Man Decoder: съществуват ли истински мъже?

Това е въпрос, който много жени си задават. В света остават ли истински мъже? Има ли дори добри мъже? И ако го правят, всички ли са взети?

Като мъж ... това е интересен въпрос, на който трябва да се отговори. Ще скоча право в него, защото знам, че това е въпрос на вас наистина ли искам да знам за.Първо, искам да кажа това: там има истински мъже; просто трябва да знаете как да забележите такъв и ключовете за поддържане на връзка с истински мъж, когато го намерите. Всяка жена заслужава да се отнася с уважение и да се чувства напълно обичана за това, коя е. Знам колко жени наистина са изморени от басейна за запознанства там. Знам, че много жени в крайна сметка влизат в отношения с момчета, които са далеч под техните стандарти. Разбрах колко може да бъде разочароващо.Ето сделката: Никоя жена не трябва да се бори с понижаване на стандартите и очакванията си, само за да има гадже.

Заслужаваш да бъдеш обичан. Заслужаваш да бъдеш напълно обожаван. Заслужаваш да бъдеш обсипан с обич и любов от мъжа, когото искаш.Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Работата е там, че преди да успеете да намерите истински мъж, трябва да промените мнението си да се опитвате да намерите „истински мъж“ на първо място. Ето защо. Ако имате този начин на мислене, завършва саботирането на вашия изстрел, когато някога го намерите. Просто понесете с мен за секунда ...

Този начин на мислене е: влизате във връзка с списък с очаквания и изисквания, които очаквате да сте изпълнили и попълнили, като това е интервю за работа, а не за опознаване на другия човек. Причината това да отблъсква „истинските мъже“ е, че в крайна сметка излъчвате конкретен тип енергия, която ги кара да се чувстват като подложени на проверка и критика.

Не е нужно да изпускате стандартите си или да търпите неуважително поведение, с което обикновено не бихте се примирили, но трябва да осъзнаете, че всички са хора и дори „най-истинските“ мъже няма да имат проверка до всяка отделна кутия на вашия голям списък с очаквания.Вместо да опитвате всеки детайл, трябва да погледнете голямата картина на връзката ви и кой е той като личност. Без да изоставя този начин на мислене, че той трябва да отговаря на определен списък от критерии, никога няма да успеете да намерите и запазите „истински мъж“. Казвам това толкова грубо, за да ви помогна, да не бъдете груби.

И така, ето следващият въпрос. Защо „истинските мъже“ се отблъскват от този начин на мислене? Е, причината мъжете да бъдат отблъсквани не е защото са „лоши“ или зли.

Причината е, защото в дълбочина всички мъже изпитват някаква несигурност. Всички мъже се чувстват уязвими. Повечето мъже се чувстват като ако жена знае „истинските ги“, те няма да бъдат обичани. Знам, това може да изглежда шокиращо, нали?

Е, вярно е Мъжете (всички мъже, колкото и уверени и съставени да изглеждат) обикалят света, носейки маски, за да скрият истинското си вътрешно Аз.Те се разхождат отчаяни да бъдат разбрани, истински разбрани и приети за кого наистина ли те.

Така че, когато се разхождате с контролен списък за това какво трябва да бъде истинският мъж, вие в крайна сметка излъчвате енергия, която кара човек да се чувства като че ли той изложи истинското си Аз на вас, той ще бъде отхвърлен.

Така че първата стъпка към намирането на „истински мъж“ е изоставяне на мисленето на него, което трябва да отговаря на определени критерии. С казаното, ето какво трябва наистина да получите мъжа Вие заслужавате (и намерете „истински мъж“).1. Доверие

Да бъдеш във връзка и да намериш „истински мъж“ изисква ДОСТЪП. Под доверие искам да кажа ... Влизате в него, като се доверявате един на друг. Мъж, който заслужава вашето време и внимание, ще бъде честен към вас и надежден, а вие му вярвате еднакво в замяна.

Когато можете напълно да се доверите на мъжа си, никога няма да се страхувате той да направи нещо, за да наруши това доверие, защото той е лоялен към вас и само към вас.

Човекът, заслужаващ страхотна връзка уверен и сигурен в себе си и жената, която обича, поради което „истински мъж“ ще ви покаже, че ви се доверява. Но за да запазите „истински мъж“, не забравяйте да възвърнете това доверие.

Тази бърза викторина ще ви каже Той ви изневерява?

2. Наслаждаване на компанията на всеки друг

Можете да се отпуснете и да се насладите на компанията си един на друг. Това означава, че можете да бъдете еднакво щастливи заедно и разделени. Когато сте заедно, имате чувството, че можете да му кажете каквото и да е и той ще ви изслуша и разбере.

Той ще направи всичко по силите си, за да ви накара да се почувствате по-добре за себе си като личност и активно ще ви покаже, че му е приятно да бъдете с вас, за това кой сте. Това води до следващата ми точка.

3. Приемане

Ако наистина искате да получите мъжа, който заслужавате, трябва да го приемете за такъв, какъвто е, без да го съдите за грешките му. Той ще направи същото и за вас и винаги ще ви приема и обича за това, което сте.

Това не означава, че и двамата не търсите подобрение. И двамата се подкрепяте в самоусъвършенстването и си помагате взаимно, когато имате нужда от рамо, за да се подпирате.

4. Честност

Когато сте с мъж, който си струва времето, той никога няма да скрие нищо от вас. Той е отворен и честен към това кой е като човек, защото иска да те обича и да опознае истинския, уязвим го. В замяна той иска да те обича и да те познава за истинската ти. Той не избягва вашите въпроси и не ви крие от приятелите или семейството си. Той е откровен, честен и прави всичко възможно, за да ви уведоми всичко, което искате да знаете.

5. Уважение

Ако човек не уважава вашето пространство или вашите лични желания за растеж, той не си заслужава времето. Мъж трябва да ви насърчава да бъдете своя личност и да ви празнува, че сте това, което сте.

Ако наистина искате да знаете дали той е човекът, когото наистина заслужавате, уважавайте го. И ако той ви покаже същото уважение в замяна ... той вероятно е пазач. :)

6. Интимност

Едно огромно червено знаме, което човек не си струва да бъде наоколо, е, ако той откаже да ви пусне и да бъде интимен с вас. Той трябва да иска да те прегърне, да те задържи и да положи съгласувани усилия, за да се почувстваш обичан.

Това не означава, че трябва да бъдете нуждаещи се и с него през цялото време. Искам да кажа, че той трябва да желае и да иска от вас в личния си, интимен живот.

Вземете тази викторина и вижте Колко си романтичен?

Точно толкова, колкото една жена заслужава да бъде обичана, обожавана и оценена ... мъжете заслужават същото в замяна. Не можете да влезете във връзка, очаквайки той да изпълни всяко условие, което сте поставили, ако не планирате да се срещнете със същите неща в замяна.

Взаимоотношенията са за това да отделите време, внимание и любов на друг човек, а не да разчитате на тях, за да ви направят щастливи.

Сега искам да завърша с едно ключово нещо, което трябва да разберете за цялата представа за намирането и запазването на „истински мъж“. Когато използвам термина 'истински мъж', това, което всъщност имам предвид, е ... мъж, с когото сте съвместими. Има някои мъже, които ще бъдат добър партньор за една жена и ще бъдат ужасни партньори на друга жена. Така че, когато използвам термина „истински мъж“, това наистина означава мъж, който е съвместим Вие.

Какво мислите, че абсолютно заслужавате в една връзка? Какво мислите за тези шест критерия за връзка с „истински мъж?“ Уведомете ме в коментарите по-долу!

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ точно сега и разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина

В обобщение...

Най-големите качества на истински мъж

  1. Доверие
  2. Наслаждавайте се на другата компания
  3. приемане
  4. честност
  5. отношение
  6. интимност