Научно доказано най-доброто упражнение за получаване на тонизирани оръжия

Някога се чувствате неудобно да носите риза с къс ръкав или ... да се задъхнете ... горнище?

Не си сам.

Неприлична, отпусната мазнина от ръката е една от най-големите причини жените да не се чувстват добре от външния си вид.Кара те да искаш да облечеш пуловер дори на 90 градусов ден.

И днес ще спре.

Наскоро Американският съвет за упражнения публикува проучване, в което те изследват най-добрите възможни упражнения за ръце за тялото.

Те събраха екип от изследователи от Университета на Уисконсин - Ла Крос, за да открият кои упражнения за ръце са най-ефективни от тези 8: удължаване на трицепс, повдигане на щанги, лежащи разширения на трицепс на трясък, триъгълни опори, връщане на трицепси и др. трицепс спускане, затворена преса за сцепление и натискане на въже.

Можете ли да познаете кой е бил най-ефективен?

Не сериозно, познайте. Помислете в главата си кой от тях смятате за най-ефективен, преди да прочетете. Ако се досетите правилно, печелите 10 000 долара!

Готов ли си?

Това бяха триъгълни лицеви опори! По свлачище!

Ако искате да съберете своите 10 000 долара, моля, изпратете имейл на thisisfake @ yourenotgetting $ 10,000.com

(Съвет: Не получавате 10 000 долара.)

Триъгълните бутони са най-доброто упражнение за получаване на тонизирани оръжия

Така че защо изтласкването на триъгълници е толкова добро за ръцете ви? Е, те са насочени буквално към всяка голяма част от трицепсния мускул - мускула, който тече от лакътя до рамото ви. (Съвет: това е онази част от ръката, която се получава мигновено). Този бутон произвежда най-голяма активност в мускула, което причинява най-силно укрепване и тонизиране на мускулите и създава най-голяма разлика във външния вид на ръката. Плюс това, тъй като лицевите опори така или иначе ви поставят в позицията на дъската, вие автоматично укрепвате сърцевината си и едновременно отслабвате корема си!

Искате ли да знаете как да го направите?

Ето как се прави:

Поставете в положение на дъска, като тялото ви е подравнено по права линия от главата до краката. Стиснете коремните си мускули и дупе, за да постигнете наистина дъската.

Ръцете да са под гърдите, като палците ви се докосват и първите пръсти се докосват, така че ръцете ви да правят триъгълник.

(Съвет: по този начин упражнението получава името си)

(Съвет: DUH)

Забележка: Вижте тази статия, за да видите други страхотни упражнения, които трябва да правите повече.

Дръжте ръцете си директно под средата на горната част на гърдите, в съответствие с раменете. Не забравяйте да държите корема и дупето си стиснато, докато оставите тялото си на земята и след това натиснете нагоре с ръце, за да продължите дъската да върви.

Не позволявайте дупето да провисва надолу или бедрата да се повдигат нагоре - трябва да поддържате нивото на тялото си!

Сега това упражнение може да бъде трудно - но не е невъзможно. Ако искате да намалите предизвикателството, започнете с коленете си на пода и направете модифициран триъгълник - или ги направете срещу стената.

Скоро ще натрупате издръжливостта си и ще бъдете възнаградени с невероятни, секси, тонизирани ръце!

И ако искате да отслабнете още повече, прегледайте тези съвети относно ускоряването на метаболизма си.

Знаете ли вече за триъгълни опори? Работят ли за вас? Все още ли се чудите къде са вашите 10 000 долара? Оставете коментар по-долу!

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

Най-добрите 3 пилатесни движения за плосък абс

Лесни съвети, за да приготвите тялото си бикини

Интересни Статии