Моята тайна рецепта за любов, която трае завинаги

Въпрос: Аз съм с този човек, без когото не мога да живея. Това е честно как се чувствам, когато съм около него. Сякаш светът се чувства добре. Всичко се чувства „правилно“. Но имам това ужасно, потъващо чувство, че всичко ще се разпадне. Този ужасен възел в гърдите ми стиска вътрешностите ми. Тази ужасна, разбиваща сърцето тъга ме консумира понякога, когато съм сам ... Знам, че всичко това звучи драматично и вероятно дори малко лудо ... Но начинът, по който ме кара да се чувствам е луд. Никога в живота си не съм бил такъв.

Трябва да знам как да се уверя, че ще продължим като двойка ... Както и, завинаги. Това е всичко, което искам. За да сме сигурни, че никога не се разпадаме.-Сидни, Ню ЙоркЕ, Сидни, преди да продължа ... Трябва да ви прекъсна новината: След като работя с толкова много жени в толкова много различни отношения, научих, че не всички двойки и не всички връзки завършват с „щастливо завинаги '. Не искам да бъда жесток или унизителен, просто искам да бъда честен.Сигурен съм, че искате щастливо завинаги с мъж, който ще ви обича завинаги ... Всеки прави.

Може би сте мечтали за това през целия си живот, представяйки си красива сватба с най-близките си приятели там, докато те гледат мъжът на вашите мечти да се ангажира с вас.

Искате да знаете, без сянка на съмнение, че ще останете в сигурна, щастлива и любяща връзка до края на живота си ... но не знаете как да го направите. Може би дори смятате, че такъв тип отношения са невъзможни. Във вашата ситуация, може да си мислите, че сте вътре този вид на връзката в момента. Във вида на връзката, която е предназначена да продължи вечно.Това, което описваш, звучи много като филма 'Титаник', където Джак и Роуз имат тази вечна връзка, която продължава ... дори след смъртта. Дори в отвъдното. Сега, това е a приказка изобразен чрез Холивуд. Реалният живот не работи. Тази представа за 'приказна любов' всъщност саботира Вашия изстрел в това, че наистина сте във връзка, която трае вечно.

Сега не е невъзможен за да продължи една връзка вечно. Да, но не е невъзможно.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Ето обаче нещото, което трябва да осъзнаете. Проблемът с идеята за вечна любов е това много жени очакват да могат да започнат връзка, да бъдат обожавани и да се отнасят привързано и това просто магически работи.С казаното, можете да имате връзка, която трае, и можете да бъдете обожавани, желани и обичани от мъжа на мечтите си завинаги ... но е необходимо нещо, което много хора не осъзнават.

Ще бъда честен тук; когато растях, бях изложен на спорове и от моите родители, и от бабите и дядовците ми от страна на майка ми. В крайна сметка родителите ми се разведоха, тъй като споренето стана толкова лошо, че просто не можеха да издържат да бъдат един около друг.Бабите и дядовците ми, от друга страна, се слепиха. Разбрах, че въпреки че понякога са били гърлото един на друг, те все още сякаш се обичат истински. Не можех да спра да мисля за това ... в крайна сметка; Трябваше да попитам баба си, просто нямаше да спре да ме заяжда в гърба на ума.

Когато най-накрая получих възможността да я попитам, отговорът й ме изненада….

Тя ми каза: „Вашият дядо и аз спорим много, няма да отрека това. Работата е там, че наистина се обичаме. Той ме прави щастлива и никога не можех да се видя с никого освен с дядо ти. '

Попитах: „Ако сте толкова щастливи и се обичате, защо се биете? Мама и татко се напуснаха, когато се сражаваха твърде много. “

Баба ми ме гледаше много сериозно и мислеше миг, преди да отговори.

„Приемаме се взаимно. Спорим, но го преодоляваме ... Ако не бихме могли да преодолеем различията си и да се приемем един друг за това, което сме и двамата, не бихме били заедно през всичките тези години. Ще го разберете, когато сте по-възрастни. '

Отначало мислех, че просто се опитва да ме изтрие. Какво бих могъл да разбера за отношенията или любовта? Тогава бях само дете ...

Но като остарях, разбирам, че тя беше права. Ако се грижите и се хващате за всяко нещо, което не ви харесва в партньора си, вие сте склонни да се разделяте с онова, което ви накара да ги обичате.

Много хора сякаш се изненадват, когато една двойка продължава толкова дълго. Това, което те не осъзнават, е, че връзката не винаги трябва да бъде слънце и дъга, за да са щастливи и пълни с любов. Ако искате вечна любов, трябва да приемете доброто с лошото.

Ето моята тайна рецепта за любов, която трае завинаги

1. Можете да сте прави или можете да бъдете щастливи

Научих, че когато сте в спор, можете да направите два избора. Можеш да си прав ... или можеш да бъдеш щастлив.

Фактът, че спорът е неизбежен, неизбежно ще се измори и ще развали отношения. Дори когато бабите и дядовците ми биха спорили, баба ми просто се усмихваше, кимаше с глава и казваше: „Добре скъпи“, преди да намигне на едно от своите баби.

Дори и да знаеше, че е права за нещо, тя щеше да го плъзне, тъй като смяташе връзката си за по-ценна от това да казва на съпруга си за това как трябва да бъде поставена масата или на какъв канал е определено шоу.

Разбира се, когато ви притискат и ви казват, че грешите постоянно, това също не се чувства добре. Мъжът ви трябва да ви уважава повече от това, а вие трябва да му дадете същото уважение в замяна. Във връзка, която ще трае вечно, и двамата знаят кога просто да пуснат нещата.

2. Излезте на дати

Забелязах, че всички най-щастливи връзки правят едно конкретно нещо: излизат на дати. Дори когато нямат предвид планове за среща, те правят своите прости излети за дата. Отивате да пазарувате? Поканете своя човек заедно и вземете ястия заедно, когато сте в магазина за хранителни стоки. Трябва да си вземете нов чифт панталони? Плъзнете го към Target.

Това не са най-романтичните примери, но можете да прекарате време заедно, да се съсредоточите един върху друг и да се насладите на присъствието си един на друг. Чудесно е да можеш да правим ежедневни неща заедно и да правим „първоначалните задачи“ да се чувстват специални.

Можете дори да имате седмична „дата на нощта“, където и двамата се обличате, излизате и правите нещо забавно. Тя поддържа нещата забавни и секси.

3. Бъдете себе си и ги приемете за тези, които са

Тази съставка трябва да се случи преди да сте дори в отношения, но ако вече сте в такава, не е късно да започнете. Първо, трябва да приемете себе си такъв, какъвто сте и да бъдете истинското си аз около значимия си друг. Ако искате той да ви обича завинаги, трябва да го оставите да се влюби във вашето истинско, уязвимо, красиво аз.

Второ, вие трябва да го приемете такъв, какъвто е, всички него. Не само части от него. Не само частите, които вие като, Говоря за всичко негов. Помислете за това за момент. Как би се почувствал, ако мъжът, когото обичаш, те прегърна в прегръдките си, целуна те и просто те прие изцяло - всички те без привързани струни? Сигурен съм, че ще се почувствате могъщи, освободени и обичани.

Ето нещото - когато го приемете напълно, той се чувства по същия начин. Наистина е рядко някой да приеме друг човек за всичко, което е. И когато направите това за него, се случва нещо магическо. Вие изпълвате сърцето му със силно желание да остане с вас, обожава ви и ви обича завинаги. Мога да ви гарантирам, че няма да срещне друга жена в света, която да го накара да се чувства така.

Чух, че „любовта е двупосочен път“ и е така. Когато обичаш и приемаш мъжа си такъв, какъвто е, той ще те обича и ще те приеме такъв, какъвто си.

4. Продължавайте да растете

Когато си позволявате да ви е твърде удобно да правите едно и също нещо във връзката си, може да забележите, че нещата ще започнат да се чувстват много тъпи много бързо. Искате ли да знаете лесен начин да поправите това?

Продължавайте да растете като личност! Ако обичате да научавате за различни култури или език, позволете си да продължите да научавате! Запазете хобитата си и ги споделете с вашия човек. Ако го оставите да ви изпита през прозорец на себе си, той няма да получи пълната картина.

Ако отворите вратата и го оставите изцяло да бъде с вас и знае за вашите хобита, приятелства и живот извън връзката, ще му бъде позволено да ви познава и обича за всеки аспект от живота ви ... което ме довежда до крайната съставка ,

5. Живей своя собствен живот

Ако не можете да живеете собствения си живот извън вашата връзка, връзката ви ще бъде настроена да се провали. Когато отделяте време далеч от него, това ви дава и двете пространство да се оценявате взаимно поотделно и за да се насладите на нещата, които обичате да правите.

Когато можете да намерите щастие в собствения си живот, това дава на отношенията ви здрава основа да надградите.

Мислите ли, че сте открили тайната да обичате, която трае вечно? Били ли сте някога във връзка, която смятате, че ще продължи вечно, но тя се разпадна и ви разкъса вътре? Вярвате ли във „вечната любов?“ Кажете ми какво мислите в коментарите по-долу!

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

В обобщение...

Най-добрите начини за правене на любов завинаги

  1. Можеш да си прав или можеш да бъдеш щастлив
  2. Излезте на дати
  3. Себе си и ги приеми такива, каквито са
  4. Продължавайте да растете
  5. Живейте собствения си живот

Интересни Статии