Накарайте го да падне за вас с един от тези 6 научно доказани начина

Искате ли да знаете тайна как да накарате момчетата да паднат за вас?

През повечето време, когато човек падна за момиче и наистина ли харесва я - това е по една от няколко основни причини. Почти всеки път.

Това е силата на психологията за вас.И ако искате да можете да накарате един мъж да падне за вас, като натискате бутон - трябва да знаете какво кара човек да падне за момиче - и как да го контролирате.

Искате ли да знаете добрата новина за вас? Това не е толкова трудно разтопи сърцето му,

Всичко, което е необходимо, е първоначалното привличане. След това - ако искате истинска връзка с него - той трябва да иска да се свърже с вас.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Ето къде влизате тези 6 начина да го накарате да падне.

Ето как точно да изградите тази връзка с него и да изградите връзка, която стои на изпитание на времето,

1. Изградете неговия адреналин

Тайната да накараш човек да падне за теб може би е в сърцето му, но не по начина, по който мислиш.

Ако накарате сърцето му да напомпа, както той е бил на влакче, това го подмамва да мисли, че вълнението му всъщност е възбуда от това да бъде с вас - и създава много по-дълбока връзка между вас, отколкото бихте си мислили (1).

Не ви казвам да скочите от самолет с него (въпреки че можехте!), Но ако направите нещо, което е поне умерено вълнуващо за него, това ще го стимулира - и ще го накара да ви намери по-привлекателни.

Какво да правя:

Този е доста прост. Не е нужно да скачате с бънджи - просто можете да правите спортна дейност с него като да играете пикап баскетбол или тенис.

Или, ако предпочитате да се отпуснете, страшен филм може да навлезе адреналина - както би могла и супер конкурентна настолна игра. Каквото и да е, накарайте пулса му да гледате искрите да летят (2).

2. Горе Контакт с тялото

Искате ли да знаете защо ранните части на една връзка са толкова добри? Това е така, защото в този момент връзката е свързана с похотта и съответните химикали, които се отделят в мозъка.

Когато хората са в „похот“, мозъкът им се залива с допамин - което е невероятно приятно, както и пристрастяване. Това е, което те кара да искаш да мислиш за него всичко времето (3).

За съжаление, тази изпълнена с похот фаза, наводнена с допамин, не може да продължи. Въпреки това - можете да задържите тези похотливи химикали, които текат в мозъка му ... ако знаете какво да правите.

Какво да правя:

Опитайте да се гушкате много с него - и поддържате контакт с тялото високо. Прегръдката е начин да накара мозъка му да освободи допамин и да го накара да се чувства топло и близко до вас - изграждане на интимност.

Плюс това, той ще освободи и друг химикал в мозъка му, наречен окситоцин, който повишава привличането му към вас. Ако изглежда, че губите момчета след няколко седмици или няколко месеца - това е методът за вас.

3. Споделяйте тайни с него

Ако искате да създадете усещане за близост и интимност с него - един от най-добрите начини да го направите е да разкриете тайни за себе си.

Разказването на тайните му означава, че му се доверявате - а също и несъзнателно го подтиква да ви отвърне и да ви вярва обратно. Ще се почувства, ако ви е удобно да споделяте тайни с него, трябва да му е удобно да споделя тайни с вас.

Сега дори не е тайна - дори да говориш за себе си и да разкриваш части от това, което те прави наистина Вие ще работи за създаването на тази интимност.

Запомнете - бъдете внимателни с този подход. Претоварването с информация веднага след стартирането може да има отрицателни последици - и да направи обратното на това, което търсите.

Какво да правя:

Опитайте да говорите за себе си повече - особено ако току-що сте го срещнали. Споделете неща с него, като това, което харесвате, какво не харесвате, откъде сте и основите. Не забравяйте да му оставите място да ви каже същите неща!

Тъй като двамата споделяте все повече и повече, той естествено ще се премести на по-дълбока и по-дълбока територия - което ще насърчава все по-силни чувства на интимност и доверие един към друг.

4. Често се виждайте

Колкото повече се виждате и се сблъсквате един с друг, толкова по-удобно ще бъдете един друг.

Звучи просто, нали? Това е причината, когато първия път, когато се видяхте, може да му се възхищавате отдалеч, вторият път, когато можехте да си изпратите усмивки, а третият път да започнете разговор.

По принцип принципът върви така: колкото по-често виждате някого, толкова по-привлечени сте към тях.

Какво да правя:

Опитайте се да се натъкнете на него често. Ако знаете, че той ходи на фитнес или в кафене, или ако знаете къде работи, опитайте се да се сблъскате един с друг.

Не забравяйте, че колкото повече се виждате, толкова по-привлечени един от друг ставате и толкова по-вероятно е той да падне за вас.

5. Огледало един друг

Искате ли да знаете един от най-важните аспекти на привличането? Това е сходство.

Хората харесват хора, които са подобни на себе си. Някога разговаряйте с някого и разберете все повече и повече за тях - и започнете ли да получавате пеперуди в стомаха си? Това е така, защото откривате, че все повече си приличате.

Ако още не сте го срещнали и ще се срещнете с него за първи път - опитайте се да отгледате езика на тялото, движенията и жестовете му, за да му покажете, че се интересувате, и да го накарате да ви хареса.

Ако сте го срещнали, намерете общо мнение, което имате с него - като споделен вкус в спорта, филмите, книгите, музиката, всичко друго!

Какво да правя:

Ако сте навън с него и той отпи от глътката си, изчакайте няколко секунди и отпийте от ваша глътка. Или съответствайте на стойката му, или по друг начин огледално говорете на тялото му. Друга тактика е повтарянето на дума или фраза, която той използва по-рано в разговора.

И ако се опитвате да намерите общо между вашите личности - не се притеснявайте, ако харесвате различни неща. Наистина, важното е, че сте отворени и възприемчиви към нещата, които го интересуват. Не е в това да сте с ток в любов със същите неща - става въпрос за споделяне на нещата, които обичате с някой друг.

6. Направете го с езика на тялото

Когато за пръв път паднеш за някого - има вероятност да не си паднал за тяхната личност.

Това е така, защото първият поглед и първите впечатления са супер важни. Всичко е в първоначалното привличане - и физическото привличане играе огромна роля.

Все пак е не всичко за това да имаш перфектното тяло. Всъщност има изобилие от физически сигнали, които нямат нищо общо с това как изглеждате и всичко, свързано с това да го накарате да се почувства привлечен от вас.

Например - феромоните (означава как миришете) - играят огромна роля за привличането. Това е напълно безсъзнателно - но може да изписва разликата между „здравей“ и нещо, което продължава по-дълго. Така може и друг мощен инструмент - езика на тялото.

Какво да правя:

Когато сме по-развълнувани, телата ни компенсират - като мига по-бързо. Вземи моята дрейф?

Опитайте да му нанесете мигли - и мигайте повече, отколкото често бихте искали да му сигнализирате, че се интересувате, без да казвате нищо.

Друг начин, по който хората сигнализират за привличане, е дали се навеждате към него - или той се навежда към вас. Хората ще се наклонят към човека, върху когото са най-концентрирани - и това е чудесен начин да покажете, че сте привлечени от него, докато несъзнателно го грундирате, за да бъде привлечен към вас.

Послепис Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Получете окончателен отговор, като вземете нашия тест „Харесва ли ви“ веднага!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Научно доказани начини да го накараме да падне за вас

  1. Изградете си адреналин
  2. Горе контакт с тялото
  3. Споделяйте тайни с него
  4. Често се виждайте
  5. Огледайте се взаимно
  6. Почитай го с езика на тялото

Интересни Статии