Най-мързеливите 11 начина за изгаряне на повече калории

Така че си представете свят, в който бихте могли да изгаряте калории, без да се налага да страдате и да се изтощавате до степен, в която дори не е така заслужава си то.

Знам, че поговорката гласи: ако наистина искате да отслабнете, ще трябва да свършите усилена работа.

За щастие, тук сме да обърнем тази дума на главата си и да ви кажем - не, усилената работа не е тази само начин за отслабванеВсъщност има множество други подли, мързеливи начини за отслабване. Начини, при които, ако просто положите малко усилия, можете да получите някои основни резултати - и по-бързи, отколкото си мислите (1).

Ето 11 начина за горя повече калории - по-просто, по-бързо и да, мързелив !

1. Пийте кафе

Да, кафето е чудесно за вас! Може да ви помогне да отслабнете !

Консумацията на кофеин ще увеличи количеството калории, които тялото ви изгаря до 3 часа (2). Това прави кафето чудесен начин за отслабване и изгаряне на калории - без да се налага наистина да правите нищо!

Ако не обичате кафе, можете да опитате да пиете чай. Но стойте далеч от сладките енергийни напитки, които имат повече калории в тях, отколкото ще горите.

2. Използвайте топка за баланс (вместо стол)

Бъдете честни - когато сте на стол, вие се спускате толкова, колкото можете, нали? Знам, че понякога се поддавам на желанието просто да се спусна и да се отпусна на стол.

Ако обаче искате да горите калории, докато сте Седни , вместо това опитайте топка за стабилност. Те помагат да упражнявате основните си мускули, докато вие обикновено седите като зеленчук.

Топките за стабилност могат да ви помогнат да изгорите до 250 калории допълнително, отколкото бихте изгорили иначе (3). Изпробвайте един и вижте как върви!

3. Нарежете въглехидратите

Ако наистина искате да отслабнете, чудесен начин да го направите е да спрете да ядете толкова много въглехидрати !

Но за много хора изрязването на въглехидрати и хляб изцяло е една стъпка твърде далеч - те ги харесват твърде много.

И какво е решението? Е, нарязани въглехидрати - 3 или 4 от 7 дни в седмицата!

Ако можете да направите това, ще намалите консумираните от вас калории Вашият и вие също ще отслабнете много

4. Дъвчете дъвка

Точно така, дъвка. Това е. Просто дъвчете дъвка. Казах ви, че това ще бъдат лесни начини за отслабване!

Проучванията показват, че дъвката може да помогне за ограничаване на желанието и инстинктите на хората да закусват, което може да намали калориите с до 10%.

Има смисъл, нали? Никой не иска да закусва с дъвка в устата си. Това е бруто Отвратителен си.

5. Намалете температурата

Това е изненадващо, но е вярно - по-ниските температури означават, че тялото ви изгаря повече калории.

Това е така, защото когато температурата е по-ниска, тялото ви трябва да изгаря повече калории, за да се затопли.

Идеалната температура за изгаряне на калории е 64 градуса. Стига до него!

6. Яжте повече тайландска храна

Знаеш ли, когато започнах този списък, си помислих: „Човече, това ще бъде добре - дай на хората някакви разумни и лесни начини да отслабнат по мързеливия начин.“

Никога през a милиони години Представих ли си, че „лесният начин” да отслабнете ще бъде яжте тайландска храна ,

Това обаче е вярно. Яденето на тайландска храна може да засили метаболизма ви с до 21%. Това е невероятно - така че вземете малко тайландски тампон!

7. Добавете в почивни дни

Това попада по-малко под „мързеливи“ и повече под „интелигентни“ - но ако тренирате със сила, ще искате да вградите дни за почивка в рутината си, за да постигнете най-големи печалби.

Това означава да добавите допълнителен ден за почивка в рутината си, дори да не мислите, че имате нужда от такъв. Ако направите това, ще нараснете повече мускули - и това ще помогне на тялото ви естествено да изгаря повече калории.

8. Намалете стреса надолу

Стресът е основно лош за вашето тяло. Освен да прави вреда с течение на времето, ако е хроничен, стресът всъщност може да попречи на броя на изгорените калории и да накара тялото ви да съхранява повече тегло.

Така че, ако изрежете стреса от живота си, ще се навиете много по-щастлив и много по-лек! Не стресираните жени изгарят около 100 повече калории, отколкото жените, стресирани средно.

9. Изключете втората напитка

Този е малко по-труден за чуване - въпреки че аз Направих просто ви казвам да ядете повече тайландска храна, така че мисля, че съм спечелил по-строга.

Истината е, че ако пиете 2 бири, ще намалите способността на тялото си да изгаря мазнини с до 70%. Това не е това, което искате, когато отслабвате.

Така че пропуснете втората бира веднъж по малко!

10. Продължавайте да се движите!

Това е следствие от топката за стабилност - не седи просто като плужек цял ден! Движете се, останете активни, докоснете краката, джаджата, каквото трябва да направите, за да продължите да се движите!

Ако можете да направите това, можете да изгорите стотици повече калории всеки ден, отколкото някой, който седи като морски плужек.

11. Упражнение (само за 10 минути!)

Добре , упражнение имах да бъдете в този списък - само защото това е най-добрият начин да изгорите калории и да отслабнете.

Но тъй като говорим за мързеливия начини да отслабнете, тогава ще ви изпусна куката само с 10 минути упражнения. Това ще ви помогне да изгаряте калории много по-интензивно в продължение на цял час, след като сте готови!

В обобщение...

Най-мързеливите начини за изгаряне на повече калории

 1. Пия кафе
 2. Използвайте топка за баланс (вместо стол)
 3. Нарежете въглехидратите
 4. Дъвка
 5. Намалете температурата надолу
 6. Яжте повече тайландска храна
 7. Добавете в почивни дни
 8. Намалете стреса
 9. Намалете втората напитка
 10. Продължавай да се движиш!
 11. Упражнение (само за 10 минути!)

Интересни Статии