Момчетата от истинските причини изчезват след страхотна първа среща

Наскоро имах близък приятел да дойде при мен и да попита:Имаше 3 момчета да изчезнат върху мен, след като продължихме това, което смятах за страхотни дати ... защо се случва това? Аз ли съм?'

Всъщност това, което ме вдъхнови да напиша тази статия.

Всеки път човекът говореше, че иска да отиде на втора среща - дори за това, което може да направи или кога може да го направи.И тогава, нищо. Нищо, освен радио мълчание от човека. Без обаждане, без текст, без втора среща.

Защо?

Защо да я питам на втора среща, ако нямат намерение да продължат такава?

И най-важното: защо това продължава да се случва отново и отново?

Първо ще извадя това - ако се чудите защо момчетата продължават да изчезват върху вас ... Имам отговор.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Момчетата от истинските причини изчезват след първа среща

Чух хора да казват, че може би човекът не е искал да нарани чувствата й, затова се престори, че иска втора среща и след това изчезна.

И макар това да се случи веднъж, шансовете това да се случи 3 пъти подред са отдалечени. Това означава, че вероятно се случва нещо друго.

Така че с казаното - има няколко причини, поради които един човек може да говори за втора среща, но се навива да не ви се обажда:

1. Или той всъщност ви харесва и иска втора среща с вас, но смята, че не се интересувате ...

2. Или правите подсъзнателна грешка, че много жени се навиват, което го кара да иска да изчезне.

Нека започнем с №1, ще стигна до №2 след секунда ...

Причина №1: Той мисли, че не се интересувате ...

Ако той наистина ви харесва и иска да отидете на втора среща с вас, но не ви се обажда ...

Най-вероятният сценарий е, че той смята, че не се интересувате - значи той вдига сигнал, който според него означава, че не го харесвате.

Когато момчетата остаряват и се опитват, те осъзнават, че обикновено винаги е по-добре просто да приемат, че партньорът им ги харесва (до момент разбира се).

Но някои хора никога не развиват увереността да направят това предположение и така те търсят знаци, за да разберат дали се интересувате или не.

Според моя опит човек ще си помисли, че тези знаци означават, че жената не се интересува от него:

  • Ако не се усмихва по време на срещата
  • Ако тя изпраща текстови съобщения или говори по телефона си (без това да изглежда важно или да се извинява за това)
  • Ако тя наистина не говори с него и прави само минимум, за да задържи края на разговора
  • Ако тя проявява незаинтересованост да говори с него и да търси някакво разсейване (като огледа стаята или провери много телефона си, например)

Когато човек получи един или повече от тези сигнали, това може да означава, че той мисли, че не се интересувате. Затова вместо да ви изискате отново и рискувате да бъдете отхвърлени (особено защото смята, че не сте в него на първо място), той просто никога повече не те звъни.

Това е първата причина един човек да не ви се обади след първа среща. Сега да преминем към второто ...

Причина №2: Той мисли, че сте стигнали до твърде ефирен ...

Това е подсъзнателна грешка, която много жени правят, без дори да си дават сметка.

Какво означава 'твърде нетърпелив'? Жените се натъкват на твърде нетърпеливи, когато сигнализират на човек, че не са щастливи ... и че търсят връзка, която да ги направи щастливи.

Очевидно е трудно да си представим жена, която да казва: „Мразя живота си в момента, може би ако започнем да се срещаме, ще се чувствам по-добре.“

Но е много по-лесно да си представим човек, който прави подсъзнателно това впечатление, от няколко неща, казани по време на среща.

Например, ако тя говори за това колко е изморена от самотата си или говори за това, че се чувства депресирана наскоро, тогава говори за желание да влезете във връзка - това е огромен сигнал за човек.

Този сигнал гласи: „Искам да използвам тази връзка като спасителна линия, за да се чувствам по-добре и да ме прави щастлива.“ И това е най-голямото изключване в запознанствата, които има.

Връзката никога не трябва да бъде нещото в живота ви, което ви прави щастливи - трябва да е нещо положително, което добавяте към вече положителен начин на живот.

С други думи: отношенията винаги трябва да са черешката отгоре - никога тортата.

Мъжете (и жените) задават въпроси и се чувстват помежду си по време на срещи. Те получават представа за това как живеете живота си, дали сте като цяло щастливи или не и какво е цялостното ви отношение.

Ако не сте доволни от живота си - ако не сте доволни от работата си, или ви е писнало да прекарвате време с приятелите си или не сте доволни от начина си на живот - той ще се заеме с това.

(Точно както бихте се качили на човек, който говори за това колко се е забил всеки ден, когато играе видео игри в мазето).

Ако той открие, че не сте доволни от живота си, това ще го накара да не иска да влиза във връзка с вас. Повечето момчета не искат отговорността да бъдат единственият източник на щастие в живота на партньора им.

Как да избегнем тази смъртоносна грешка

Ако смятате, че има шанс да попаднете във втората категория (където се намирате като твърде нетърпеливи) ...

Тогава е много интелигентна идея да вложите усилията и вниманието си, за да направите живота си по-забавен.

Изпробвайте нови хобита (или влезте в стари, които паднаха край пътя). Ако сте уморени от приятелите си, опитайте да създадете нови или да се свържете със стари, които може би са паднали от радара ви.

Важният момент, който трябва да запомните, е да се опитате да се насладите на себе си - правете нещата, които обичате да правите, които ви правят щастливи и „ви светят вътре“.

Когато направите това, животът ви се превръща в 'тортата', а връзката ще бъде 'измръзване' - и момчетата ще могат да усетят това.

И истината е, жена да се чувства спокойна, уверена и щастлива е най-привлекателното нещо, което е възможно да направи с мъж. Това означава, че вече сте щастливи и търсите някой, с когото да споделите живота и щастието си.

Това е огромен сигнал за човек, че запознанството с вас ще бъде нещо, което добавя радост и удоволствие в живота му - и му дава възможност да сподели своето щастие и радост и с вас.

Когато двама души с това отношение се намерят - те изграждат връзка, която трае.

Надявам се тази статия да ви помогне да разберете истинските причини, които момчетата изчезват след страхотна първа среща. Това е въпрос, който много ми се задава, и през повечето време това се дължи на несъзнателни неща, които прави жената, които карат човек да губи интерес и да се отдръпва, без дори да го осъзнава ... дори ако той наистина се интересуваше от нея в първо място. Ако подозирате, че се отдръпва от вас, вие определено трябва да го прочетете, преди да е станало късно и той да замине завинаги: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашето бързо (и шокиращо точно) „Харесва ли ви?“ Тест веднага и разберете дали той ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите причини защо момчетата изчезват след първа среща

  • Той мисли, че не се интересуваш от него или да излизаш отново с него
  • Той вдига сигнал, който според него означава, че не го харесвате
  • Той смята, че се натъкнахте на твърде нетърпелив, за да влезете във връзка
  • Не иска да те води

Интересни Статии