Истинските причини мъжете не връщат текстовете обратно: Крайното ръководство за текстови съобщения „Направете и не“

„Моята приятелка постоянно ме бъгаше с куп текстове подред. Честно казано се изморих от това. Това беше нещо като скучна работа, дори да си помисля да отговорим. Тъжно, но истина. Нямаше сърце да й кажа. '
-Michael, 33, Санта Барбара, Калифорния (професия: спасител)

„Мразя го, когато едно момиче ми пише„ скучно ми е… как е денят? “
-Thomas, 23, Род Айлънд, (професия: студент по право)

„Изтръгва ме, когато жена ми изпрати куп последователни текстове, особено когато се срещнем за първи път.“
- Антъни, 41 г., Ню Йорк (професия: барман)„Обикновено не отговарям, ако момиче продължава да ме пита за личния ми живот в началото.“
-Martin, 27, Остин, Тексас (професия: фармацевтичен представител)

Неудобни ли са тези цитати? Чувствате ли се някога страх или притеснение от текстови съобщения? Не изглежда ли Томас като глупак?

Ето моето мнение - има много жени, объркани в текстовите съобщения ... и те правят оГРОМЕН греши всеки път, когато те текст.


Вземете този тест и разберете веднага: Защо не ви изпрати текст?

Ще бъда тъп, повечето жени нямат представа как да напишат човек - още по-малко какви текстове момчетата обичат да получават.

Не ми вярваш?

Колко от тези текстове бихте изпратили?

Какво мислиш за изпращане на този текст, след като го удариш с човек?

Какво ще кажеш за този?

Добре ли е това?

Или този?

Бихте ли изпратили?

Добре, бъди честен с мен: колко от тях бихте изпратили? Колко от тях имам изпратихте ли в реалния живот?

Ако мислите, че ви улавям, значи имате добра интуиция. Истината е, че повечето пъти е наистина, наистина ли лоша идея да изпратите на човек някой от тези текстове.

особено ако току-що сте го срещнали или се опитвате да го накарате да ви изпрати текста.

Брутално, нали? Защо текстовете трябва да се чувстват така шибан сложно и ужасно?

Не искате да прочетете цялата тази статия? Ние обобщихме всичко в страхотна за вас инфографика, щракнете по-долу, за да го видите:

Кликнете, за да видите пълно изображение

Защо се чувства като нервен, усукване на червата каране на влакче всеки път искате да изпратите текст на човек, който наистина харесвате? (И дори не ме започвай за това, което се случва, когато човек внезапно спре да изпраща текстови съобщения.)

Стресът и объркването какво да напишете, кога да пишете, как да пишете и защо той не изпраща текстови съобщения, се е стигнало до прекъсване и се обзалагам, че сте Заглъхване омръзна ми от това. Знам че съм.

Не е нужно да е така. Вината не е твоя. Вината не е твоя. Вината не е твоя. (ПОЧИВАЙ В МИР. Робин Уилямс).

Готови ли сте да направите нещо по въпроса и да се отървете от него завинаги?

Добре.

Очи отпред, затворени уста, съсредоточени ума. Ти и аз, ще говорим за текстови съобщения и ще се получи реален горе в тази статия.

Защо? Защото текстовите съобщения не трябва да са толкова голямо, страшно, стресиращо, ужасно нещо. Защото в основата на това е изпращането на текстове на човека, когото искате по правилния начин, всъщност е много, много просто.

Изпращането на текстови съобщения е буквално записване на няколко думи на вълшебно устройство с джоб и изпращане на тях чрез вълшебни портали до друг човек в милисекунда (или колкото и телефони да работят). е не добра сделка.

Тук съм, за да помогна. Вие и аз заедно ще решим тази дилема.

Заедно ще направим текстови текстове лесни

След като прочетете тази статия, никога повече няма да се чувствате притеснени или объркани относно текстовите съобщения.

И знам, това е голямо обещание.

Защото какво става, ако сте във връзка с човек, когото обичате повече от всичко, но той отказва да ви изпрати съобщение, въпреки че знае, че ви прави нещастни?

Или какво, ако срещнете човек, веднага го ударете с него, наистина искате накарайте го да падне за вас... и може би дори ходите на невероятна първа среща. Очаквате той да ви изпрати текст, но после нищо. Silence.

Това предизвиква неистов дебат в главата ви: Трябва ли да изпратите човек, който ви харесва първия текст, или да изчакате първо да се свърже с вас?

От една страна, вие сте изнервени от това, че той не реагира, но от друга страна сте толкова зашеметен и развълнуван, че няма как да не почувствате непреодолимото желание да му изпратите текст.

И виж, разбирам. Вълнението и адреналинът се втурват по вените ви и поемат тялото ви замъгляват преценката ви.

Но след това идва постоянната борба напред-назад, прекалено анализирайки дали трябва или не трябва да се свързвате с него, какво да му кажеши да, това може да се чувства като в постоянно състояние на крайниците. Това може да ви изяде отвътре и да ви накара напълно луд.

Защо се чувства като нервен, усукване на червата пътуване с влакчета, всеки път, когато искате да изпратите SMS на човек, който наистина харесвате?

Може дори да попитате приятелите си какво мислят, защото не можете да спрете да се обсебвате от това. И те могат да ви дадат отговори, които варират от: „О ... никога не го изпращайте първо ...“ до „Ако го направите, изчакайте поне 3 дни!“

Вижте, аз съм приятен човек. Няма да наричам приятелите ти глупави, без дори да се срещна с тях, но ... приятелите ти вероятно не знаят за какво говорят. Разбира се, техните намерения са добри, но това не означава, че не ви дават разрушителни съвети.

И не е тяхна вина!

Никой не дава добри съвети относно текстовите съобщения в наши дни. Това е булевард Почти като хората преди 50-100 години дори не са зная как да текст ?! Върви с времето, бабо!

Но сериозно... Има толкова много митове за 'правилното време' и 'правилния път' и 'правилните думи', за да напишете човек, който напълно изкривява истината и оставя жените напълно объркани.

ПОВЕЧЕ: Момчета ястие какво означава това текстово съобщение

Виждате го навсякъде: филмите, медиите, вашите приятелки се опитват да ви дадат конкретни съвети за вашата ситуация.

Например, казват ви да изчакате X брой дни или само да му изпратите текст в Y време, или да му изпратите Z количество текстове, преди той да отговори, или ... Изчерпах писма, така че не мога да ви дам никакви повече примери, но вие получавате това, което казвам.

Този съвет може да ви помогне или да не ви помогне в една конкретна ситуация, за която се отнася, и е определено няма да ви помогна следващия път, когато се почувствате разтревожени от изпращането на съобщения на човек и не знаете какво да правите.

Знаеш ли какво е ще ви помогна?

Когато знаете най-основните, основни, универсални правила за текстови съобщения, които ще изчистят всичките ви неудовлетвореност, тревожност и стрес за това завинаги.

Така че ето истинската беседа: Ще ви кажа, точно тук и сега, сурова, честна истина за текстови съобщения от гледна точка на човек (неща, които никой не би казал всъщност).

Има толкова много митове за 'правилното време' и 'правилния път' и 'правилните думи', за да напишете човек, който напълно изкривява истината и оставя жените напълно объркани.

Ще разберете какво мъжете търсят конкретно, когато пишете. Ще разберете за какво става дума привлекат него и какви неща ще го обърнат от,

И искате да знаете най-добрата част? Това е наистина просто.

Когато го получите от гледна точка на човек, няма да се налага да измисляте кое правило да следвате, като „кой трябва да изпрати текст на кого?“ или „трябва ли да чакам отговор?“ или 'защо телефонът ми прегрява и избухва?', защото просто ще знаете какво да правите автоматично.
И никога повече няма да се чувствате притеснени от текстови съобщения.

Звучи невъзможно, нали? Всъщност е лесно. Да започваме.

Ще имате план

Ако ще му изпратите текст ... Не скучайте

Така че в началото ще го извадя от пътя: не му изпращайте снимки на трева, растяща на интервали от 30 минути. Това е скучно.

Не правете това.

Вероятно вече сте знаели това.

Но какво е скучен текст? Когато човек получи текст и погледне телефона му, какво ще го накара да се „оправи” в главата си и да го игнорира?

Обзалагам се, че се интересувате от отговора на това.

И наистина, отговорът е супер просто.

От гледна точка на човек, скучен текст е този, който изобщо не напредва действието.

Вече мога да те чуя. 'Какво? Действие? Какво означава действие? Не съм казвал, че се опитвам включете го все пак, нали? Случайно ли се съгласих да участвам отново в порно?

Не. Не си.

Това, което искам да кажа под действието, е това: когато му пишете текст, трябва да го направите накарайте топката да се търкаля ... като му предложим конкретен план или го попиташ дали иска да направи определено нещо в определен час с теб.

Това е наистина важно. Ако просто напишете на човек нещо като „Хей“ или „Какво става?“ или 'Как става ...', ще го отегчи до смърт.

Това е текст, който той вече е получавал милион пъти, и той няма да почувства отговор. Дори и да реагира, това ще бъде извън навика, защото той се опитва да бъде учтив.

Разбира се, той може дори да отговори, защото се интересува от вас, така че е готов да „върви заедно с него“, но определено няма да бъде този тип текст, който го вълнува истински.

Защо не? Е, защото нищо не се случва. Текстът ви не създава никакви действия. Не му дава нещо, което да очаква с нетърпение, или да зададе конкретен въпрос, или да направи нещо, което да привлече интереса му.

Бакшиш: Ако абсолютно имам да го изпратите на текст и нямате план, дръжте го кратък, лек и положителен.

Вижте, когато пишете на човек, обикновено го изхвърляте там, че искате той да отдели известно време от деня си, за да отговори на вас. Имаме само толкова много време на ден, така че ако мислите за това от негова гледна точка ... какво би ви струвало да отговорите?

Това е особено важно при първия текст. Дали ще ангажират и да го накара да се почувства добре като реагира или като че си губи времето?

(Казах ви, че ще бъда тъп ... #sorrynotsorry. Тук получавате твърдата истина без захарно покритие, защото това ще ви помогне да постигнете желаните резултати.)

Забележка: Искате да знаете реален защо не ти е изпратил съобщение? Вземете тази викторина и разберете: Викторина 'Защо не върне текст'

Ето какво точно трябва да направите, ако искате той да ви изпрати текст

Точно сега ще ви дам стъпка по стъпка план какво да направите, ако срещнете човек за първи път и искате първо да го изпратите.

Ако вече познавате човека или сте в отношения с него, това все още е чудесен съвет. Той ще ви изпрати текста обратно по-бързо и по-често.

Страхотен. Представете си този сценарий:

Срещаш човек. Харесваш този човек. Искаш първо да му изпратиш текст и искате да бъдете очарователни но не искате да го изключите Ето какво правите:

Изпратете му текст и го попитайте дали иска да извърши конкретна дейност с вас в определен час в определен ден.

'Хей, наистина беше готино да се срещна с теб другата вечер, аз ще танцувам в Dance Club City с моите приятели около 8 в четвъртък вечер, искате ли да дойдете?'

 • Или „гледам филм и отварям бутилка вино тази вечер, искам да се присъединя?“

 • Или „Аз ще се изкача скално изкачване тази събота. Искате ли да дойдете?

 • Или „Отивам на безплатен концерт в парка в петък. Искате да се присъедините към мен? “

 • Или „Връщам се на родината си планета Kzzphlach в 3 от нормалните ви часове на „ху-човече“, бих искал да се върнете с мен и да станете моя развъдничка. “

Това е. (Толкова за стъпка по стъпка план, това е почти само една стъпка. Съжалявам, че бяхте толкова удобно.)


Когато му предложите план, получавате топката да се търкаля. Вместо да му давате нищо (като просто го питате 'какво става' или дори просто изпращате 'ей', вие му давате представа какво искате да направите и по-важното ...

Пояснявате, че вече имате нещо в живота си и че плановете ви не зависят от отговора му.

Животът ви вече е забавен и вълнуващ, а той ще иска да стане част от него.

БАКШИШ: Ако не се забавлявате в живота си, трябва да сте! Важно е! Аз не съм просто саркастичен, това е супер важно във всичко, от любовния си живот, до вашия ум и емоционално здраве.

Изпратете му текст и го попитайте дали иска да извърши конкретна дейност с вас в определен час в определен ден.

Излезте и правете неща, които всъщност обичате да правите! Дори и да е просто като гледане на филм или четене на книга. Човекът, с когото изпращате съобщения, трябва да е приятен допълнение за вашия живот и щастие, а не за единствен източник от него.

Когато имате неща в живота си, които обичате да правите, това ви прави много по-малко важно дали той отговаря или не. И това е където е силата.

Ако сте удобни, щастливи и уверени в живота си без него, той ще иска да бъде около вас. Той ще иска да сте част от живота му.

Вместо вие отчаяно да гоните след него, неистово да се опитвате да получите одобрението му, той ще почувства необходимостта да гони след Вие и бъдете отчаяни да вземете своето.

Гледайте видеоклипа: Когато той не върне текст - ИСТИНСКИЯТ ПРИЧИН (Ето какво трябва да направите сега)

Изповед на Гай: „Това момиче, което срещнах в училище, беше сериозно противоположно на всяко друго момиче, което някога съм срещал. Първият текст, който ми изпрати, ме питаше дали искам да се гмуркам с нея. Иронично е, защото начинът, по който свършихме след това, беше невероятен.

Вероятно в момента звуча нахално и тъпо, но си спомням, че наистина исках тя да ми изпрати текст след това. Всъщност бих преанализирал защо тя не отговори. В действителност тя просто излизаше да се забавлява в живота, но в главата ми не можех да не чувствам, че имам нужда от нея, за да отговори, че животът ми е наред. И това не е нормално. '

И там го имате, дами. Когато изпращате текстове на човек, бъдете конкретни и бъдете уникални. Не бъдете скучни и му покажете, че имате пълноценен живот, че е добре дошъл, но не е необходимо, да се присъединят.

О, щеше ли да погледнеш това? Това е перфектният шев в следващия раздел, който обичам да наричам: „Най-голямото правило в текстовите съобщения“ ...

Това е почти така, както го планирах по този начин ...

Пуснете стреса и влезте в настроение (да изпратите текст ... Не за секс, перв)

Настройте се и вземете емоциите си под контрол, преди да му изпратите текст

Добре, преди да яростно затворете интернет браузъра и да хвърлите компютъра през прозореца, направете пауза за секунда.

Знам, че мислите: „Това е невъзможно! Не мога да помогна, но не искам той да ми върне текст. Това дори не е честно нещо.

И си прав! Напълно естествено е да искате той да ви изпрати съобщение.

Независимо дали сте в отношения и просто искате той да отговори на вашите текстове (или бъдете романтични от време на време) или го пишете за първи път и отчаяно искате той да излезе на среща с вас, това може да бъде най-смущаващото преживяване, което ви кара да искате да крещите и разкъсвате косата си.

Ето защо искам да се уверя, че знаете, че това е много по-просто, отколкото изглежда.

ПОВЕЧЕ: 7 съвета какво да правите, когато той не ви изпрати текст

В края на деня все още можете да се притеснявате и да се стресите дали той ще ви изпрати съобщение. Можете да трескаво проверявате телефона си на всеки 2 минути, за да се уверите, че силата на звука е висока, в случай че сте пропуснали текст. Можете да свържете телефона си направо в очните си ябълки, така че да знаете на втория път, когато той ви изпрати текст.

Просто не можете да оставите тези чувства да проникнат в самия текст.

Когато имате неща в живота си, които обичате да правите, това ви прави много по-малко важно дали той отговаря или не.

Защото и това е 100% вярно, мъжете могат да усетят каква емоция е вложена в текст. Това е същото нещо, както когато получите текст от човек и се „чувства“, сякаш е ядосан, разсеян или раздразнен. Или 'чувства', че е емоционално оттеглен или студен. Или 'чувства', сякаш всъщност не иска да говори с теб.

Емоциите, които изпитвате, когато пишете текста винаги проникнете в самия текст и ако той не е чист, сляп или мъртъв, той ще може да ги вземе.

Ето защо е толкова ужасно да му изпратите текст, когато се чувствате отчаяни, извън контрол или притеснени от ума си. Подсъзнателно знаеш, че той ще може да го вземе.

Свързани: Как да спрем стреса, когато става въпрос за запознанства и отношения

Добре, но Ник Защо това е дори лошо нещо?

На първо място, млъкни. Не ме прекъсвайте, докато говоря.

Съжалявам, това беше малко грубо. В момента съм в някакъв стрес в живота си и предполагам, че подсъзнателно е проникнал в статията, това е лошото ми.

Вижте, можем ли просто да го пуснем? Ще обясня защо все пак е лошо нещо Без лоши чувства. Съжалявам, че те щракнах.

Така или иначе *блести кинжали към теб*, да му позволиш да усети, че се чувстваш отчаян, е лошо нещо по много проста причина.

Всеки иска малко мистерия.

Някъде видите ли някъде в стаята човек и да получите „вибрацията“, която да се интересувате от него? Може би се позиционирате по-близо до него, оставете го да се приближи до вас и се пригответе за вечер на забавен флирт и кой знае какво още ...

И тогава той тотално удари то. Той е неудобен. Той е нуждаещ се Той се чувства отчаян за одобрението ти. Той се смее само когато се смееш. Има чувството, че ви моли да не го отхвърляте.

Искам да си представите колко сте изключени в този момент. Представете си колко отвратително и разочаровано бихте били, че той се оказа нуждаещ се, отчаян, решително а-секси човек.

Това е, от което излизате, когато оставите отчаянието да проникне в текста ви. Когато му покажете, че сте твърде нетърпелив, на разположение и зависим от получаването на неговия отговор, вие губите вибрацията, която ви прави привлекателни и интригуващи на първо място.

Вместо да си представя възможностите с вас, той ще дойде да ви види „сигурно нещо“ в най-добрия и в най-лошия случай като нуждаещ се човек, от когото да стои далеч.

ПОВЕЧЕ: 10 причини, по които той не ви е позвънил или изпратил съобщение

И затова се чувства толкова ужасно, когато не ти изпрати съобщение. Подсъзнателно вие зная че го изключвате, само вие не знаете как да се спрете.

Е, да.

Ето какво точно трябва да направите, за да го накарате да ви върне текст

 1. Стъпка 1: Отделете една минута, за да се отпуснете
 2. Стъпка 2: Отпуснете се и не забравяйте, че нищо лошо няма да се случи, ако той не ви изпрати съобщение
 3. Стъпка 3: Фокусирайте се да сте в добро настроение, когато пишете текста
 4. Стъпка 4: Изпратете му положителния текст, изпълнен с добри вибрации

Така че, вие сте готови да спрете да го изключвате, когато го изпращате.

Пригответе се, защото точно както в последния раздел, аз ще ви дам стъпка по стъпка план как да се уверите, че не го плашите, като се откажете отчаяно.
Готов?

Препоръчва се: Попитайте един човек: Защо изведнъж спря да ме пише?

Етап 1

Преди да отидете да му изпратите текста, отделете малко време, за да се отпуснете. Ако чувствате страх, напрежение или стрес, пуснете го.

ПОВЕЧЕ: Брате съвет: Защо не ми изпрати обратно?

Стъпка 2

Помислете какво би наистина ли да се случи, ако той не ти изпрати съобщение. Би ли свършил светът? Дали къщата ви ще изгори? Никога ли не бихте намерили друг мъж? Би ли станете наистина ревниви че е изпратил текста на майка си преди теб и го е обърнал? Би ли свършила връзката ви?

Не. Всъщност нищо не се случва, когато той не изпрати текст. Знам, че когато мислите за това и сте в момента, в който той не реагира, имате чувството, че той някак си излиза от пътя, за да ви измъчва и нарани.

Но истината е, че това е реалност, която създавате в ума си. Не казвам, че това е ваша вина или нещо, което сте направили неправилно, това е нещо, което се случва с много хора.

ПОВЕЧЕ: 17 перфектни отговори за случаите, когато някой не изпраща текст

Когато сме в емоционална ситуация, емоциите ни имат арестуващ, огромен ефект върху нас. Истина е за мъжете и жените. Да видите реалността на ситуацията е почти невъзможно.

Според вас реалността е някакъв ужасен, ужасен най-лош сценарий, в който той някак ви отхвърля или наранява.

Но истината е ...

Телефонът му вероятно просто е изчерпал батерията.

Или може би просто беше зает.

Или може би беше съсредоточен върху нещо наистина интензивно и не искаше да спира това, което прави.

Мъжете са различни от жените по това, че обичат да се фокусират лазерно върху едно конкретно нещо в даден момент. Той просто можеше да настройва всичко - включително телефона си.

Вижте също: Попитайте гай: Когато гай не се връща текст ...

Независимо от всичко, ще бъдете наред, дори ако той не ви изпрати съобщение. Ще продължите да живеете живота си и да правите нещата си независимо, защото дори и да ви се струва така, всъщност нямате трябва той да отговори.

(супер секретен незадължителен бонус) стъпка 3:

Представете си нещо лекомислено, игриво и забавно ... Може би дори малко флиртуващо и се оставете да се отпуснете, помислете за това и да му се насладите за малко, преди да го напишете. Позволете си да влезете в лекомислено флирт настроение. След това, когато се чувствате страхотно (и просто малко палав), напишете този текст. Ще се натъкнем на него в голям начин.

Стъпка 4:

Ако сте прескочили стъпка 3 (като a doofus) и се чувствате спокойни и контролирани (като doofus), напишете му текста.

Това е! Когато получите емоциите си изцяло под контрол, преди да го напишете, няма да има стрес, страх или притеснение, които да проникнат в самия текст.

По този начин той може да каже, че сте честно добре с това дали той пише обратно или не, и това отнема целия натиск от него в ума му.

Той не инстинктивно си мисли: „Ах глупости, ако не кажа правилното нещо, тя ще взриви, какво иска?“ той си мисли: „О, тя е готина и не ме отчайва да й напиша обратно. Това е яко. По ирония на съдбата, искам я още повече сега. '

Добри ли сме? Добре.

За по-подробно разглеждане защо мъжете не се обаждат или изпращат текстови съобщения, вижте: Man Decoder: Защо не се обади обратно?

Изпращане на съобщения „Не и не“

Когато става въпрос за текстови съобщения на човек, не всички текстове са създадени равни. Ето няколко неща и не можете да добавите към репертоара си за текстов етикет.

Смятате: Попитайте го дали иска да направи нещо конкретно с вас, в точно определен момент.

Батерията не трябва: Изпратете му общи въпроси като „Как върви?“ „Какъв беше денят ти досега?“ 'Какво става?' Това е СКУЧНО Е.

Смятате: Чувствайте се напълно удобно каквото и да се случи, независимо дали той отговаря или не отговаря или закача телефона си на луната. Това не е ваш проблем, защото сте щастливи независимо дали сте с него или правите неща сами.

Батерията не трябва: Попитайте го каквото и да е, което се получава като нуждаещо се, взискателно или разпитвано, като „Къде си?“ 'Какво правиш в момента?' 'Виждам какви дрехи носите ...'

Смятате: Дръжте го светло. Особено, ако това е първото ви послание към него, дръжте нещата забавни, игриви и никак не сериозни.

Помислете още: „Хей, аз отивам в музей тази вечер в 9 и трябва да е наистина яко, искате ли да дойдете?“ и по-малко, „О, моя БОГ Вие ИМАТЕ да дойда в този музей с мен тази вечер, ще бъде НЕВЕРОЯТНА и ако не ходите, не сте НАПЪЛНО липсва защо защо не отидеш ли искаш да дойдеш? '

ПОВЕЧЕ ▼: 52 Текстови съобщения He ВСЪЩНОСТ Иска да получи

Батерията не трябва: Попитайте го за състоянието на връзката му / относно други жени в живота му / изискайте всякаква информация от него. Тези разговори са за когато сте в личен план, а не за глупаво, лесно неразбрано текстово съобщение.

Смятате: Дръжте го кратко. Никой не обича да получава текст, който е дълъг параграф (или дори един параграф). Е, знам, че много жени искат да получат текст като този ... но момчетата не го харесват. Ако пишете роман на телефона си, го изключвате, така че направете като Хемингуей и дръжте нещата накратко.

Изповед на гай: „Бившата ми приятелка буквално ми изпращаше текст след текст, когато не бих отговорила. Това ме изкара напълно нахално. Има причина тя да е моя бивша Чуването, че шумът изтича по телефона ми, сериозно би ме дразнил толкова много понякога. '
–Chad, Лос Анджелис, 26

Батерията не трябва: Изпратете му няколко текста подред. Ако той не отговори на първия, може да има няколко причини. Може би нямаше телефона си. Може би го е видял, но в този момент не е имал време да отговори и планира да изпрати текстови съобщения по-късно. Може би го е видял и няма интерес да отговори. Може би телефонът му е без батерия. Може би се е ял от динозавър.

Бакшиш: Ако абсолютно имам да го изпратите на текст и нямате план, дръжте го кратък, лек и положителен.

Сега (и това е важно) има ли НЯКОЙ ситуация, при която изпращането му на друг текст изобщо ви помага? Без значение какво, независимо по каква причина той не е отговорил, изпращането на друг текст само вреди на вашия случай, вместо да му помогне. Не изпращайте няколко текста подред.

Престанете с „какво, ако е“. Те не са полезни. Плюс това те правят невъзможно да разбереш кое е наистина важно.

Истината е, че спецификата на ситуацията няма значение.

Това е винаги, винаги, винаги по-важно какво казва текстът ви, отколкото кога е изпратен или кой го е изпратил първо.

Така че откажете спецификата. Не давайте глупости за тях. Те не са важни

Е, спецификите все още са един вид важно. Като например, не го наричайте с грешно име. Или изпратете своя текст на грешен телефонен номер. Тези спецификата има значение.

Така че така или иначе. С казаното ...

Ето какво е важно:

 1. Добре ли сте с всичко, което се случва, след като го изпратите, дори ако той не ви изпрати съобщение (Или поне си помислихте, че сте добре с това, което се случва, преди да сте го изпратили)?

 2. Избягвахте ли да ви е скучно, като топката се търкаля и движи действието заедно?

 3. Телефонът ви е отровна змия, която ще ви погълне цяла?

Стига отговорите ви на тези въпроси да, да и не, вие сте твърди. Златен, равномерен.

Но истината е, че 99% от жените там нямат идея как да напишат човек по начин, който да го развълнува и нетърпелив да върне текст.

И поради това всички те се обвиват в стрес, тревоги и ужасни възли, усукващи емоции в червата си, които изтичат в текстовете им и го правят още по-болезнено за тях, когато той неизбежно не реагира (на което не иска) ,

Някои жени дори мърморят: „Знам, че няма да отговори. Вече знам “, преди очаквано да проверят телефона им. Има нещо в акта да го кажем на глас, което е успокояващо, изглежда. От типа на думите: „Провалих теста… или ще ме уволнят.“

Има странно усещане за комфорт при декларирането на нещото, което не искаме да се случи, само в случай, че се случи. Освен това се избягва унижението, което идва от това да бъдеш открит за това, че наистина искаш нещо и после да не го получиш. Или може би нищо от това не се отнася за вас и това, което току-що казах, звучи лудо.

Въпросът е ... сега, когато четете тази статия, никога повече не трябва да изпитвате това ужасно, смазващо душата ужасяващо чувство. Знаеш как да се чувстваш добре във всеки текст, който му изпращаш, във всяка ситуация, независимо какво.

Изповед на гай: „Това момиче винаги е имало тази хладна и спокойна вибрация винаги, когато ми е писала текст. Звучи странно, но наистина ме накара да искам да говоря повече с нея. И аз не съм текстолог. '
—Alex, 28, Колорадо, пожарникар

Никога не трябва да изпитвате тревожност или нервност или да сте изплашени от изпращането на текст отново. Плюс това, че сте спокойни относно текстовите съобщения, ще ви направи още по-добър в това, което ще накара човекът, на когото искате да отговаря, и да пише с вас още по-често. Това е невероятно усещане, нали?

Точно така.

До следващия път,

Ник Бастион

Послепис Трудно е да прочетеш цяла статия и да разбереш защо човек не ти е изпратил текст ...

Но какво ще стане, ако можете да направите тест, който ви дава истински отговор за това, защо той не ви изпрати текст?

Искате да разберете защо той не ви изпрати съобщение? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Защо не ви изпрати текста обратно“ веднага и разберете защо той наистина не ви изпрати текст ...

Вземете теста: Защо не ви изпрати текст?

Защо не ти върна текст? Вземи викторината

Интересни Статии