Man Decoder: Как да се измъкнем от приятелската зона с един човек?

Въпрос: Аз бях най-добри приятели с човек през последните 5 години и тайно съм влюбен в него. Не съм сигурен какво да правя, защото се страхувам, ако призная чувствата си, не само ще се унижа, но и ще съсипе приятелството ни.

Още по-лошото е, че не мисля, че „се чувства така“ към мен. Освен когато се мотаем, той е супер внимателен и мисля, че може да флиртува с мен.Хората дори ни питат дали сме заедно, когато сме навън. Имам намек за това как се чувствам към него и той по принцип каза: „Не искам да разваля нашето приятелство.“Беше сърцераздирателно, но съм убеден, че той просто се плаши от това колко интензивна е връзката ни. Как да го накарам да осъзнае, че трябва да бъдем?Така че имате приятел с човек, към когото сте развили интензивни, силни чувства, които честно не можете да контролирате. Чувстваш ли се в червата си, че можеш да бъдеш перфектно заедно, ако само той виждаше нещата по същия начин като теб.

Вярваш му с всичко. Можете да говорите с него с часове и всеки миг, прекаран заедно, поставя усмивка на лицето ви. Чувствате се като той винаги знае какво ви е на ум и знаете какво има на неговия.

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Всичко е перфектно, с изключение на едно нещо ... не сте в отношения. Може би той е казал неща като теб: „Ти си най-важният човек в света за мен и винаги ще бъда до теб.“Или: „Ти си ми като сестра.“

Или дори: „Не искам да рискувам да разваля страхотните отношения, които вече имаме. Ти си моят най-добър приятел.'

Все пак няма как да не се отърсиш от усещането, че той е „онзи“, перфектният мъж за теб. Всичко, което искаш, е да знаеш какво можеш да направиш, за да го накараш най-накрая да го види по същия начин.

Как можете да станете нещо повече от просто приятели? Как се измъкваш от зоната с приятели?Защо се страхува да не е повече от приятели?

- Сърцето му беше разбито

Ако вашият човек е счупил сърцето си от предишна връзка, е много по-малко вероятно да започне връзка с жена, която вижда като близка приятелка. Той се чувства като човек, до когото може да отиде, когато се почувства уязвим и слаб и почти става емоционално зависим от вашата наличност като негов приятел.

По същия начин той може да почувства, че ако започне връзка с вас, рискува да загуби тази емоционална сигурност и ще преживее подобен сърдечен удар.

Решение: Намерете време за себе си. Покажете му, че можете да имате щастливо изпълняващо време без него (и той ще трябва да намери начин да бъде изпълнен и щастлив, без да сте около толкова много).Не казвам, че го изрежете от живота си, това изобщо няма смисъл. Но това, което казвам, е да нека преследва,

Чували ли сте някога песента „Hooked On A Feeling“? Е, освен че е класика, това е перфектен пример за това как се чувстват момчетата, когато една жена представлява предизвикателство. Буквално прикачва човек към идеята да ви преследва.

Вземете тази викторина и разберете Съвместими ли сте с него?

- Чувства се, че сте сигурната опция

Един от основните изключения, който прогонва мъжете, е нуждата. Ако чувства, че винаги ще бъдете наоколо, защото излъчвате сигнали, че наистина искате да сте във връзка, той веднага ще загуби интерес и ще ви изпрати под „безопасна опция“.

Това е последното нещо, което искате, защото това означава, че той или ще мисли за вас последен, когато става въпрос за започване на връзка, или изобщо няма да мисли за вас, защото знае, че ще се придържате без значение, дори да каже, че не се интересува.

Решение: Проучете какво правите. Не се хващайте толкова, че да го накарате да бъде „перфектният“ човек за вас, че сте го поставили на пиедестал и почти се покланяте на идеята за връзка с него.

Вместо това трябва да се отпуснете. Не се отнасяйте с това така, че това е единственият шанс за любов и връзка, който някога ще имате, защото това не е така.

Това ме води до последната ми мисъл.

Дръжте опциите си отворени! Не се обвързвайте с „възможна връзка“ и затваряйте всяка друга опция, която идва заедно. В някои случаи това ще го накара да разбере, че ще загуби шансовете си с вас.

Не казвам да се преструвам, че сте над него и че сте „продължени“, казвам всъщност да продължите. Ще излъчи привлекателна, освежаваща енергия, която той естествено ще иска да бъде наоколо.

На първо място, когато сте фокусирани върху чувствата си към него, това излъчва нуждаеща се вибрация. Ако пуснете фиксацията си и приемете, че сте истински просто приятели ...

автоматично се отървавате от вибрацията. Наличието на нуждаеща се вибрация е мигновено изключване на мъж.

Друго предимство да продължим е това когато човек се почувства, че би могъл да те изгуби, има място да те преследва, Ето една тайна за мъжете, която трябва да знаете: мъжете искат да се чувстват като победители в света.

Ако му дадете шанс да ви „спечели“, като отстъпите, приемете нещата такива, каквито са и продължите напред (истински се движите напред, а не само преструвайки да) го прави по-вероятно да се активизира и да ви преследва като нещо повече от просто приятел.

Ако продължавате да се опитвате да настоявате за резултат (избягайте от зоната на приятелите) ще направите 100% невъзможно някога да имате романтична връзка с него,

Друго, което трябва да имате предвид, колкото и да е трудно, е това ако сте изразили интерес към една връзка и той все още иска само да е приятел, време е да слушате какво казва,

Как да излезем от зоната на приятеля с един човек

Ако искате да излезете от зоната на приятелите с мъжа, когото наистина искате, има две основни неща, върху които да се съсредоточите. Първо, вие искате да се съсредоточите върху себе си и своето щастие. Мъжете (и жените) са привлечени от хора, които са щастливи, спокойни и се радват на себе си и живота си. Втората стъпка към излизането от зоната на приятелите е отваряне на вашите възможности да включите не само него. Когато осъзнае, че не сте се привързали към него, това го кара да „затваря или затваря“ - и ако някога сте имали шанс с него, той осъзнава, че трябва да пристъпи напред или рискува да ви загуби на друг мъж.

Знам, че чуването на това ще навреди, но истината е, че той просто не го привлича по този начин. Може би той изобщо не е готов за връзка.

Трябва да се запитате, ще ви ли стане по-щастливо, ако седнете там и се тревожите за всяко нещо, което този човек мисли и прави?

Ако продължавате да чакате за приятен резултат с приятеля си, ще загубите време да се фокусирате върху човек, който никога няма да се заобиколи, което е време, което бихте могли да прекарате в срещата с мъжа на вашите мечти.

До следващия път,

Ник Бастион

Послепис Ако не сте готови да се откажете от него, трябва да се опитате да разберете дали всъщност сте романтично съвместими с него.

Съвместимостта е най-важният предиктор за успех на връзката между двама души. Ако сте съвместими - вие сте златни. Ако не сте ...

Искате ли да разберете колко сте съвместими с него? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Съвместими ли сте“ точно сега и да разберете дали сте * наистина * съвместими с него ...

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина