Истинските причини мъжете се отдръпват, когато се влюбват

Значи сте тук, защото мъжът ти се дърпа, точно когато нещата започнаха да стават сериозни,

Нещата вървяха чудесно с този човек - като наистина, наистина страхотно. Чувствате истинска връзка с него, усеща се, че той дори може да е този.

Вие оставяте охраната си с него, защото чувствате, че можете да му се доверите и което е по-важно - усеща се, че той може да се чувства по същия начин и към вас.Тогава, когато сте най-уязвимите, той започна да се отдалечава от вас,

Има чувството, че се дърпа, сякаш дори може да загуби интерес към вас. Като че се страхува, че нещата стават сериозни и не знае какво да прави по-нататък.

Вие сте тук, защото на някакво ниво искате да знаете защо човек би се отдръпнал, когато нещата започнат да стават сериозни, и има ли нещо, което можеш да направиш, за да го спреш да се дърпа?

Защо момчетата се отдръпват, когато нещата започват да стават сериозни?

Искам да разгледам някои причини, поради които той може да се отдръпне от вас.

Преди да се тревожите за тях, първо нека се уверите, че има за какво всъщност да се тревожите. Ако само за един или два дни той изглежда отдалечен, вероятно няма да се притеснявате той да се отдръпне от вас.

Всъщност може да няма абсолютно нищо общо с вас. Може да се подчертае за нещо друго в живота му, което е напълно отделно от вас и вашите отношения.

Ако стресирате за състоянието на вашата връзка или се притеснявате, че той губи интерес към вас, защото е странно от няколко дни, само ще ви постави в по-лошо положение емоционално и ще навреди на отношенията ви.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Затова отделете време, за да помислите дали наистина мислите, че той се дърпа, или дали той се занимава с нещо друго за няколко дни и скоро ще се върне към нормалното си състояние.

Ако наистина мислите, че той се отдалечава от вас и нещата определено не са такива, каквито са били преди, може би е поради една от следните причини:

Защо мъжете се отдръпват, когато се влюбват

  • Можеше да се страхува да не загуби свободата си
  • Може да се страхува да не се ожени или може да мисли, че не е типът, който да се ожени
  • Може да има нужда от почивка от интензивността на емоциите си към връзката
  • Може да се притеснява отвътре, че може би не сте този
  • Може да се чувства втурнат във връзката и се нуждае от секунда, за да се забави
  • Той би могъл да се страхува от това какво означава тази връзка в живота ви и в бъдеще за двама ви

Това е списък с често срещани причини, поради които човек може да започне да се дърпа, особено точно когато нещата започнат да стават наистина сериозни.

Напълно нормално е човек да се отдръпне и да направи равносметка на отношенията, когато нещата започват да стават сериозни, така че ако той се отдалечи за малко, има шансове, че няма за какво да се притеснявате ... ако направите правилното нещо.

Какво е правилното в тази ситуация?

Е, всички тези причини може да изглеждат различни един от друг, но истината е, че има обща нишка, която минава през всички тях. Правилното нещо във всички тези ситуации всъщност е едно и също.

Какво трябва да направите, ако той расте далеч от вас?

Общата нишка, която минава през всички онези причини, които един човек може да започне да се отдалечава, е тази: те са за него, не за теб,

Всички тези причини са за неговите емоции, страховете му и прекъсванията за отношенията. Това са неща, които той трябва да работи сам.

Ако той се държи далеч, най-лошото, което можеш да направиш, е да гониш, след като се опитваш да гониш своята обич, внимание и любов.

Знам, че тази ситуация се чувства ужасно. Знам, че е невероятно страшно, че мъжът, на когото сте оставили охраната си, се държи далеч към вас.

Но ако дойдете да го преследвате с тази несигурност, страх и паника, заляващи настроението ви, това само ще влоши нещата.

Това ще го накара да иска да се отдалечи още повече, защото той ще усети този негатив и ще иска да се измъкне от него.

Освен това ще го накара да се почувства, че се опитвате да го контролирате и да го издърпате обратно настрани (което ще го изплаши още повече, ако почувства, че му липсва свободата).

Това ви поставя в ужасно положение, в което преследвате неговата любов, вместо да приемате любовта, която органично расте между вас. Преследването след любов никога, никога не работи.

И така, какво да правите?

Дайте му нужното пространство, за да работи чрез него на собствените си

Общият отговор на всяка причина, поради която той може да се държи далеч спрямо вас, е един и същ: дайте му пространството, което търси,

Понякога момчетата просто се нуждаят от място, за да разберат как се чувстват за една връзка. Може да му е нужно известно време, за да се справи с емоциите си от това да става все по-сериозен с вас.

Момчетата често имат противоречиви емоции относно връзката да стане сериозна. И двамата се отказвате от известна степен на свобода (да можете да виждате други хора и да можете да си представите, че виждате други хора в бъдеще), и това е нещо, което може да тежи на човек много малко.

Гледайте видеоклипа: Защо мъжете се отдръпват, когато се влюбват (Истинската причина)

Той трябва да претегля това, което се отказва спрямо това, което получава (любяща, отдадена връзка с някой, с когото е съвместим). Единственият начин той да разбере това за себе си е сам, когато може да получи перспектива за това.

Въпросът е, че всяка често срещана причина, че той се отдалечава, изисква отделянето на известно време, за да работи сам.

Когато му предоставите времето и пространството, от което се нуждае, за да работи как се чувства, без да гони след него и да гони любовта си, за него е огромно.

Той му показва, че разбирате от какво се нуждае и сте в състояние да му го дадете - дори ако това е неудобно и страшно в краткосрочен план.

Това е огромен, Това означава, че той вижда, че имате емоционалната интелигентност, за да съчувствате как се чувства, и имате търпение да направите най-доброто за него, за да се почувства отново нормално във връзката.

Има още една причина да му предоставите място е правилното нещо, което е и най-важната причина: давайки му пространство му дава място да ви липсва отново,

Когато се чувства отдалечен от вас, той претегля как би било чувството да бъдеш сам в бъдеще, срещу това колко добре се чувства в отношенията да си с теб.

Ако непрекъснато гоните след него, обаждате му се, изпращате му текстови съобщения и се опитвате да го върнете към вас, той няма да има място да пропусне колко невероятно се чувства, когато връзката върви добре.

Нещо повече, постоянното гонене на вниманието му всъщност ще го накара да се почувства зле от връзката, защото ще му се почувства ужасно, ако гониш след него, опитвайки се да получиш утвърждаване и емоционално успокоение от него (точно както ти е ужасно да правиш гоненето).

Но когато му предоставите пространство, това му дава възможност да пропусне всички неща, които обича за връзката. Това му позволява да разсъждава и да пропуска всички добри части, докато не толкова хубавите части избледняват от съзнанието му. (Както се казва, отсъствието кара сърцето да се разраства).

Затова му дайте място и го оставете отново да ви липсва.

Ако той не се върне, чувства се ужасно, но това означава, че просто не сте искали да бъдете. Ако това е така, нищо, което бихте могли да кажете или направите, нямаше да го върне при вас.

Но ако все пак се върне, това ще бъде, защото той вече е работил сам със съмненията и емоциите си и е готов да се ангажира изцяло във връзката.

Сега, когато знаете защо мъжете понякога се отдалечават, когато се влюбят, е важно да разберете, че ако искате да го задържите, след като започне да се дърпа, трябва да знаете точно какво да направите, обърнете внимание, защото следващата стъпка е жизненоважно. Ако вече се интересувате от мъж и смятате, че той може да загуби интерес, да изстине или да се отдръпне, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Друг проблем, който съсипва отношенията и оставя жените сами завинаги, е следният: знаете ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той ви вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии