Най-бързият и най-ефективният начин да отслабнете от краката и дупето си

Ако сега тук четете това, вероятно смятате краката си и се затруднявате и се чудите как по света да се отървете от упоритите мазнини, пребиваващи там веднъж завинаги.

По този начин най-накрая можете да се почувствате комфортно в любимия си бански или къси шорти. Искате свободата да знаете, че долната ви половина изглежда страхотно, без да се чувствате самосъзнателни или да дърпате дъното си.

Не сте сами в това желание; това всъщност е десетте най-добри причини да спортуват. Така че не се тревожете - вие мога отървете се от мазнините! Други са го направили и вие също можете.Първо трябва да разбиете мита, че можете да губите мазнини изключително от една област. Това просто не е възможно.

Вместо това трябва да намалите общите си телесни мазнини, което разкрива естествената секси форма на краката и, но което е това, което наистина искаш така или иначе,

Ето Ето нашия експертен списък с най-бързите начини да стигнете до там ...

Най-добрите начини за изгаряне на мазнините с кардио

Изгарете мазнината с джогинг

Кардио е фантастичен за изгаряне на общите телесни мазнини. Най-популярното кардио упражнение е джогинг.

Идеята е, че можете да го направите почти навсякъде. Можете да бягате на бягаща пътека, да бягате навън, да бягате на писта или на пътека. Можете дори да се поставите на място в хола си пред хола телевизия,

Нямате нужда от инструктор или видео, така че да е удобен човек, който не работи. Можете също да се поразходите самостоятелно или да го превърнете в социален излет с приятелите си.

Колкото и просто да звучи, джогингът е невероятно ефективен. Бягането за един час изгаря внушителните 398 калории! Ако бягате по-бързо със скорост 6 мили на час, можете да изгорите 557 калории на час.

О, и споменахме ли, че е чудесно за тонизиране на краката и дупето? Е, това е даденост

Изгаряне на мазнини с въже за скок

Скачане на въже е друго невероятно кардио упражнение. Количеството калории, което изгаряте за 1 час скачащо въже зависи от теглото ви.

Например човек от 160 паунда изгаря 730 калории, скачащи с въже за един час, 200-килограмов човек изгаря 910 калории, а човек от 240 килограма изгаря 1090 калории на час.

Скачащото въже е толкова невероятно, защото работи толкова много мускули в тялото ви, особено краката ви. Той ще тонизира и укрепи краката и дупето ви за нула време.

Изгаряне на мазнини с колоездене

Страхотното при колоезденето е, че можете да го правите на закрито или на открито.

Може да изглежда, че колоезденето не изгаря толкова калории, тъй като просто използвате краката си, за да движите педалите, но всъщност работи и на корема, бедрата и ръцете.

Колоезденето е чудесно за изграждане и тонизиране на мускули в краката и дупето. Колкото повече мускули имате в краката и дупето си, толкова повече калории ще изгорите със скорост на покой.

Това е така, защото мускулите се нуждаят от повече калории, за да поддържат мазнините. Ако карате с умерено-бърза скорост само за един час, можете да изгорите приблизително 650 калории!

Най-добрите начини да изгорите мазнините с вашата диета

Изгарете мазнините с протеин

Диетата е много важна част от загубата на мазнини. Първото нещо, което трябва да направите, е да добавите повече протеин към вашата диета.

Това може да бъде под формата на постно месо, ядки, семена, боб и бобови растения. Протеинът върши чудеса за вашето тяло, защото помага да се поддържате по-дълги, а също така помага на тялото да изгражда мускули.

Изгаряйте мазнините с целите непреработени храни

Яденето на цели храни е един от най-лесните начини за загуба на мазнини чрез диета.

Пълноценните храни са храни като плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки, семена, бобови растения, необработено месо, яйца и др.

Причината, поради която работят толкова добре за отслабване, е, защото естествено са по-ниско калорични. Например, една ябълка, която е страхотна закуска, съдържа само 80 калории.

Ако направите половината от зеленчуците си в чинията, тези зеленчуци вероятно няма да имат повече от 100 калории. Целите храни също са пълни с фибри и вода, които ще ви държат хидратирани и ще ви поддържат пълни за по-дълги периоди от време.

Отървете се от преработените храни

Ако ядете големи количества преработени храни, това ще попречи на загубата на тегло.

Храни като бисквитки, чипс, печива, бърза храна, готови ястия, бонбони, шоколадови барове и други са страшни за вашето здраве и причиняват натрупване на мазнини върху тялото ви.

Преработените храни съдържат малко до никаква хранителна стойност и те са изключително висококалорични. Преработената храна също може да бъде много пристрастяваща.

Колкото по-рано изрежете преработената храна от диетата си, толкова по-рано ще спрете да я жадувате. Колкото повече ядете цели храни, толкова повече ще ги жадувате.

Отървете се от добавената захар

Освен естествената захар, която е в плодовете, трябва да изрежете добавена захар от диетата си. Захарта причинява наддаване на тегло и инсулинови шипове в кръвта ви. Освен това причинява захарните вливания.

Захарта е преработена храна, която не съдържа никакви хранителни вещества, както и повечето преработени храни, може да пристрастява. Тестените изделия, бонбоните и шоколадовите барове съдържат най-много захари.

Ако имате сладък зъб, опитайте да си направите собствени по-здравословни десерти, като използвате храни като дати за подсладител.

Не забравяйте да изгаряте мазнините със силова тренировка

Чудното за силовите тренировки е, че можете да го правите у дома, като използвате собствената си телесна маса като съпротива.

Високо ефективно упражнение за силова тренировка за краката и дупето са клекове. Има няколко вида клекове като plié, sumo и скокове.

Особено ефективни са клековете с един крак, което става, когато поставите единия крак право напред във въздуха, докато клякате с другия си крак. Поставете ръцете си, за да си помогнете да балансирате или използвайте стол.

Ако правите 15 минути от тези клякания на ден, ще видите шокиращо по-бързи резултати. Едни крака клекове са трудни, но те си струват 15-минутните усилия.

Други неща, които трябва да запомните

Всички мазнини няма да изчезнат магически в рамките на една седмица. Консистенцията е ключова!

Продължете да спортувате и да се храните здравословно и ще видите, че промените бавно започват да се появяват не само в краката и дупето, но и по цялото тяло. Просто не се отказвайте!

Променете нещата, за да не се отегчавате. Включете различни видове кардио във вашата тренировка и опитайте и нови храни.

Това не само ще подправи нещата, но може да увеличи количеството на мазнините, които тялото ви изгаря. Диетата е най-важната, ако следвате прости съвети за диета, дадени по-горе, ще видите резултати.

Не се стресирайте твърде много от това, опитайте се да направите отслабването забавно. Ако останете в съответствие с диетата и физическите упражнения, мечтаното ви тяло е постижимо, стига да не се откажете!

В обобщение...

Как да отслабнете от краката и дупето си

  1. бягане за здраве
  2. Въже за скачане
  3. Колоездене
  4. Яжте повече протеини
  5. Яжте цели, непреработени храни
  6. Отървете се от преработените храни от диетата си
  7. Отървете се от добавената захар
  8. Добавете силова тренировка към рутината си

Интересни Статии