Истинските причини защо мъжете се отдръпват след като се приближат

Значи искате да знаете защо човек може да се отдръпне, след като се сближи с вас,

Може би сте го виждали известно време и сте мислили, че нещата стават сериозни - само за да го накара да се отдалечи само когато си мислите, че ще се сближите още повече.Може би това, което имате между вас, е свежо, но чувствате интензивно силна връзка с него - или поне сте си мислили, че сте го направили. Изглежда от нищото сякаш той мисли за втори мисли и се отдалечава.Може би си помислил, че имаш нещо твърдо със себе си, само че мечтите ти за солидна, трайна и невероятна връзка изглеждат така, сякаш се изпаряват пред очите ти.

Каквато и да е ситуацията ви - имаше чувството, че двамата се приближавате и сега той се дърпа. Какво дава? Защо се дърпа?И най-важното, как трябва да го върнеш?

Не се притеснявайте - тук съм, за да помогна.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Ето защо мъжете се отдръпват след като се приближат

Ако мъжът ви се дърпа след като сте се сближили, шансовете са, че той всъщност не се отдръпва от вас. По-вероятно е той да се занимава с нещо в живота си, което да привлича вниманието и да се фокусира от вас - така че на вас ви се струва, че той се отдръпва емоционално, а на него му се струва, че той се фокусира върху решаването на проблем. Най-доброто нещо, което трябва да направите в тази ситуация, е винаги да го играете готино и да му дадете шанс да се върне при вас, след като реши каквото го притеснява.Какво да правя, ако той се отдръпне, след като се приближите

Знам, че може да има чувството, че небето пада точно сега.

Може да се усети, че килимът се изхвърля отдолу под теб. Всичко, което сте имали с него, е поставено под въпрос.Защо се дърпа? Какво сгрешихте? Как да го върнеш? Ще изчезне ли завинаги?

Имам добри новини за вас: 99% от времето, в тази ситуация, не е нужно да се чувствате притеснени,Знам, че е естествено да се чувстваш изплашен, ако се оттегли, след като се приближи - усеща се, че всичко, което имаш с него, е изложено на риск.

Но в реалния свят всъщност е доста нормално човек да търси някакво пространство или разстояние в една връзка ... особено правилно, когато нещата стават сериозни,

Когато нещата започнат да стават сериозни в отношенията за първи път, много момчета започват да се притесняват, че се отказват от своята независимост или свобода.

Много мъже изпитват безпокойство и страх, че се „заключват“ в нещо, което не са сигурни как ще се окаже. Те се притесняват, че може да направят грешка.

Така той изпитва тон на безпокойство и притеснение. Какво правят повечето момчета?

Те търсят пространство.

Когато един човек трябва да се обърне към безпокойството в себе си относно загубата на свободата си към настъпваща сериозна връзка, той търси перспектива за връзката, като постига известно разстояние, за да може да вижда нещата ясно.

Той ще претегля съзнателно или несъзнателно отношенията в главата си и ще се запита дали си заслужава и дали той наистина мисли, че вие ​​сте „този“ за него.

Отново искам да подчертая - това е напълно нормално, Това се случва на почти всеки човек, когато са в отношения.

И имам добри новини ...

По-голямата част от времето, ако той получи пространството, което му е необходимо, той ще се върне

Има нужда от пространство, за да се успокои и да успокои безпокойството си, като добие някаква перспектива и разбиране на връзката и на това, което наистина иска.

Само като получи това пространство, той доказва, че може да има необходимото пространство във връзката - и когато осъзнае, че се радва да се върне и да се включи отново.

Проблемът е, че когато отделя време и малко място, за да разбере истинските си чувства, на жената във връзката има чувството, че той се дърпа, отдалечава се и се готви да я напусне,

И че е източникът на 99% от проблемите, възникващи в тази ситуация, които всъщност го карат да се отдръпне още повече и може би да прекрати връзката.

Цялата му цел в този момент е да добие перспектива за връзката. Той се опитва да реши в главата си дали връзката е нещо положително в живота му, което му носи щастие, или това е задължение, което носи негативност в живота му.

Виждате ли къде отивам с това?

Когато една жена (напълно разбираемо) се разтревожи и разстрои, когато човек се отдръпне, за да получи пространство и перспектива, и канали или отдушници, които го безпокоят (като го гонят, взривяват телефона си или се опитват да го изтеглят назад), това кара връзката да се чувства по-скоро като тежест, отколкото за радост за него.

Това го тласка към точния отговор, до който не искате да достигне, когато решава какво да прави.

Естествената реакция на много жени към човек, който се дърпа, всъщност е точната реакция, която ще го накара да се отдръпне още повече и да го направи много, много по-вероятно да реши, че изобщо не иска сериозна връзка.

Въпросът е, когато се уплашите, когато той се дърпа ...

Динамиката на връзката се отхвърля напълно

Както вече говорих по-рано, когато човек се отдръпва, когато нещата стават сериозни, той се опитва да реши дали по-сериозна връзка с теб си заслужава загубата на автономност в живота му.

Той претегля колко добри отношения го карат да се чувства срещу загубата на свобода.

В този момент е важно отношенията да се чувстват възможно най-добре. Ако връзката внезапно завърти отрицателно, точно когато се опитва да разбере дали си струва, много по-вероятно е да реши, че не си струва в края на краищата.

Най-лесният начин да видите как динамиката на една връзка преобръща в тази ситуация е да я визуализирате като „страх от загуба“.

Докато не започна да се дърпа, нещата вървяха наистина добре с него. Чувстваше се добре да сте около него, чувствахте, че може да има „бъдеще“ с него и го очаквате с нетърпение.

Прекарвайки време заедно се чувствах добре. Можеш да се отпуснеш около него - имаше чувството, че си съвместим, а доверието и интимността просто продължаваха да растат между теб.

Това е видът на динамиката на добрите взаимоотношения, който предизвиква стабилна, щастлива, дългосрочна връзка. И двамата партньори са щастливи, че са там, а това, че са един около друг, правят всеки по-щастлив, така че връзката продължава да се засилва.

Въпреки това, когато той се отдръпне, за да получи перспектива, това може да се обърне на главата му. Вместо да се чувства щастлива и спокойна, когато е около него, може да започне да се чувства така, сякаш ще го загуби.

Поведението й превключва от това, което се чувства естествено и щастливо, когато е с него, да прави това, което според нея ще го „дръпне назад“ и ще го накара да се върне при нея.

Сега всичко, което прави, е съсредоточено около цел - да го накара да спре да се дърпа. Прекарването на време заедно не се чувства толкова леко, приятно и спокойно, както преди - сега му се струва, че ако прави или казва погрешно нещо, той ще я разстрои и внесе много негативизъм.

Това не е голяма динамика, за да се развие една връзка. Ще му е лошо да е наоколо, точно както ще ви е зле да се чувствате извън контрол или като че ли го губите.

Всичко това негативизъм само ще засили опасенията му, че връзката няма да си струва, и ще го отблъсне.

Така...

Какво трябва да направиш?

Много е просто - играйте го яко.

Ако той се дърпа веднага, когато се приближавате, знам, че има силен инстинкт да се почувствате изплашен и да се опитате да го дръпнете назад. Съпротивлявайте се на този инстинкт.

Вместо това го играйте готино. Това, което той ви казва, е, че има нужда от малко пространство и перспектива, за да оцени връзката. Най-доброто възможно нещо, което можете да направите в тази ситуация, е да му го дадете.

Когато види, че все още си Добре дори да се отдръпне от вас, той ще разбере, че не е нужно да се тревожи за много от страховете си от дългосрочна връзка.

Ще му докажете, че той няма да бъде отговорен за вашето щастие и че връзката няма да му бъде в тежест - точно на въпроса, на който се опитва да отговори, като получи място.

Така че не гонете след него, не се чудете, че той се дърпа, и не се опитвайте да го върнете към вас.

Вместо това нека да вземе необходимото пространство. Той ще започне да ви липсва все повече и повече, ще уважава факта, че му предоставяте пространството, от което се нуждае, за да получи перспектива и желанието да се върне при вас естествено ще расте в него.

Това е най-доброто възможно нещо, което можете да направите, когато човек се оттегли, след като се приближи. Късмет!

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста