ПЕРФЕКТНАТА връзка на дълги разстояния - как да я накараме да работи

Добре, така че трябва да започна, като съм прав и честен с вас: отношенията на дълги разстояния са не лесно. Всъщност те са изключително трудни. Перфектно здрави, невероятни и щастливи връзки се разпадат заради дистанцията. Не са предназначени да са лесни ... ако бяха, никой нямаше да търси съвети и всеки ще бъде в дългосрочни отношения през цялото време завинаги.

Това не означава, че са отношения на дълги разстояния невъзможен един от двамата. Това, което те наистина поемат, е ангажираност, комуникация и последователност. Ако можете да следвате тези няколко прости стъпки, можете да накарате връзката си на дълги разстояния да работи и да работи добре.1. Поддържайте нещата колкото е възможно по-нормални

 • Ако искате тази връзка на дълги разстояния да се развие, тя трябва да се чувства нормално. Когато влезете в контакт помежду си, не бива да ви е време да „изваждате деня си“, това трябва да е естествен навик, който се случва всеки ден, без дори да мислите за това (1).

  И тъй като физически няма да бъдете с партньора си, е много важно да поддържате постоянен контакт, за да поддържате емоционалната си връзка жива и силна.

  Дори ако някои дни всичко, което имате помежду си, са някои текстове за бърза проверка, това е по-добре, отколкото нищо. Целта ви е никога да няма ден, когато не разговаряте помежду си. И не забравяйте - не се чудете, ако той не съдържа текст върнете се веднага!

  Чудесен начин да направите това лесно е да разберете какъв вид комуникация и двамата обичате да използвате. Той ли е скайп или обича да говори по телефона? Харесвате ли видео чат или пишете имейли един на друг? Експериментирайте и разберете какво ви харесва най-много.

  Второ, измислете какъв е графикът ви и се заемете с тях. Намерете време, което работи и за двама ви, в което никой от вас не се чувства прибързан или подложен на натиск, за да можете просто да се насладите на разговор помежду си. По този начин винаги ще можете да отделите време един за друг и никога няма да се почувствате като той отдръпване,

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

 • Не забравяйте да говорите за малките неща! Много от времето, малките неща са това, от което реално се правят отношенията.

  Ако влезете в отношения на дълги разстояния, очаквайки всеки разговор, който трябва да бъдете дълбок, смислен и удовлетворяващ душата, ще бъдете разочаровани - и това ще постави в опасност връзката ви (2).

  Вместо това, позволете си да говорите за каквито и да е дребни неща, за които сте мислили през деня! Какво имаш в магазина за хранителни стоки, какво правиш с приятелите си, дори какво си направил из къщата. Тези неща са в основата на силната връзка, не го забравяйте!

Повече ▼: 9 неща, които хората, които са страхотни в отношенията, имат общо

 • Направете време за много посещения! Колкото и да е много комуникацията, това не е заместител за прекарването на реално реално време с него лично. Възползвайте се от всяка възможност, която трябва да се видите лично (3).

  Щом едно посещение приключи, вие двамата трябва да планирате следващия път, когато се видите. Запомнете - няма физическо присъствие и контакт и това са две масово важни части на една връзка.

 • Положете малко усилия, за да поддържате интереса си един към друг жив. Това, че партньорът ви е по средата на страната (или наполовина по целия свят!), Не означава, че можете да спрете да обръщате внимание и да научите за тях. Ако останете заинтересовани един към друг, връзката ви може продължи вечно,

  Запознайте се с неговите хобита и с какво обича да се занимава, когато има време и той не е с вас, и го ангажирайте с тях. Това ще поддържа вашата връзка силна.

 • Каквото и да правите - не идеализирайте партньора си и не го смятайте за най-великия човек, когото някога сте имали късмета до този момент. Вярно е, че отделеното време прави хората по-любими един към друг, но е опасно да си позволявате да мислите, че партньорът ви е перфектен ... защото може да сте изключително разочаровани, когато се видите отново в човек.

  Не забравяйте, че перфектният антидот за това е редовната, открита комуникация помежду си за подробностите в ежедневието ви. Това ще ви помогне да си спомните кой е той, а не кой го идеализирате.

 • Уверете се, че го подкрепяте и се уверете, че той знае, че той е отговорен за подкрепата ви. Ако нещо трагично или ужасно се случи в живота му, вие трябва да сте на първия самолет / влак / автомобил там, за да сте там за него - точно както той трябва да направи същото за вас.

  Опитът да се справи сам с нещо ужасно може да накара човек да се чувства изолиран и слаб, така че не го поставяйте в тази ситуация. Вместо това му докажете, че ви е грижа за него и искате да го подкрепите, като сте там, когато той наистина се нуждае от вас.

Вижте също: 20 тайни зад връзките, които траят завинаги

 • Не забравяйте, че отношенията на дълги разстояния са около Доверие , Той трябва да може да ви се довери, точно както трябва да можете да му се доверите. Не си позволявайте да изпадате в ситуации, в които може да почувствате някакво изкушение, а ако се объркате и направите нещо, което не бива - кажете му веднага.

  Да кажем, че сте излизали с приятели и сте се завъртали в бар. Ако сте скрили това от партньора си от страх, че той ще бъде ревнив, вие подкопавате отношенията си. Ако обаче сте честни с него и му кажете къде сте, укрепвате връзката и доверието си.

2. Уверете се, че правите нещата заедно!

 • Един от най-добрите начини да останете близки в отношенията на дълги разстояния е да провеждате дейност, която двамата правите заедно, докато сте на разстояние. Бихте могли да започнете блог с него и да пишете записи помежду си или да пишете истории или стихове напред-назад.

  Един чудесен начин да останете във връзка с него е да гледате телевизионно предаване заедно, докато сте разделени. Изберете нещо в Netflix, така че да можете да го правите винаги, когато имате време, след което се обадете един на друг и започнете епизода едновременно.

 • По протежение на същата тази вена, опитайте се да правите нещата едновременно. Ако създадете ритуал около готвенето на вечеря по едно и също време, ще се почувствате много по-свързани, отколкото ако просто се обаждате на всеки друг ден или така.

  Ще се почувствате почти като в същата кухня и ще запазите ритуал, който от векове поддържа хората да се чувстват близки и интимни.

 • Ако искате да вземете по-активен подход, опитайте да изберете ново хоби или проект и да се научите как да го правите заедно. И двамата бихте могли да решите да научите как да играете шах и да играете един срещу друг, или да опитате да научите нов език, или дори да се опитате да научите как да плетете заедно!

  Каквото и да е, най-важното е, че го правите заедно и го правите последователно. Определено ще имате за какво да говорите, когато се видите лично!

 • Не забравяйте да положите усилия да накарате един друг да се почувства специален.

  Само защото сте разделени не означава, че сте загубили нуждата си от интимност и самочувствие, затова използвайте всяка възможност, за да го почувствате добре и го насърчете да направи същото за вас.

  Можете да пишете един на друг любовни писма, да пишете стихове в имейли един до друг, да изпращате цветя или дори да изпращате един на друг малки подаръци без причина. Каквото и да е - най-важното е, че мисълта влиза в него и вие карате всеки друг да се чувства специален.

3. Уверете се, че задавате граници и имате добри очаквания

 • Преди да започне дори връзката ви на дълги разстояния, вие имам за да сте сигурни, че сте на една и съща страница. В какви отношения сте? Очаквате ли един друг да бъде верен?

  Също толкова важно - и двамата трябва да имате представа кога частта от „дългите разстояния“ ще свърши. Попитайте го дали някога ще е готов да се премести да ви види - и се запитайте дали бихте искали да се преместите при него.

Те са трудни въпроси, но ще ви спестят болка в дългосрочен план.

 • Не дръжте вашите съмнения - разговорете ги с него! Вероятно е, че той се чувства по същия начин и всякакви съмнения или страхове няма да помогнат на връзката, ако ги държите вътре.

  Вместо това, позволете това да бъде начин, по който двамата да засилите отношенията си, като разговаряте заедно с несигурността си. Най-важното е да сте честни един към друг, така че и двамата знаете за какво да внимавате и знаете как да се отнасяте един към друг, за да се поддържате щастливи.

 • Не забравяйте, че едно от най-важните неща е да направите Бъди позитивен ! Взаимоотношенията на дълги разстояния са достатъчно трудни - ако влезете в тях с негативно отношение ще потъне шансовете ви, преди дори да имате шанс.

  Вместо това, не забравяйте да се съсредоточите върху нещата, които са добри за това, че сте в дългосрочни отношения помежду си. Ще имате шанс да се развивате като хора сами. Плюс това ще се подобрите много по-добре в общуването помежду си, защото няма да можете да разчитате, че ще бъдете в една и съща стая, за да разрешите недоразумения.

 • Дръжте очакванията си разумни. Ако очаквате да влезете в отношения на дълги разстояния, в които всичко просто работи, и никога нямате недоразумения и не е нужно да говорите толкова много помежду си или да положите толкова усилия, ще имате грубо събуждане - и това ще има тежки последици за връзката ви.

  Вместо това дръжте открито и не забравяйте да се търкаляте с ударите. Ако нещо се обърка или някой направи грешка - това не е краят на света. Не забравяйте, че поддържането на връзката ви е силно и двете от вас и двамата трябва да положите усилия, за да го направите. Ако и двамата можете да направите това, ще се оправи!

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

В обобщение...

Как да направите работа на взаимоотношения на дълги разстояния

 • Поддържайте нещата максимално нормални
 • Направете време за много посещения помежду си
 • Уверете се, че правите нещата заедно, дори и да сте на разстояние
 • Поставете граници и имайте добри очаквания един към друг

Интересни Статии