Тест: Какво ви блокира от успеха?

Може да се окажете в ситуация в момента, в който гледате живота си и се опитвате да разберете къде грешите. Може би си спомняте назад, когато сте имали мечти, неща, които сте искали да постигнете, места, на които сте искали да бъдете… освен в момента, където сте, усеща се, че всички тези цели, мечти и желания са далеч и може би дори невъзможни да постигне.

Може дори да почувствате, че мечтите ви са нереалистични. Хората може би са ви казали, че това, което искате, е мечта за лула, нещо недостижимо. С напредването на годините вие ​​започнахте наистина да им вярвате.

Работата е там, че дори може да сте в ситуация, в която имате много постижения, които много хора могат да възприемат като „успешни“ и въпреки това ...Нещо вътре в теб просто не се чувства изпълнено. Нещо се чувства празно и изключено ... нещо се чувства невъзможно, разочароващо и досадно.

Може да се почувствате като влагате тонове и тонове усилия и въпреки това не винаги непременно в крайна сметка получавате желания от вас резултат. Може би имате чувството, че другите хора сякаш магически постигат успех и получават това, което искат от живота, без да вдигат пръст.

Какво имат те, които нямаш?

Може дори да почувствате, че светът не е честен, като „игралното поле“ дори не е ...

Ето защо този тест съществува, за да можете наистина да прецените къде се намирате в живота си и да откриете дали подсъзнанието ви всъщност ви блокира да постигнете успеха, който искате в живота.

Вземете викторината!