Истинската истина за това защо някои мъже тичат горещо и студено

Значи сте тук, защото искате да знаете защо момчета тичат горещо и студено,

Безупречна ситуация за всеки, който е преминал през нея.

Той го полага на дебел и абсолютно ви обзема с внимание и топлина - само за да превключите нещата на пръв поглед без никаква провокация и да ви замрази.Какво стана? Защо се отдръпна? Нещо ли си направил? Все още ли ви харесва? Наистина ли ви харесваше на първо място?

Не се притеснявайте - ще измислим отговорите. Нека вникнем в истинските причини, поради които момчетата тичат горещо и студено.

Защо той беше толкова в мен един ден и студено следващия?

Има няколко различни типа момчета, които ходят на топло и студено. Всичко зависи от това какво е вътре в него, което го кара да действа по начина, по който действа.

Като цяло има няколко момчета, които ходят горещо и студено на жените само по инстинкт. Те дори не осъзнават, че го правят - това е просто как се отнасят към жените.

Те дори не осъзнават как се стига до това или че може да ви навреди или да ви накара да се почувствате ужасно ... и никога няма да променят начина си на поведение.

Момчета като това всъщност не си струва да говорят, защото са доста редки. Те са сравнително малко и са далеч в сравнение с другия тип, който работи с жеги и студени жени и не можете да ги накарате да променят начина си на действие (тъй като те дори не виждат как се държат като проблем).

Ето защо мъжете тичат горещо и студено

Когато човек се нахлува горещо и студено, е много вероятно той действително да проявява собствената си несигурност във връзката (и да ви подлуди в процеса). Когато човек влезе в наистина много силен в началото на връзката, само за да се отдръпне по-късно, това е, защото беше несигурен за това как се чувствате към него, и след това изпадна в паника, когато разбра, че цялото му любовно поведение в началото ще карат ви да мислите, че сте били в ангажирана връзка.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Или си струва да го карате с този тип или не - ако не си струва, тогава е по-добре да го пуснете.

Но има и друг, много по-често срещан тип човек, който става горещ и студен.

Несигурният човек.

Защо несигурни момчета тичат горещо и студено върху вас

За момчетата има тайна, за която не много жени знаят. Когато човек го сложи на наистина дебел в началото на връзката, казвайки неща като „Не мога да повярвам колко те харесвам, само след като те познавам толкова дълго ...“ или „Не мога да повярвам колко много липсваш ми сега “, когато току-що започнахте да се срещате, той всъщност не означава какво казва.

Той изпитва силни емоции към вас, но не е, че той ви липсва дълбоко или че ви харесва „страшна сума“.

Вместо това тези силни, завладяващи емоции в него всъщност произтичат от неговата собствена несигурност. Той се страхува, че изобщо не го харесвате и тази тревожност го тласка да разбере правилно сега точно колко го харесвате.

Така той минава отгоре, като се блъска колко много ви харесва, за да разбере дали се чувствате по същия начин.

Момчета, които водят с неща от рода на „Не мога да повярвам колко силно се чувствам към теб“, наистина в началото на запознанството с някой се опитват да видят какво ще правите в отговор. Той се надява да му кажете, че се чувствате по същия начин, но наистина това, което прави, е да разбере дали влизате в него или не.

Сега - не казвам, че чувствата му не са истински и не казвам, че той прави това нарочно, за да ви измъчва. Несъзнаваният ум е мощно нещо и мъжете и жените често са водени от несигурност, без да го осъзнават съзнателно.

Това, което казвам, е, че когато той влезе много силно в началото, той се опитва да установи как се чувствате към него. Това е 'горещата' част от горещо и студено и вероятно можете да се досетите какво се случва след това ...

Гледайте видеоклипа: Истинската истина за това защо някои мъже тичат горещо и студено

Защо той започва да върви „студено“ върху вас изведнъж

Нека да кажем, че се срещате известно време и смятате, че този човек наистина е в теб заради всички мътни интензивни неща, които той ви казва.

В крайна сметка започвате да се чувствате по същия начин - и му давате да разбере, че да, чувствате силно и към него.

В съзнанието на несигурния човек е постигнал целта си. Най-накрая знае точно къде стои с теб и знае, че си в него.

Не се притеснява, че ще срещнете някой нов човек и ще бъдете с него, а нещата между вас стават все по-удобни. Имате срещи по-често, контактувате по-често и изглежда, че тръгвате направо към сериозна връзка.

Едва сега неговата несигурност не го кара да действа над върха към теб, за да разбере как се чувстваш, тъй като той вече знае как се чувстваш. Той знае, че си в него.

Без вътрешната му несигурност да го подтикне, той се изплашва - „О, не, всичко, което съм й казал, вероятно я кара да мисли, че сме двойка, трябва да правя неща, които я карат да мисли, че не сме в връзка . '

Сякаш всичко до момента не е избутало везната в една посока, а сега той изплашва и пресича, опитвайки се да натисне везната обратно, за да запази нещата там, където му е удобно - т.е. там, където сте „случайно“ запознанства без ангажимент от него.

Така че той ще анулира плановете или ще се обърне към вас или ще остави текстовете и телефонните обаждания да бъдат без отговор в продължение на дни.

На вас ви се струва, че светът пада. Мислех, че наистина е в мен, защо изведнъж става толкова студен? Направих ли нещо нередно?

За него той инстинктивно действа, за да се опита да ви покаже, че не сте двойка, частично (или напълно) незабелязана как се чувства от вашия край.

Това глупаво ли е? Да.

Първата стъпка към това да не бъдете уловени в хаоса да накарате човек да ви е горещ и студен е да разберете защо той действа по този начин и откъде идва.

Така че следващия път, когато един човек премине горещо горе в началото на връзката, ще разберете защо се държи по този начин и да се надяваме да не бъдете увлечени в тази конкретна игра на ума.

И ако сте с човек, който сега ви е студено, сега имате още по-голяма представа за това къде се намира неговото пространство за глава, така че да решите дали искате да продължите връзка с него или не.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии