Правилото без контакт: всичко, което трябва да знаете

Когато търсите информация за как да си върна бившия - практически е гаранция, че виждате правилото за безконтактен контрол отново и отново.

Въпреки че самото правило е просто: просто нямате контакт с бившия си за определен период от време (който варира от 3 до 6 седмици), това не означава, че е лесно да се събуете.

Объркани за детайлите? Ето всичко, което трябва да знаете.Гайки и болтове на правилото без контакт

Правилото за контакт без връзка в основата си означава, че няма комуникация между вас и бившият ви.

И е смъртоносно сериозно - никаква комуникация не означава не комуникация. Ето удобен списък:

Всичко, което трябва да знаете за правилото без контакт

  • Без телефонни обаждания
  • Не случайно го видях
  • Без незабавни съобщения - така че няма gchat и определено няма фейсбук съобщения
  • Без текстови съобщения от какъвто и да е вид
  • Без да искаш взаимен приятел да му даде съобщение
  • Няма насочени актуализации на състоянието или публикации в социалните медии, насочени към него

Помислете по този начин, ако в стомаха ви се появи смешно усещане за нещо, което ще направите - вероятно е наруши правилото за безконтактен контакт.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Защо е толкова важно да се следват

Причината да спазвате правилото за без контакт е да дадете време на мозъка и сърцето си да се детоксикират от връзката и да си поемете бързо. Позволявате си да изпитате какво е да живеете живот без него - и си позволявате да постигнете малко дистанция и перспектива за връзката.

Ако имаше по-добър начин да придобиете перспектива за връзката и да започнете да се лекувате (така че да имате много по-лесно време да си върнете бившия по-късно) - тази статия ще ви каже по този начин.

Досега правилото без контакт е най-добрият начин да се излекувате и да станете по-силни след раздяла. Няма стая за мърдане - или го следвате, или не - което го прави най-добрата възможна опция.

Причината, поради която тази перспектива и изцеление е толкова важна, е, че ако искате бившия си гръб, не можете просто да го преследвате веднага след прекратяването на връзката - това ви прави нужда и отчаяние.

Но когато следвате правилото за без контакт, вие ставате по-силни, по-здрави и имате по-добра перспектива - така че когато започнете да разговаряте отново с бившия си, няма да излезете като нуждаещи се.

Вместо това ще изглеждате уверени, спокойни и напълно контролиращи себе си и ситуацията - което е от ключово значение да го накарате да ви иска обратно.

Стъпките без контакт към успеха

Така че да се опише правилото без контакт е лесно - просто не се свързвайте с него по никакъв начин.

Но какво трябва да правите по време на правилото за без контакт?

Общата тема тук ще бъде: правете нещата, които ще ви накарат да се почувствате по-щастливи, по-здрави и по-силни.

Така че, въпреки че може искам да гледате тъжни филми и да ядете сладолед, в края на деня няма да се чувствате по-добре да го направите.

Мислете за това по този начин: правилото за без контакт е шанс за васпо-силен докато той получава по-слаб,

Докато ставате по-щастлив, по-здрав, по-привлекателен и повече контролирате живота си - той ще мисли повече за вас, ще ви липсва повече и ще осъзнае, че може би ще ви иска обратно в живота си.

Ако обаче това искате да се случи, трябва да следвате стъпките:

Стъпка 1: Станете активен

Учение след следване след изследване го доказва - колкото по-активен си, толкова по-добре се чувстваш.

И в този случай ползите от активирането наистина се подреждат един върху друг.

На първо място, ще се почувствате по-добре, което ще ви помогне да сведете до минимум болката от разпадането и да възстановите контрола върху живота си по-бързо.

На второ място, това естествено ще ви влезе в по-добра форма, което ще ви накара да се почувствате по-добре в себе си и да бъдете по-щастливи едновременно.

Плюс това, когато дойде време да си върнете бившия, да изглеждате по-добре ще бъде неустоим компонент, който ще го накара да ви иска обратно още повече.

Има толкова много различни начини да се активирате. Можете да вземете бягане, или да се присъедините към ко-ед или просто за забавна спортна лига в спорт, който обичате да играете, като футбол, баскетбол, софтбол, вие го наречете. Всичко, което е забавно.

Бихте могли да се занимавате с йога (в клас или самостоятелно), да започнете рутинна фитнес - дори бихте могли да се присъедините към група за тренировки като кросфит. Всичко това са страхотни възможности да слезете от дивана, да се активирате и да станете по-силни (докато бившият ви отслабва).

Стъпка 2: Вземете социални

Очевидно е, че след разпад, всичко, което искате да направите, е да останете вътре и да изключите външния свят.

За съжаление, вашите инстинкти тук са лоши за вас в дългосрочен план.

Когато се виете в мизерия, всичко, което прави, е да се чувствате още по-зле, по-малко над него и по-отчаяно. И това ще работи срещу вас, когато се опитвате да го върнете.

Така че втората стъпка към успеха е излизането и животът на вашия социален живот.

Разбира се - не е нужно да излизате буквално през нощта, след като той ви изхвърли. Не се натискайте твърде силно в началото, отделете няколко дни да скърбите, ако искате.

Но след това, не забравяйте да прекарате време с приятелите си извън къщата. Приятно прекарване! Най-доброто нещо, което можете да направите за психичното си здраве (и привлекателността си към бившия си), е да се чувствате добре в себе си и в това, което правите, и един от най-добрите начини да направите това е да излезете с приятелите си.

Освен това, ако се чувствате в напреднала тактика, опитайте да продължите на среща или две. Очевидно не всеки ще се почувства до това - но ако му дадете шанс, ще видите колко ускорява процеса на възстановяване от разпадането ви.

Не е нужно да започвате сериозно да се срещате с човек, но безобидна дата или две ще помогне сериозно на душевното ви състояние и ще ви даде много по-привлекателно отношение в дългосрочен план.

Стъпка 3: Погрижете се за себе си

Прекъсванията вземат своето влияние върху вас, емоционално и физически. Безсънни нощи, лежащи будни в леглото, сълзи, които никога не изглежда да свършват - всичко, което се случва, отнема вашето тяло и вашите емоции.

Ето защо е важно да си отделите малко време за почивка, почивка и възстановяване след раздяла.

Изберете неща, които ви отпускат, за които можете напълно да се отпуснете и да се чувствате комфортно по време - като йога или получаване на масаж, вземане на вана, дори лечение на спа център.

Гледайте видеоклипа: Правилото без контакт - защо работи, как и колко дълго

Често задавани въпроси без контакт

Какво се случва, ако прекъсна без контакт?

Ако направите грешка и се свържете с бившия си - няма да се направи нищо, освен да започнете отново периода на контакт.

Само времето ще позволи на болката от раздялата да избледнее и нека той отново започне да ви липсва. Ако се свържете с него - рестартирате часовника без контакт.

Плюс това е да осъзнаете, че можете да живеете живота си без него в него. Ако можете да живеете без него в продължение на 4 седмици, вие сте го доказали. Свързването с него в средата ни разстройва цялата тежка работа, която сте свършили, и ви връща отново в квадрат.

Какво става, ако ме свърже? Това не е моя вина, нали?

Ако той се свърже с вас, независимо дали ви се обажда, изпраща ви съобщение или по някакъв друг начин, това не означава, че сте нарушили правилото за без контакти. Ако обаче посегне към вас, не отговаряйте. Ако отговорите, или изпратете го обратно, това е същото като да прекъснеш никакъв контакт сам.

Очевидно е, че е спешен случай, можете да говорите с него, но само по темата. Нищо за връзката ви, живота ви или нещо извън обхвата на непосредствената спешна ситуация, с която той се свърза с вас.

Колко дълго не трябва да има последен контакт?

Няма твърдо и бързо правило - зависи от интензивността и продължителността на връзката.

Обичам да използвам това правило: за всеки месец от връзката трябва да правите седмица без контакт - до максимум 8 седмици и с минимум 3 седмици.

Това означава, че ако сте се срещали 4 месеца, периодът ви без контакт ще продължи 4 седмици. Ако сте се срещали само един месец, периодът ви за контакт няма да е 3 седмици.

Какво става, ако той е бащата на детето ми?

Ако двамата имате дете (или деца), няма начин да избегнете да го видите и да се свържете с него.

Принципите на правилото за без контакт обаче все още остават. Когато го видите, разговорът трябва да се фокусира само върху детето ви заедно - всяка друга тема е извън границите.

Отношението трябва да бъде, че той не е много близък приятел, към когото искате да бъдете приятни. Горчивината и гневът са огромни грешки, които ще ви върнат с него, така че ще флиртувате и особено просете или умолявате.

Запомнете - единственото нещо, за което трябва да говорите, е вашето дете. Говоренето за това как се чувствате или какво се случва в живота ви ще ви върне седмици назад.

Големи грешки без контакт, които трябва да се избягват

Има две огромни грешки, които трябва да избягвате през периода без контакт, който може да ви върне назад и дори да отмени целия напредък, който сте постигнали.

Голяма грешка без контакт №1: Използване на наркотици или алкохол за бягство

Разкъсвания смучат. Няма друг начин за заобикаляне.

Но ако използвате алкохол, наркотици или други вещества като начин да маскирате болката и да се скриете от нея, всичко, което правите, е да изтласкате болката надолу по-дълбоко във вас.

Третирайте периода без контакт като детоксикация на тялото си след разпадането. Имате много неприятни емоции, за да преминете и като отделяте време далеч от него, давате време на тялото си да обработи естествено болката от разпадането.

Но ако добавите токсини към тялото си като алкохол и наркотици, вие не обработвате и освобождавате токсичната болка от разпадането - изтласквате я още по-дълбоко в себе си.

И когато го правите, всъщност не го надделявате. Всъщност вие се плъзгате назад в още по-лошо състояние, когато е още по-малко вероятно да го върнете (и почти невъзможно да го задържите).

Да пием или две в умерена степен е добре - но пиенето до излишък, за да се прикрие болката от разпадането е огромна грешка.

Голяма грешка без контакт # 2: Мислете за бившия си постоянно

По време на периода без контакт вие позволявате на токсичността на времето за разпадане по естествен начин да излезе извън тялото си.

Това означава, че ще преработвате физически и емоционално болката от разпадането и разбира се, че през това време ще мислите за бившия си. като чудя се дали все още те обичаили дали вижда някой друг, или дори ако все още мисли за вас.

Обаче, минавайки определен момент, мисленето за бившия ви всъщност ви боли повече, отколкото ви помага. Ако прекарвате времето си в обсебване върху него и това, което прави, или по-лошо, кибрирайки го в кибер и го проверявайте, вие всъщност отменяте напредъка, който постигате по време на никакъв контакт.

Смисълът на правилото за без контакти не е да накарате бившия ви да ви липсва - това е просто естествен страничен продукт от правилото.

Най- точка от правилото без контакт е да докажете на себе си, че можете да живеете без бившия си - и да си дадете времето и пространството, от което се нуждаете, за да обработите раздялата и да продължите напред с живота си.

Затлъстяването над него и бълбукането от болка и скръб по него не служи за никаква цел - само ви отблъсква назад от целта ви да можете да живеете живота си без него.

Плюс това, манията и нуждата са огромни изключения - и ако бившият ви усети, че от вас след периода без контакт, това ще отмени цялата ви упорита работа.

Само вие знаете кога естественото скърбяне продължава прекалено дълго и се превръща в мания и кокошване в болка. В началото се опитвайте да отделяте по един час всеки ден, за да мислите за него, а извън този час, опитайте се да живеете живота си, без да мислите за разпадането.

И ако не можете да устоите на изкушението да го проверите чрез Facebook или други социални медии, е време да деактивирате за известно време и да премахнете възможността. В противен случай няма да можете да постигнете напредък.

Истинският разум няма контакт

Правилото за безконтактен контакт се среща толкова често в съветите за разбиване по проста причина: изравняването работи. И работи по няколко причини:

1. Обработка на разбивката

Когато прекратите контакта с него, давате си време и пространство, за да обработите раздялата и да продължите напред.

И когато докажеш на себе си, че можеш да живееш живота си без него, веднага ставаш по-привлекателен за него.

Помислете за това по този начин - когато за пръв път се събрахте, не го молехте да бъде с вас и чувствахте, че не можете да живеете живота си без него.

Не - живяхте живота си по начина, по който искате, а той беше мил допълнение на вашия живот, който направи живота ви по-добър.

Това е, което го привлече към вас на първо място - че не сте го направили трябва да бъде щастлив и че животът ти е бил добре, без той в него.

Правилото за безконтактен контакт ви връща на това място, където животът ви е наред без него в него и не ви е нужен той, за да бъде щастлив. Именно това ще го накара отново да ви привлече след като периодът на контакт не е приключил.

2. Дава му време да ви липсва

След разпадане има много тонове негативни чувства и за двете страни. През повечето дни, в дните след раздяла, всичко, за което може да се замисли, са негативите от вашата връзка.

Правилото без контакт е създадено така, че да му даде време и пространство, за да преодолее всички негативи от вашата връзка и да си спомни какво му липсва. За да запомните всички позитиви, всички неща, които му липсват за вас.

Ако се свържете с него, отменяте цялата тази обработка и времето, прекарано в забравяне на негативите и помнене на положителните - особено ако контактът ви с него е горчив, ядосан или отрицателен. Всичко, което го прави е да му напомня защо двамата се разделихте - и започнете часовника отначало.

Въпреки това, когато му дадете място, той ще забележи дупката, която сте оставили в живота му, когато сте се разделили - и той естествено ще иска да ви върне, за да попълните тази дупка. Той ще започне да пропуска всички малки неща, които са били добри във връзката ви, а ако няма никакъв контакт с вас, само ще го накарате да им липсва повече.

Това е същността на правилото за без контакт и причината, поради която работи толкова добре. Ако го вземете сериозно и следвате правилата, вие се поставяте в най-доброто възможно положение, за да върнете бившия си и да го задържите.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да разберете защо правилото за контакт не е толкова важно за връщането на бившия ви. Едно нещо, което трябва да запомните е, че дори когато го върнете, запазването му е много по-трудно. Ако не знаете как да го накарате да ви вижда като 'този', тогава нямате шанс да останете с него завинаги. Ето защо се нуждаете от тази тайна формула, за да получите бившия си отново в ръцете си, така че не чакайте или може да пропуснете шанса си завинаги, прочетете това сега: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

Интересни Статии