Просто имам дъмпинги? Ето 5 причини за празнуване!

Болката в гърдите ви изяжда жив. Не можеш да оцелееш вече без него. Той те изостави. Той ви изхвърли, след всичко, което сте имали заедно. След всичкото това време, което прекарахте като гушкащи, безнадеждни романтици със звезди в очите ... той просто си отиде, сякаш не беше нищо.

Беше му студено. Сякаш разпадането не е сложило пушка в сърцето му по начина, по който е пуснало тир в твоето.Чудите се на себе си: как можеше да ме изхвърли толкова безмилостно? Как можеше просто да скъса с мен и да си отиде?Или може би не те е изоставил безмилостно. Може би раздялата беше трудна и за него и вие го знаете. Но все пак той се оправи с ходенето си. Той се оправи с раздялата и в крайна сметка взе решението да напусне. Как е възможно това?

Това са чувства, които много жени изпитват след раздяла. Е, днес искам да поговоря с теб за моята приятелка Беки. Тя ме научи на ценен урок за това, че ще бъдем изхвърлени (и защо това може да е добро).Когато Беки ми се обади, можех просто да кажа, че е в груба форма. Чух страданието в треперещия й глас, докато ме попита: „Можете ли да дойдете? Наистина се нуждая от вашата помощ в момента. '

Вземете теста: Егоист ли е?

Изплаших се, честно. Мислех, че наистина е наранена и от суровата емоция в гласа й можех да разбера, че наистина е груба. Случи се нещо ужасно и трябваше да бъда там заради нея.

Грабнах ключовете на колата, мобилния си телефон, само в случай, че тя отново ми се обади, и аз си тръгнах. Скоро бях пред нейната входна врата.Звъннах на звънеца няколко пъти и след няколко минути не получих отговор. Дори мислех да счупя вратата й, защото мислех, че може би е наранена и не може да отговори на вратата! Стиснах юмрук и като почуках отново, вратата се отвори.

Имаше Беки. Очите й бяха кръвоспирани и изпълнени със сълзи, цялото й тяло беше обвито с мощни ридания и тя падна в прегръдките ми.

- Джош ме напусна. Какво ще правя?'Нямах отговор за нея. Държах я и я оставих да плаче в ръцете ми няколко минути, преди да я заведа вътре в къщата и да затвори вратата. Донесох я на дивана й, взех й чаша ледена вода и седнах с нея.

Цяла нощ си говорихме, оставих я да ми каже всичко, което искаше за Джош, и в края на нощта тя ми благодари, каза ми, че се чувства по-добре, и тя каза, че е изморена и иска да спи. Напомних й, че тя може да ми се обади по всяко време и че на следващия ден ще я проверя.Тази нощ не можах да спя. В стомаха ми имаше яма на притеснение, която нямаше да изчезне. Честно казано мисля, че същата вечер имах само 30 минути сън ... ако това.

Първото нещо на следващата сутрин й се обадих. След няколко позвънявания получих нейната гласова поща, така че опитах отново ... и отново ... и отново. Оставих гласова поща с въпроса как се държи и дали има нужда от нещо, с надеждата, че ще се свърже, ако има нужда от мен.

След като минаха няколко дни без обаждане, възелът на притеснение в стомаха ми стана по-стегнат и по-стегнат. Докато накрая не почуках на вратата си. Имаше Беки с широка усмивка на лицето.

- Беки, какво се случи? Добре ли си?'

Тя се усмихна и танцува на място: „Няма да повярваш в това, но ... Джош, който ме напуска, беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало.“

Изхвърлянето е един от най-болезнените преживявания, които можете да имате. Инвестираш месеци и години в връзка с някого и изведнъж тази връзка няма; заменен с дупка, където преди е бил вашият значим друг.

Има чувството, че животът ви не може да се влоши и просто искате да съжалявате за себе си завинаги. Но не е нужно да бъде така ...

5 причини да се дъмпинг може да бъде най-доброто нещо, което трябва да се случи

1. Можете да се съсредоточите върху себе си

Да бъдеш несемеен е най-доброто време да инвестираш в себе си. Може би сте се научили как да правите партньора си щастлив - но е време да направите себе си щастлива. Да си сам, ти дава време да направиш някакво търсене на душа и да разбереш какво наистина искаш в живота.

2. Можете да реинвестирате във вашите хобита

Джогинг, пазаруване, хапане по телевизионни маратони, четене, каквото и да прави Щастлив ли си, Изведнъж имате много повече време да решите какво ти искаш да направя. Искали ли сте някога да пътувате по света? Може ли да пътувате до Париж? Можеш да го направиш.

3. Свързване с приятели

Едно от най-добрите чувства в света е да прекарате време с човек, когото обичате - но помислете за всички неща, които сте използвали да правите с приятелите си. Сега е чудесен шанс да се свържете отново с хората от живота си и наистина да се запознаете отново с тях.

4. Можете да намерите своето щастливо място

Лично моето щастливо място е извито на дивана ми с хубава книга и останалата част от света затворена. Щастливото място на Беки се разхождаше около езерото в нашия град. Когато имате време да инвестирате във вашето „щастливо място“, това наистина може да промени настроението ви (към по-добро).

5. Влюбвате се

Беки ми каза, че най-добрата част от раздялата й е била позволена да се опита да се влюби отново. Спомняте ли си онова чувство на щастие и чисто блаженство, което сте получили, когато за първи път сте се запознали с бившия си? Ще изпитате това падане с глава върху петите отново. Възможностите са безкрайни.

Наскоро преживяхте ли груба раздяла? Какво смяташ да направиш сега, когато си сам? Уведомете ме в коментарите по-долу!

Искате ли да разберете дали той наистина е егоист? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Егоистичен ли е“ в момента и да разберете дали той наистина е егоистичен ...

Вземете теста: Егоист ли е?

Егоист ли е? Вземете теста

В обобщение...

5 причини за празнуване на това да бъдат изхвърлени

  1. Можете да се съсредоточите върху себе си
  2. Можете да реинвестирате във вашите хобита
  3. Повторно свързване с приятели
  4. Можете да намерите своето щастливо място
  5. Влюбвате се да се влюбите

Интересни Статии