Причини Мъжете не обръщат текст назад: Инфографика

Някога се обърквате защо човек не ви изпраща текстови съобщения? Някога изрод и желаете ли той просто да отговори на вашите текстове?

По принцип, искали ли сте някога, че текстови момчета са били просто по-прост?

Спокойно, защото сега го е,Вземете тази викторина и разберете Защо не ти връща текстови съобщения??

Проучихме хиляди момчета относно техните предпочитания за текстови съобщения и ги разделихме на една страхотна и лесна за четене инфография.

Момчетата дадоха своите напълно честни и 100% нецензурирани мнения за това, което Всъщност ги притеснява в текстовите съобщения с жена, защо изведнъж спират да изпращат текстови съобщения обратно ... и това, което искат, жените направиха повече. Можете да преминете през тази инфографика и да разберете наистина какво точно бихте искали да правите мъжете.

Плюс това, ако искате повече информация за това какво точно да направите, за да направите текстовите текстове напълно прост, разгледайте нашата статия: Мъжете по истински причини не се връщат с текст назад: Най-доброто ръководство за текстови съобщения „Направете и не“.

Той има всичко, което евентуално бихте могли да искате да знаете за момчета и текстови съобщения, които ще изчистят всички обърквания и ще направят текстови съобщения на човек, който харесвате лесно и забавно, както е предполагаем да бъде.

Наслади се!

Послепис Трудно е да разберете сами защо човек не ви изпрати текст ...

Но какво ще стане, ако можете да направите тест, който ви дава истински отговор за това, защо той не ви изпрати текст?

Искате да разберете защо той не ви изпрати съобщение? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Защо не ви изпрати текста обратно“ веднага и разберете защо той наистина не ви изпрати текст ...

Вземете теста: Защо не ви изпрати текст?

Интересни Статии