с вас и почти сигурно е продължил.

7. Той се среща с някой нов

Това може да е един от най-големите признаци, по който е преминал, но може да означава и обратното.

Ако той е в истински, бонафид, връзка „ние сме сериозни един към друг“, продължила поне няколко месеца и има всички отличителни белези на сериозна връзка, да, това определено означава, че е преместен от вас.

Но ако той се среща само с този нов човек в продължение на няколко седмици или по-малко и те започнаха да се срещат много бързо, след като се разделихте, тогава е много вероятно шансовете да са отскочили. И ако той е в отскок, това означава, че се опитва да продължи от вас ... но връзките на отскока не са най-добрият начин да направите това.

8. Той е напълно прекъснал контакт с вас

Вижте, ако искате да се върнете заедно с него, трябва поне да говорите с него. Няма никакъв шанс, ако не разговаряте помежду си.

Така че, ако той пренебрегва всичките ви текстове, обаждания и съобщения и ви дава абсолютно нулев контакт, това означава, че той изобщо не се интересува от разговори с вас и следователно не е заинтересован да се събере отново.

Човек, който има дори и най-малък интерес да се върне заедно с вас, няма да игнорира всичките ви обаждания и текстове. Ще имаш някои комуникация с него.

Така че, ако това е пълно прекъсване на комуникациите ... това означава, че той определено е продължил.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Това са най-важните знаци, на които е преместен бившият ви

  1. Той ти каза да намериш някой нов.
  2. Ако сте на същото място, той дори няма да ви гледа.
  3. Той се опитва да не нахлуе във вас.
  4. Той се откаже от вас и следи следното във всички социални медии.
  5. Той върна всичките ти неща.
  6. Той се отдалечи от вашия град.
  7. Той се среща с някой нов.
  8. Той е напълно прекъснал контакт с вас.

Интересни Статии