Man Decoder: Защо не се обади обратно?

Въпрос: „Нямам представа какво съм пропуснал тук. Срещнах наистина приятен (и сладък!) Човек на партито на приятел преди седмица и половина и веднага го ударихме. Цяла нощ си говорихме ... и честно казано, беше забавно! Когато вечерта свърши, той каза, че би се радвал да ме види отново и ме попита дали бих искал да изляза на среща. Разбира се, че казах „да“ и разменихме номера. Каза ми, че ще ми се обади по-късно ... и не.

Какво стана? Защо не ми се обажда? 'Така че срещаш човек, за когото смяташ, че си го ударил. Имате страхотна нощ и след това си разменяте номера. Той обещава да се обади. Може дори да попита дали може да ви изведе на среща по-късно. Щастливо и развълнувано казвате „да“ и разбира се, той не се обажда. Може да се почувствате така, сякаш сте се надявали само да бъдете разочаровани. Мислехте, че имате истинска връзка с мъж, докато той не ви се обади обратно ... и това е разочароващо, объркващо и невероятно изморително.

Ти се притесняваш, направил ли си нещо нередно? Може би е било нещо, което сте казали, след като му дадете номера си? Може би сте имали нещо забито в зъбите ви, или той просто е разбрал, че просто не е във вас и не иска да поддържа връзка?

Имате постоянен поток от паническа болест и непреодолими притеснения за това, което сте направили, което го е накарало да не ви се обади обратно. Мислите ви се състезават с безкрайни възможности за това, което бихте могли да направите по различен начин. Влошава те стомаха да мислиш, най-накрая го удариш с страхотен човек и все пак ... от това радио мълчание,
става все по-вероятно, той никога повече няма да ви се обади или дори иска да се срещне с вас.

Защо не се обажда, след като ти каза?

Вземете теста: Харесва ли ви?

4 причини защо мъжете казват, че ще се обадят (и тогава недей)

Знам защо много мъже се навиват да не се обаждат, след като кажат, че ще го направят, така че нека сега дам отговора от гледна точка на мъжа, така че най-накрая да узнаете истината за това защо мъжете не се обаждат, дори когато казват, че ще ,

1. Той е зает и забрави да ви се обади

Откровено мога да кажа, че в миналото е имало време, в което ще срещна момиче, да се забавлявам и почти ритуално да обменя номера с нея. Слагам нейния номер в мобилния си телефон или пиша на лист хартия и го набивам в портфейла си. Много пъти се обвивам в работа или нещо ще ме разсее и забравям да й се обадя.

Простият факт е, че животът може да бъде разсейващ и човек ще забрави да проследи. Случва се, но това не е краят на света и не е лично.

В следващите две причини ще ви покажа как можеш да го накараш да ти се обади...

Вземете тази викторина и разберете Съвместими ли сте с него?

2. Той мисли, че не го интересуваш

Ходили ли сте някога на среща с човек (или дори сте били във връзка с човек) и се запитате: „Наистина ли се интересува от мен?“

Това не е нещо, на което само жени се закачат. Повярвайте ми, момчета също го правите ... и това може (и често ще) попречи на човек да ви даде обещаното повикване. Това не означава, че той не иска да говори с вас, това означава, че не иска да ви звъни, Поне още не. Ако се страхува да ви се обади, оставете му време и си вземе нервите.

3. Той се чувства безспорен

Казвах го преди, не искам да говоря за всички момчета, но мога да кажа, че жените, които правят най-голямо впечатление на мен, са ме предизвикали по един или друг начин.

Може би са малко закачки и не ми казват всичко наведнъж (и ме карат да искам да говоря с тях за още ...) Може би не вървят заедно с всичко, което казвам и правя и смесват нещата нагоре. Може би ме предизвикват, като ме извикат на глупости.

Като се има предвид, ако сте решили нарочно да предизвикате човек само заради него, можете да излезете като досадно и отблъскващо. Ако обаче добавите малко от това закачливо „предизвикателно” качество към нормалното си, очарователно аз, ще разберете, че той върви дълъг път.

4. Той мислеше, че не си се радвал на разговора

Познавам доста жени, които го удариха с един човек, за да не бъдат върнати обратно. Те ще развият мислене около него, където непрекъснато си задават въпроса: „Защо момчетата, които харесвам, никога не ми се обаждат?“ или „Какво правя грешно?“

Това ще го вдъхнови да ви се обади
Точно сега

Когато човек се почувства като задължен да се обади, той автоматично подсъзнателно избягва да го прави. Той изгражда безпокойство в ума му, че ще бъде притиснат да прави нещата през цялото време, когато говори с вас, или е с вас, а момчетата не искат да усещат този натиск.

Така че решението всъщност е много просто ... не го притискай, Ако той каже, че ще се обади на вас във вторник и той получи обаждане или текст в 13 часа в този вторник, той ще си помисли: „Защо не можеше да чака? Казах, че ще й се обадя ... ”

Всичко, което трябва да направите, е буквално да го направите лесно и да оставите нещата да се оправят сами. Когато види колко спокоен и хладен сте, много по-вероятно е да ви се обади (и вероятно ще направи всичко необходимо, за да разговаря с вас отново и отново и отново ...)

Единственият път, когато бих казал, трябва да се свържете с човек, когато той каже, че ще се обади (а той не го прави) е, ако той се ангажира с вас, като среща или излиза с приятели, и той ще призовавам да затвърдите плановете.

Както казах по-рано, човек ще забрави да се обади, ако се заеме ... В този случай е безопасно да му дадете пръстен, за да провери дали все още е готов за плановете и да създаде вълнение за него.

Когато успеете да накарате човек да се вълнува да разговаря с вас, почти мога да ви гарантирам, че ще положи съгласувани усилия да ви се обади, когато е възможно.

Не се изненадвайте, ако започне да ви изпраща малки текстове, само за да се регистрирате и да видите как се справяте.

До следващия път,

Ник Бастион

Послепис Ако просто не можете да разберете защо той не ви е позвънил, може би не сте били съвместими помежду си.

Съвместимостта е най-важният предиктор за успех на връзката между двама души. Ако сте съвместими - вие сте златни. Ако не сте ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Ето защо той не ви се обади

  1. Той е зает и забрави да ви се обади
  2. Той мисли, че не се интересуваш от него
  3. Чувстваше се безспорен
  4. Той смяташе, че не ти е приятно на разговора

Интересни Статии