Направете го като вас: 8 невероятни начина да накарате човек да ви хареса

Значи искате да знаете как да накараш човек да те хареса,

Може би имаш огромна разбивка върху него и искаш той да те иска обратно. Може би сте били приятели и сте уловили чувства - и искате да се уверите, че той се чувства по същия начин.Може би просто си в него, и искате да го направите като вас,И така, как да го направите?

За щастие отговорът е по-прост, отколкото може би си мислите.Ще ви преведа през 8-те най-добри начина направи човек като теб, Когато поставите този списък в действие в живота си, той определено ще ви даде най-добрия шанс да привлечете вниманието и желанието му.

Готов ли си? Нека скочим право в него

Вземете теста: Харесва ли ви?

8-те най-добри начина да направите човек като вас

1. Накарайте го да говори за своите страсти

Имате ли нещо в живота си, че когато ви питат за това, просто абсолютно свети?Тема или интерес или хоби, от които не можете да получите достатъчно. Това обичате да говорите. Че можете да говорите с когото и да е с часове и часове.

Това е твоя страст. И е добре да говорим за това, нали?

Неговото усещане е също толкова добре да говори за страстите си.

Течаща тема в тази статия ще бъде тази когато се чувстваш добре около някого, искаш да бъдеш около тях повече,Това е просто, но това е основата на всяко привличане. Ако се чувства добре около теб, той ще иска да бъде около теб повече и ще става все по-привлечен от теб.

Така че колкото по-добре се чувства, когато е с вас, толкова повече ще иска да прекарва времето си с вас.

Именно там му дава място да говори за своите страсти. Чувства се страхотен да говорите за нещата, които обичате да правите, така че когато му дадете възможност да направи това, той ще светне около вас (и иска да прекарва повече време около вас).Това е още една чудесна възможност и за вас. Когато накарате човек да говори за това какво наистина го запалва отвътре, това ви дава доста силен поглед вътре всъщност кой е той. Така че, ако той продължава и продължава за нещо, което наистина го интересува, и вие започвате да се движите навън, това е огромен знак, че може да не го харесате толкова, колкото си мислите в края на краищата.

Но ако страстите му се приравнят с вашите страсти? Внимавай. Фойерверки.

2. Бъдете отворени за нещата, които обичате с него

Това се свързва директно с това, което току-що казах преди. Когато споделяте нещата, които обичате с него, той ви светва вътре. Чувствате се страхотно като го правите.

И когато се чувствате страхотно, хората около вас не могат да помогнат, но и да се чувстват страхотно. Заразително е. Те споделят вашата страст и ентусиазъм.

Затова не се страхувайте да споделите с него това, което наистина сте страстни. Когато го направите, вие му давате поглед върху най-автентичното си аз (и ако той е привлечен от това, той ще започне да наистина, наистина като теб наистина, много бързо).

Плюс това ще се почувствате страхотно, което ще го накара да се чувства страхотно, което ще го накара да иска да бъде около вас повече, както вече говорихме.

3. Не се страхувайте да флиртувате с него

Нека ви пусна в тайна, която вероятно вече знаете: много момчета са забравил,

Искам да кажа, че не биха разбрали, че жена е в тях, ако изпусне най-големия намек върху лицето му.

Така че много от времето, когато го играете готино около него, само ще ви върне назад. Защо? Защото много момчета не започват да мислят за жена романтично, освен ако не осъзнаят, че се интересува от тях.

Затова не се страхувайте да флиртувате с него! Ще накарате искрите да текат, да го накарате да мисли за вас по 'повече от приятелски' начин и ще видите каква връзка имате двамата.

4. Контакт с тялото работи чудеса

Това върви ръка за ръка с флирта.

Счупването на кожата до кожна бариера и докосването му е чудесен начин да спрете желанието му и да го накарате да мисли за вас по по-интимен начин.

Когато го докоснете, му давате да разбере, че ви е удобно около него - и че искате да го докоснете. За всеки човек, който е в жени, това е огромен знак, че трябва да се превъзнася и да отговаря.

Така че не се страхувайте да го докоснете по ръката, ако ви накара да се смеете или по друг начин вземете извинение, за да му сложите ръце.

Това ще го накара да иска да върне услугата.

5. Уверете се, че изглеждате най-добре

Досега се фокусирахме върху много психологически / флиртови начини да го накараме да ви хареса.

Но това, което не бих сгрешил е визуалният аспект на привличането.

Писано е отново и отново и отново и това не го прави по-малко вярно: момчетата са много визуални създания. Много мъже стават привлечени първо през очите им.

Така че, ако искате да го направите като вас, не забравяйте да изглеждате най-добре. Не ви моля да направите невъзможното и също не казвам, че трябва да изглеждате като модел - далеч от това.

Това, което казвам, е, че човек ще забележи, ако положите усилия във външния си вид, без значение как изглеждате. Стига да положите максимални усилия, това е повече от достатъчно и е повече от достатъчно, за да го накарате да седи и забележи.

6. Изживейте собствения си живот извън неговата орбита

Когато наистина си човек, е изкушаващо да искаш да хвърлиш всичко, за да имаш възможност да се общуваш с него.

Но не така работи привличането. И мъжете, и жените са привлечени от хора, които сякаш имат живота си заедно - и които сякаш имат много неща, които ги правят щастливи.

Значи да отмените планове при падане на шапка, защото телефонът ви бръмчи и това е той? Не е най-добрата стратегия да го накарате да ви хареса.

Вместо това се съсредоточете върху това да се наслаждавате на живота си - дори на частите от него, в които той не е. Прекарвайте време с приятелите си и правейки нещата, които обичате да правите, и не отменяйте планове само за шанса да се срещнете с него.

Фактът, че имате собствен живот, ще го накара да ви хареса повече.

7. Не се ангажирайте с него, ако не е с вас

Това важи повече, ако имате нещо небрежно с него и искате да стане малко по-сериозно, така че се надявате да го накарате да ви харесва все повече и повече.

Но е добро правило да запомните без значение какво и то може да се приложи в повечето ситуации с човек.

Просто казано, правилото е да бъдете точно толкова отдадени на него, колкото и на вас.

Ако той не е изключителен с вас, вие не сте изключителен с него и сте свободни да виждате други хора.

Ако той желае да се замисля с плановете с вас, тогава вие не сте затворени в тези планове и сте свободни да правите каквито и други планове да искате.

Всичко е в това да изпитвате самоуважение и доброто си изпреварване да се опитате да направите всичко по силите си, за да го успокоите. Това е да му покажеш, че имаш собствен живот, и че ако иска да бъде с теб, той трябва да се застъпи или иначе ще си някъде другаде с някой друг.

Ако осъзнае, че не сте сигурно нещо - че трябва да се засили, ако иска да бъде с вас, веднага ще го направи много по-сериозен да ви преследва.

8. Опитайте се да бъдете спокойни, удобни и щастливи, каквито можете да бъдете, когато сте заедно

Говорихме за това в горната част на статията, но тя се повтаря, защото е толкова важна.

Хората обичат да са около други хора, което ги кара да се чувстват добре. Чувства се добре да бъдеш около някой, който е щастлив, спокоен и удобен - точно както е лошо да си около някой, който е раздразнителен, некомфортен и на ръба.

Ако искате той да харесва да е около вас (което ще го направи като вас), тогава искате той да се чувства добре около вас. Най-лесният начин да направите това е фокусирайте се върху настроението си и се уверете, че сте максимално спокойни, щастливи и удобни около него.

По този начин той ще се чувства добре около вас и ще иска да бъде около вас повече и да ви харесва все повече и повече през цялото време.

Послепис Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Получете окончателен отговор, като вземете нашия тест „Харесва ли ви“ веднага!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

8-те най-добри начина да го направите като вас

  1. Накарайте го да говори за страстите си.
  2. Бъдете отворени за нещата, които обичате с него.
  3. Не се страхувайте да флиртувате с него.
  4. Контактът с тялото върши чудеса.
  5. Уверете се, че изглеждате най-добре.
  6. Живейте собствения си живот извън неговата орбита.
  7. Не се ангажирайте с него, ако не е с вас.
  8. Опитайте се да бъдете толкова спокойни, удобни и щастливи, колкото можете да бъдете, когато сте заедно.