Експертите за връзки разкриват как да върнете бившия си бързо!

Преминаването през раздяла никога не е лесно! Повечето хора никога не очакват да бъдат изхвърлени от мъжа или жената, че са споделили проекти или мечти или дори са изградили живот и семейство. Много хора, които тренираме да се върнем с този, когото обичат, сравняват, че са скъсани с това да оплакват любим човек.

Като експерти, работещи по отношенията, специализирани в подпомагането на хора като вас как да си върна бившия гледаме да споделим някои от нашите най-добри съвети и съвети, за да помогнем на тези, които все още са влюбени, да намерят инструментите и ресурсите, за да постигнат целите си и да намерят щастие в любовта!Разберете грешките си, за да се върнете в крайна сметка с този, който обичате

Повечето хора, които се разпадат, са в състояние на шок след разпадане. Това ги кара да не отделят време да разберат къде нещата са се объркали и да се опитат да се втурнат, за да убедят бившия да ги върне обратно. Толкова много от хората, които ние треньор по време на частни тренировъчни сесии пледирали и умолявали бившия си да ги върне обратно. Този тип поведение е може би последното нещо, което трябва да направите, ако се надявате да се съберете отново с бивш!Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

За да сме сигурни, че не правите повече грешки след раздяла, ви призоваваме да направите крачка назад и да не посегнете към бившия си, като въведете радио мълчание или няма период на контакт! Този път далеч от този, който обичате, ще ви позволи да разберете какво се обърка, като анализирате връзката си и да си възвърнете контрола над емоциите си.

Повечето разбивания се случват по една от две причини: или човекът, който се раздели, беше твърде нуждаещ се и по този начин избута партньора си, защото ги постави на пиедестал и спря да бъде привлекателен; или човекът, с когото се разделят, не е инвестиран достатъчно във връзката и е пренебрегнал бившия си, като не е успял да предостави на бившия си партньор любовта и вниманието, които им трябват и заслужават.Не се опитвам да възложа цялата вина на човека, който е скъсан; и двете страни имат своя дял от отговорност! Напротив, оправомощавам човека, който беше дъмпинг, като подчертах тяхната част от отговорността и като им позволя да се променят, за да станат отново привлекателни за бившия си!

Това, че можете ясно да идентифицирате грешките, които сте допуснали, ще ви позволи да не повтаряте същите грешки и да работите върху себе си, за да се развиете и изместите динамиката във ваша полза. Ще бъде ли реалистично да промените мнението на бившия си, ако не сте се променили след раздялата? Можете ли наистина да му докажете, че наистина сте разбрали и еволюирали няколко часа след раздялата? След като поемете ангажимент да станете по-добър от вас или да се върнете към този човек, който вдъхнови бившия ви в началото на връзката ви, ще бъдете повече от половината път до там!

Как да си върна бившия, след като възстановите контакт?

След като сте решили да се подложите на процес на личностно развитие и наистина да се развиете по някои от нещата, които доведоха до неуспех на предишната ви връзка; измисляне как да си върна бившия ще бъде наистина лесно! Но въпреки това искахме да ви предоставим план.Първо ще трябва да докажете промяната си чрез действия, а не чрез думи. Като кажеш на бившия си, че вече не си егоист или че си решил да бъдеш по-добър човек, няма да го съкратиш! Трябва да покажете своята еволюция чрез конкретни предварително планирани действия, които след това ще трябва да изпълните.

Например, ако бившият ви се е разделил с вас, защото сте били твърде егоистични, можете да започнете да отделяте повече време за извършване на обществени услуги през почивните дни; като същевременно сте по-внимателни да помагате на другите в ежедневието си. Говоренето с бившия ви за действия, които сте предприели, ще бъде много по-мощно и релативно, отколкото просто да признаете черта на характера, която трябва да подобрите!След като успеете да докажете промяната си, процесът на повторно съблазняване на бившия ви ще се извърши почти органично. Вие ще бъдете този човек, който те са искали да сте били през цялата връзка и те ще бъдат много привлечени от този нов вас!

Отново не забравяйте да контролирате емоциите си и да не съобщавате на бившия си, че се опитвате да се върнете заедно. Ако поставите бившия си на пиедестал по всяко време или ако им отделите твърде много внимание, ще ги избутате.В крайна сметка ще можете да запечатате сделката и да създадете нова и подобрена връзка, като намерите правилния баланс между фокусирането върху вас и вашия процес на личностно развитие, като същевременно поддържате здравословен комуникационен поток с бившия си. Бъдете позитивни с тях, избягвайте конфликтите по всяко време, не възпитавайте предишната си връзка или бъдеща и гледайте как се съмняват в решението си, докато възвърнете самочувствието и увереността си!

Когато стигнете до този момент, не е необичайно бившият да трепне или да направи първия ход, като говори за своите чувства и емоции, изразява съжаление или угризение за решението си, говори за потенциални бъдещи проекти заедно или дори просто изповядват любовта си към вас!

Ние признаваме, че всяка връзка е уникална и че някои случаи изискват адаптиран план или подход за игра. Например, ако сте се разделили по време на връзка на дълги разстояния, ако бившият ви остави за някой друг или ако сте прекъснали след много краткосрочна връзка, например, най-вероятно имате нужда от персонализирана поддръжка.

Ако се окажете в някоя от тези уникални ситуации или за повече информация как да си върнете бившия, ви призовавам да проверите тази статия за да откриете мощни инструменти, които биха могли да накарат бившия ви да ви липсва и да искате да се съберете отново!

На Ваше разположение,

Adrian

Експерт по връзки от WithMyExAgain.com

Всичко за WithMyExAgain.com

Екип от експерти по връзки, които са специализирани в подпомагането на хората да се върнат с бившия си. В бизнеса от 2007 г. насам сме помогнали на повече от 10 000 мъже и жени да върнат бившия си в живота си, като променяме лошите навици и негативното поведение на хората.

Алекс и Адриан следват уникален подход и философия към любовта и отношенията, който се оказа успешен в световен мащаб и съобразен със спецификите на всеки индивид.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

Интересни Статии