Търсите любов?

Всички сме били там. Опитваме се да направим човек като нас. Колкото повече се опитваме, толкова по-малко ни харесват. Защо? Защото ние не сме себе си.

Най-добрият начин да привлечете човек е да сте вие. Повечето мъже искат жена, която е уверена, отстоява себе си и знае какво иска.

По-щастливи сме, когато обичаме и уважаваме себе си. Колкото по-силна е нашата самооценка, толкова по-привлекателни сме за мъжете. Колкото по-нуждаещи се сме, толкова по-достъпни правим себе си и по-малко автентични сме. Когато имаме нужда, това е като риболов в океана, без никаква стръв на куката ни. Чувстваме, че трябва да отидем да намерим мъж.Вземете този тест и разберете веднага: Готови ли сте за любовта?

Когато ви е приятно да бъдете това, което наистина сте, мъжете се привличат към вас като магнит.

Повечето жени търсят връзка, която да ги направи щастливи, когато наистина е обратното. Никой не може да направи Щастлив ли си но ти. Колкото по-щастлив си с теб, толкова по-привлекателен ставаш. Вашата вътрешна красота започва да излъчва навън, което ви прави магнит за мъжете и любовта.

Любовта идва отвътре в нас. Ако не обичаме и не одобряваме себе си, се чувстваме празни, изгубени и търсим любовта извън себе си. Ако сме нещастни да сме сами, няма да сме много по-щастливи в отношенията. Мислим, че ще бъдем щастливи, след като имаме връзка, защото е това, което виждаме по телевизията и във филмите. Временното щастие, което може да почувстваме в една връзка, ще изчезне при първите признаци на неприятности.

Как можете да разберете дали обичате и одобрявате себе си? Хората, които се обичат, имат следните черти.

Как да разберете дали обичате себе си

 1. Вие се фокусирате върху положителните черти във вас, а не върху отрицателните.
 2. Обичаш се безусловно. Прегръщате с любов своите недостатъци и недостатъци, знаейки, че сте в процес на работа. Не се опитвайте да бъдете перфектни. Вие също приемате другите такива, каквито са.
 3. Чувствате се добре за себе си, без значение каква е теглото ви или независимо дали сте във връзка или не. Щастлив си.
 4. Вие се грижите добре за себе си, като си почивате и се храните здравословно.
 5. Не се притеснявате какво мислят другите за вас.
 6. Вие сте автентични, еднакви с всички, а не хамелеон, който се променя с всеки човек, с когото сте. Няма да фалшифицирате или лъжете, че нещо ви харесва, когато не ви харесва.
 7. Чувствате се пълноценни и щастливи сами, вместо да търсите някой друг, който да запълни емоционалните ви нужди.
 8. Щастливи сте, каквито сте и не се опитвайте да променяте или поправяте другите.
 9. Почиташ себе си. Няма да правите неща, които не искате да правите, само за да задържите човек.
 10. Имате самоуважение. Няма да останете в лоши отношения, защото се страхувате, че няма да намерите никой друг.
 11. Знаеш стойността си.

Любовта започва и свършва с теб. Ако не те обичаш, как можеш да очакваш някой друг? Не можем да се появим в търсене на връзка, очаквайки някой друг да ни запълни. Първо трябва да се напълним с любов.

Мислете за ума си като за лупа. Каквото и да мислите за това се разширява. Фокусирайте мислите си и вниманието върху положителните си черти. Никой не е перфектен, но когато всичко, за което мислите, е това, което не е наред с вас, вие увеличавате негативното, а не с това да прегръщате с любов всички части на вас.

Помислете за всички неща, които обичате за вас. Дори ако не можете да измислите пет неща, погледнете по-дълбоко. 'Обичам кожата, косата, ноктите, краката, очите.' Вместо да стоите пред огледалото сутрин, като разделяте лицето и тялото си, започнете да си казвате: „Обичам лицето си. Обичам тялото си. Аз съм красив.' Всеки е красив по свой начин. Дори ако не повярвате в началото. Несъзнателното ви съзнание е като компютър. Той ще се препрограмира с постоянен положителен принос.

Необходими са 30 дни за промяна на модел, така че не се отказвайте след един или два дни. Мантрите се използват от хиляди години за изцеление на ума. Използвайте мантра, преди да си лягате през нощта от рода на „Обичам ме“. Повторете го, когато умът ви е неутрален, под душа, шофиране, обличане на грима ви.

Това, което сте поставили в ума си, също ще излезе. Ще се почувствате по-щастливи и по-позитивни, когато започнете да влагате положителни мисли в несъзнателния си ум.

Вместо да търсите извън себе си някой друг, който да ви обича, започнете да прекарвате време да опознавате какво искате, какво обичате и какво не. Правете това, което обичате да правите, вместо да чакате някой друг да ви вземе или да отиде с вас.

Правете неща, които ви правят щастливи всеки ден. Щастливите хора се моля за малки неща. Разходете се навън сред природата, посещение на парк, упражнения. Пази се. Колкото по-щастлив си, толкова по-привлекателен ще бъдеш за мъжете. Доста скоро няма да се притеснявате дали можете да намерите мъж, вместо това ще се чудите кой да избера?

Въпроси за Дженифър? Изпратете я по имейл тук, частно: JenniferElizabethMasters@gmail.com

За автора:

Дженифър Елизабет Мастърс е автор, състрадателен и мощно интуитивен лечител, който използва своята вътрешна мъдрост, за да помогне на жените да намерят любов. Личното й изцеление от минали травми и проблеми с личното самочувствие й дава невероятна представа за това къде се намирате по пътя си. Със сертифициране по хипнотерапия и тренировки, треньор на любов и щастие, главен лечител на енергия, Akashic Records, Дженифър има възможността да ви вижда на душевно ниво, рязко до корените на вашите проблеми.
Разгледайте Aphroditeeffect.com за излъчването, което си. Блогът й е http://jenniferelizabethmasters.blogspot.com/,

Искате ли да разберете дали наистина сте готови за любов? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Готови ли сте за любовта“ още сега и да разберете дали наистина сте готови за любов ...

Вземете теста: Готови ли сте за любов?

Готови ли сте за любов? Вземете викторината

Интересни Статии