Man Decoder: Истината за това защо той няма да се ангажира

Въпрос: Преди да започнем да се срещаме, моят човек току-що беше излязъл от наистина лоши отношения. Той беше сгоден за друга жена, която се отнасяше с него като с боклук, преди тя в крайна сметка да му изневери и да прекрати връзката им.

Каза ми, че има проблеми с доверието и не е готов за сериозна връзка. Той каза, че не се е срещал с никой друг освен мен, но всъщност няма да ме нарече „приятелка“ или да направи връзката ни „официална“.

Той дори каза, че само защото не е готов да започне сериозна връзка сега, той може да успее по-късно.Преди няколко седмици, когато го издигнах отново, той каза, че не е в състояние да се ангажира с мен заради работата си и че не е в състояние да се отдалечи от него. (Живеем само няколко часа един от друг.)

Всеки път, когато се опитвам да говоря с него за нашето бъдеще, той винаги има причина или извинение да не води разговора. В този момент това не е разочароващо. Той или ще трябва да направи нещо за работа, или ще трябва да излезе. И последния път той твърдеше, че се „разболява“ и си ляга. Беше само 19:00 в събота.

Притеснявам се, че той никога няма да бъде сериозен към нашето бъдеще и че никога няма да се ангажира с мен. Аз съм най-вече просто объркан. Направих ли нещо нередно, за да го накарам да се почувства по този начин?

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Как да го накарам да се ангажира с мен?

Знам колко е плачевно да си влюбен в някой, който отказва да се ангажира.

Кара те да се чувстваш нежелан и нежелан, когато мъжът ти не ти дава същата любов, каквато му даваш. Има чувството, че не се среща с вас на половината път (или дори на една четвърт от пътя) и като че ли просто не вижда колко голямо може да бъде бъдещето ви заедно.

Измъчваш се и мислиш отново и отново: „Той вижда ли бъдеще с мен? Има ли шанс това да се получи? “

'Ще се придържа ли, или просто си предлага времето, докато не се появи нещо по-добро?'

Или още по-лошо: „Той наистина ме обича?“

Това е объркващо и боли и всеки път, когато избягва разговора или ви дава причина, поради която не може да го извърши, ви създава потъващо усещане в ямата на стомаха ви. Но имате надежда, че някой път в бъдеще той най-накрая ще се озове и ще се ангажира с вас по желания от вас начин.

Въз основа на това, което ми казахте, ми звучи, че той е много щастлив от 'връзката', която имате в момента и че той просто все още не е готов (или не желае) да плесне етикет.

Помнете, той просто имаше лош опит с последната си връзка. Ако се ангажира с бившите си 100% и нещата се разпаднат, той може да повярва (на подсъзнателно ниво), че ако започне да поема ангажименти към вас, ще се случи същото и връзката ще тръгне надолу, точно както предишната му връзка.

Или може би той преминава през груб период в живота си и в момента не се чувства готов за връзка. Може би той има някакви семейни проблеми или има финансови проблеми, които са приоритет №1 в момента в ума му. Списъкът с причини може да продължи и продължава. Най-важното нещо, което трябва да осъзнаете е:

Не е ваша вина, че той не иска да ви ангажира. Не означава нищо за това кой сте като личност. Помнете това и ще си спестите един тон силна мъка ако се научите да не го приемате лично.

Ето защо той няма да се ангажира с вас

Не можете да контролирате действията на друг човек. Всичко, което можете да контролирате, са вашите собствени реакции на ситуации, които животът ви хвърля. Истината е, че действителната причина, която човек дава, когато казва, че не иска да се ангажира, е без значение. Нека да кажем, че причината, поради която той не иска да се ангажира, е заради миналото сърце. Или защото той не е на място в живота си, където се чувства готов за сериозна връзка. Има много причини, които той би могъл да даде като „оправдания“ за това, защо не иска да се ангажира.

Долната линия е, че трябва да се съсредоточите върху факта, че той не иска да се ангажира, и слушайте мъж, когато го казва, Не се фокусирайте върху причината, която той дава. Причината, която дава, е просто да смекчи удара.

Основна грешка, която правят много жени е да се опитват да се променят, за да се поберат в някаква плесен на идеалната жена, която според тях ще бъде достойна за ангажираност от него. Много съвети в списанията ще ви кажат да се промените, да се заемете с неговите хобита и интереси и да се вкопчите в живота му.

Истината е, че когато се опитате да принудите човек да направи каквото и да било, той бяга в обратна посока. Опитът да го принуди да се ангажира го кара да се чувства като под напрежение. Когато човек се чувства притиснат и задължен да направи нещо, той свързва тези лоши чувства с теб,

Ако отстъпите назад, поемете дълбоко въздух и осъзнайте, че единственият начин да го мотивирате да се ангажира е чрез изпускане на фиксацията ако имате ангажираност, ще имате много по-добър опит всъщност да го накарате да иска да бъде в дългосрочна, изключителна връзка с вас.

Вместо да се обсебваш над заглавие или грандиозен жест на ангажираност, насочете вниманието си да се насладите на качеството на времето, което прекарвате заедно. На това човек обръща внимание в една връзка. Той се фокусира върху това как се чувства, когато е с вас и ако е подходящ момент.

Направете този шокиращо точен тест, за да разберете дали наистина искате да бъдете заедно завинаги: www.vixendaily.com/are-you-meant-to-be-quiz/

Друга голяма грешка е купуването на огромното (но много често срещано) погрешно схващане, че опитите да му покажете как бихте били перфектната приятелка и се опитвате да го убедите защо вие двамата трябва да сте заедно ще работи.

Суровата реалност е, че мъжете, които казват, че не искат ангажираност, винаги дават повод да смекчат удара. Не се фокусирайте върху причината, фокусирайте се върху факта, че той не иска да се ангажира.

За вас не е предизвикателство да преодолеете Той не играе игри с вас.

И така, обратно към въпроса ... Как можеш да го накараш да се ангажира?

Сигурен съм, че ако мъжът ви зашлеви заглавие във връзката ви, ще ви накара да се почувствате по-сигурни, но ако ви се даде избор на щастлива връзка или заглавие, кое от тях ще изберете? Мога да ви кажа какво би избрал вашият човек: щастлива връзка.

Приемете връзката си такава, каквато е и бъдете доволни от нея. Не очаквайте той да промени за вас.

Когато разчитате на заглавието, което искате за връзката ви да ви донесе щастие, не сте в състояние да се насладите на връзката си за това, което е - двама души, избрали да прекарат времето си заедно и да се обичат един друг.

Вие фактически ставате зависими от „какво трябва да бъде“ и приемате за даденост това, което всъщност е точно пред вас. Ще саботирате бъдещето на връзката си, когато се съсредоточите само върху официалното заглавие на връзката (или липсата му).

Простият факт е, че не можете да „поправите“ причината, поради която той не иска да се ангажира с вас. Вземете това, което той казва по номинална стойност. Ако ви каже, че се наслаждава на времето си с вас и се придържа, очевидно се интересува от вас. Ако сте доволни от това как стоят нещата в момента, продължете. Ако не, не го Това е толкова просто.

Когато можете да внесете щастие във връзката си, мъжът ви вижда колко много се наслаждавате на времето си с него и осъзнава колко много обича да бъде с вас. Това предизвиква целия натиск, който той чувства към ангажимента да се изпари.

Ако чувствате, че ще бъдете доволни само от състоянието на „ангажираност“, вие се настройвате за разочарование. Ако промени решението си и се приближи, вие ще сте първият, който знае.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ точно сега и разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

Интересни Статии