Man Decoder: Защо няма да предложи?

От 6 години съм с гаджето си, продължаваме 7. Наистина сме влюбени и се забавляваме заедно. Работата е там, че искам да се оженя ... и не знам какво мисли или каква е причината, но по някаква причина той отказва да се ожени. Попитах го защо и той казва същото. То е по следния начин: „Харесва ми това, което имаме в момента, не разбирам защо хората трябва да поставят точно това заглавие на нещата. Не е нужно да съм женен за теб, за да си влюбен. '

И още по-лошото е, че той се разстройва и се разстройва, когато аз го издигна. Опитвам се да не го споменавам твърде често, но дълбоко в себе си винаги мисля за това. Какво трябва да направя? Как да накарам моето гадже да се омъжи за мен?

Сега, независимо дали сте в роднинска връзка в момента или не ... отвъд всичко, видях много жени, които бързат да се женят като цяло. Дори много мои близки приятелки и членове на семейството, силни и прекрасни жени в живота ми, към които нямам нищо друго освен уважение и възхищение, изразиха страх да не намеря никога „един перфектен мъж“, на който да посветя живота си.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Мислили сте за бъдещето си и в същото време сте виждали приятелите ви да се закачат. Мислили сте да се установите, може би да имате деца. И в крайна сметка искате да знаете, че вашият човек ще поеме окончателния ангажимент и ще ви обича завинаги.Мисълта, че най-накрая ще се ожените за един мъж, който посвещава остатъка от живота си, може да ви се стори като върховния сън, който най-накрая ще ви накара да се почувствате в безопасност. Да се ​​омъжиш може да е нещо, за което си мечтал като малко момиче, преди да си лягаш да спиш през нощта ... както си представяше да облечеш онази бяла рокля и да тръгнеш по пътеката пред всички хора, които обичаш.

Освен сега, вие сте в ситуация, в която не знаеш дали някога ще се ожениш ... и това е ужасяващо.

Това е отвъд ужасяващо. Може да ви създаде потъващо чувство, ако дори мислите за живот без съпруг.Ето защо той няма да предложи

И така, как да накараш човек най-накрая да осъзнае, че си жената на мечтите му? Е, странната част от това да накараш човек да отчаяно да предложи е, че започва с твоя начин на мислене. Начинът, по който мислите за брака, ще направи или наруши вибрацията, която издавате. Мисленето, което саботирате в момента, е фиксирането на „да се ожените“, сякаш това е нещо, което можете притежавам, Бракът не е нищо повече от заглавие или етикет. Този етикет няма да ви донесе нищо. Това, че сте женен, не означава, че няма да се разведете или разделите.

Само защото сте женен не гарантира щастие досега.

Бракът не означава, че съпругът ви няма да изневерява.И най-вече бракът не означава, че мъжът ви никога няма да ви напусне.

Не казвам, че да е груб, това е само истината.

Както казах, бракът не е нищо повече от етикет, който хората поставят върху отношенията си, за да покажат своята преданост един към друг. Нищо повече и нищо по-малко. Ако спрете да се фокусирате върху идеята да се ожените като нещо, което трябва да се случи, и вместо това се фокусирате върху качеството на времето, което прекарвате с вашия човек, ще увеличете шансовете той да слезе на едно коляно ... и да ви моли да бъдете негова жена.Може да звучи странно, но истината е ...това е тайната на жените, които карат мъжете да умират, за да се оженят за тях знаят: Актът на фиксиране върху него кара мъжете НЕ да искат да го правят.

Добрата ми приятелка Клеър беше неистова, когато дойде при мен. Тя се срещаше с човек от 7 години и имаше чувството, че е опитала всичко ... той все още отказваше да завърже възела. Логиката му беше, че бракът ще съсипе нещата и непрекъснатият натиск, който тя оказа върху него, започна да създава проблеми в отношенията им. Не само това, но колкото повече тя повдигна въпроса, толкова повече той се отдръпна.

Сега, когато тя дойде да плаче истерично, аз нежно й казах: „Просто се наслаждавайте на времето си с него. Сериозно, спрете да се фиксирате върху идеята за брак и я пуснете. Това ще го накара да осъзнае, че всъщност сте човек, когото той иска в живота си. “ Може да се изненадате, но повечето жени споделят същите страхове от брака. Например, много жени се ужасяват от идеята, че тяхната сродна душа ги оставя и носи белезите на развода.

Има три често срещани причини мъжете да не искат да се оженят.

1. Страх от развод

Точно както много жени наистина се плашат да се оженят и да се разпаднат, това всъщност е същото за повечето мъже! Статистически е показано, че обикновеният човек се страхува от рисковете от развод. Кой е най-добрият начин да се избегне това? Да не се оженим на първо място. Това не е непременно справедливо, но е истина.

Следователно защо това е причина много мъже не са любители на идеята за брак. Не може да има нищо общо Вие но всичко общо с неговото страх от това, което ще се случи ако нещата не се получават.

2. Налягане да имат деца

Този може да не ви шокира, но много мъже не искат да се оженят, защото не искат да се чувстват задължени да имат деца. Какво искам да кажа с това? Не искам да кажа, че мъжете не искат деца, това не би било вярно. Много момчета просто искат да чакат, докато са по-големи и по-подготвени да имат деца. (И повярвайте ми, ако един човек каже „Не искам да имам деца“, това наистина означава „Не искам да имам деца сега“.) Мъжете са краткосрочни планиращи и живеят в сега, а не 15, 10, или дори 5 години от сега.

3. Страхът от промяна на нещата

Много мъже смятат, че след като се ожените, нещата изведнъж се променят. Той може наистина да обича начина, по който нещата са в момента и да не иска да стане нещо различно след завързването на възела.

Долният ред е, не можете сила мъж, който да се ожени за теб (и дори ако можеш, това щеше да настрои брака за провал). Можете обаче да вдъхновите мъжа си да се ожени за вас, като му покажете, че сте неговата сродна душа, жената, която той винаги ще обича и обожава.

Добре е да се чувствате нетърпеливи да осигурите брак с мъжа си, но принуждаването на мъж да сложи пръстен на пръста ви ще постигне само едно нещо; осуетявам го. Той иска да се отпусне и просто да се наслади на връзката ви.

И така, как да го вдъхновите да предложи?

След като работих със стотици двойки и проучих динамиката зад това, което води до двойките да се женят от години, и го стесних до 2 стъпки.

Етап 1) Отпуснете се и си починете лесно. Ако искате да бъдете с него завинаги, насладете се на връзката си, сякаш ще трае вечно. Това ефективно дава на мъжа ви място да диша и получавате малко пространство за себе си.

Вземете цялата енергия и усилия, които влагате в опит да го накарате да предложи и инвестирайте в собствения си живот. Прекарвайте време с приятелите си, хобитата и семейството си. Когато сте щастлив от собствения си живот, това създава мощна вибрация, която влиза във вашия мъж и го кара да обича да е около вас.

Стъпка 2) Вълнувайте го! Ако искате той да се държи с вас завинаги, покажете му, че можете да смесвате нещата. Много момчета се страхуват, че ако се ангажират с жена, страстта бавно ще се размие и той ще се отегчи.

Предизвикайте го, като проявите интерес към хобитата му, опитайте заедно нещо ново или ... прекарайте известно време разделно. Не искам да го оставя или „да си починеш“, но ако можеш да отделиш време за себе си, той ще се почувства като времето си с теб е ценно и ще го иска още повече.

Когато вдъхновите това чувство на преданост и любов у вашия мъж, той ще преодолее всичките си страхове и притеснения относно брака, защото всичко, за което ще може да мисли, е да прекара бъдещето си с вас.

Това не означава, че той веднага ще мисли, че отговорът е брак, но определено ще го доближи до изскачането на въпроса.

Долен ред: не можете да принудите мъж да се ожени за вас. Опитът да го само ще го тласне по-далеч от идеята да предлага.

В момента сте в отношения, в които вашият човек отказва да сложи пръстен на пръста си, но отчаяно го искате? Какви са мислите ви за брака като цяло? Уведомете ме в коментарите, обичам да чувам от читателите си.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ точно сега и разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина