Идеи за втората среща, които ще гарантират трета среща!

И така, първата среща приключи и мина добре! Или поне мислите, че е станало (достатъчно е да се случи втора среща).

По-голямата част от първоначалното напрежение да се опознаете е извън пътя и вие с нетърпение очаквате втора среща.

За да продължите енергията, ще искате да планирате нещо невероятно за следващата си среща, нещо малко по-забавно от това да седиш един срещу друг и да говориш. Малкото говорене приключи и искате да направите нещо, което ви доближава още повече.ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват: 3 лесни начина да спрат човек от оттеглянето

Вие говорихте и имате основна идея за какво сте, нали? Но колко добре наистина се познавате? Втора среща е това, което ви дава възможност да разширите това първо впечатление за себе си.

Разбихте леда, сега е време да се потопите!

Споделен опит Създайте добри връзки

Наличието на споделено преживяване, което е „извън кутията“, може да ви помогне да научите неща за вашата дата, които никога не бихте разбрали един срещу друг на маса за вечеря.

Запомнящите се събития също са страхотни, защото събитието завинаги е настанено в мозъка, както се случва с вас! Спомени са това, на което поглеждаме назад, когато изпитваме носталгия по тези първоначални „пеперуди“ в началото на всяка връзка!

Вземете теста: Харесва ли ви?

По-важното е, че тези идеи ще продължат не само да продължат нещата в положителна посока, но определено трябва да помогнат при кацането на тази трета среща!

Така че тук са!

# 1: Излезте на поход

Този е безопасен и лесен, плюс получавате безплатна тренировка по време на вашата среща! Ходенето на поход е идеално в хубав ден и е чудесно за разговор.

Не само че е навън хубаво, а се обличаш небрежно и няма нищо прекалено сериозно или лудо в това. Определено бих считал това за по-безопасен избор в скалата за лудост на вторите дати.

Забавно е, лесно и безплатно!

ПОВЕЧЕ: Как никога да не свършиш нещата, за да кажеш на среща

# 2: Останете и пригответе ястие заедно

Готвенето е чудесен начин да се опознаете. Ще се изненадате колко можете да разберете за някого по рецепта, която готвят. Всяка рецепта има история и в моя случай повечето са свързани със семейството и културата. Това е чудесен начин да се говори и за израстването. Едни от най-милите ми спомени са баща ми да ме научи как да готвя яйца и палачинки или сос Алфредо като дете. Така че всеки път, когато готвя с някого, винаги им казвам за баща ми и какъв страхотен готвач е и т.н., докато в нормални случаи никога не бих го споменавал, освен ако някой не поиска!

# 3: Отидете в музей

Музеят е чудесен начин да накарате някой да говори, а също и добър показател за това, което някой знае. Има тонове видове музеи, всички са добри варианти. Виждам го като основно ходене в зала от парчета за разговори! Ако музейните експонати не ви интересуват, най-малкото се разхождате и провеждате добър разговор в приятна среда!

# 4: Отидете на плажа

Плажът е забавен начин да опознаете някого. Можете да плувате наоколо да се отпуснете на слънце и, разбира се, да покажете малко кожа! Това е релаксираща втора среща, при която просто да легнете и да затворите очи е напълно приемливо. Плажът в хубав ден е почти гарантиран начин да извадите няколко добри вибрации.

ПОВЕЧЕ: 11 невероятни съвета за запознанства, които ще променят живота ви

# 5: Излезте, за да видите игра!

Независимо дали става въпрос за бейзбол, футбол, футбол, хокей или баскетбол, излизането на игра винаги е забавно. Професионалните спортни игри имат страхотна атмосфера на вълнение и забавление, всички включително и вие сте там, за да се насладите. Няма шанс за неудобно мълчание, можете просто да седнете и да гледате играта и да й се наслаждавате. За любителите на спорта това, разбира се, е особено забавно, защото можете да покажете своята хъс в играта и да покажете конкурентна страна на себе си!

# 6: Излезте за хубаво шофиране

Това е един от любимите ми. Изберете хубав квартал или живописен маршрут и се возете наоколо. Обичам да гледам готини къщи и архитектура и да мисля какво бих направил на имота, ако го притежавам. Шофирането наоколо също е катаргично и понякога почти медитативно. Прекрасно е да шофирате по живописна маршрута със свалени прозорци и да не се грижите по света. Можете да говорите за това, което виждате, или всичко, което искате. Ако говоренето не е вашето крепост, можете да пуснете малко музика и просто да круирате! Това е печеливша ситуация!

ПОВЕЧЕ: Момчетата от истинските причини изчезват след страхотна първа среща

# 7: Излезте да пазарувате заедно

Излизането на пазаруване винаги е забавно! Препоръчвам да се насочите към фермерския пазар или към някои пазари за бълхи, където ще има готини и евтини артикули. Купете на датата си няколко стари записи за долар или всичко, което видите! Винаги има нещо, което ще започне разговор, докато пазарувате, независимо дали става въпрос за облекло, облекло, което виждате или луда дрънкулка. Излизането дори на просто разглеждане е забавна втора среща!

# 8: Излезте с пейнтбол, за да покажете наистина своята състезателна страна

Тази идея е изключително забавна. Въпреки че знаем, че няма истинска опасност при пейнтбола, всеки път, когато съм бил, изглежда изключително реален, а понякога дори страшен! Това може да ви накара да се впуснете в основен адреналин и абсолютно се чувства като вашето в истински бой. Това може да ви вълнува, особено когато сте в един и същи екип. Можете да покажете способността си за работа в екип и как сте способни да мислите в стресова среда. Така че, отложете се на дата и се опитайте да свалите противниковия отбор! Този ще остави трайни спомени!

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват: Топ 3 причини

# 9: Отидете напълно 'екстремни' и опитайте бънджи скокове

Бих препоръчал парашутизъм, но в действителност това е доста скъпа, предварително планирана и отнемаща време идея за втора среща, която включва много документи, така че защо да не направите едно и също нещо за по-малко от половината от времето и цената? Правенето на дръзки неща помежду си е свързващо преживяване. Не е нужно да се страхувате от височина, за да скачате с бънджи, за да напуснете стомаха си. Може да бъде обезсмислително всеки да застане на пропастта от 500-крачен спад, независимо дали знае, че няма реална опасност. Този наистина ще покаже истинските ви цветове и без съмнение е незабравим!

# 10: Отидете до увеселителен парк

Този също включва адреналин и вълнение, само не до тази „крайна степен“. Всеки, който е бил в увеселителен парк, знае, че има някои доста сериозни вози. Препоръчвам да намерите най-страшните и да ги продължите заедно. Това е много обвързващо преживяване и дори може да ви накара да искате да държите нечия ръка. Вълната от облекчение, която ще изпитате след вълнуваща езда, също трябва да заличи всяко предишно безпокойство или напрежение. Не само получавате някои трепети, но можете да се разхождате да обядвате, а всеки ред е причина за разговор.

# 11: Отиди в зоопарка!

Ходенето в зоопарка винаги е забавна идея. Можете да видите екзотични животни, които ще накарат всеки да говори, както и да се разхождате в уникална среда. Ако има изложба, на която можете да се справите с някои интересни създания, това е голям плюс!

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: Защо момчетата ванират след страхотна първа среща?

# 12: Отидете на боулинг

Боулингът е забавно, независимо какво. Който се интересува колко топчета за улуци хвърляте, това е чудесен начин да освободите малко стрес с няколко напитки и някои мезета. Боулингът за мен винаги е бил забавен и никога не се е объркал. Това е безплатна грижа, в която всички се забавляват и е трудно да се почувствате неспокойни или неудобни. Вземете сериозно, ако искате и го направете състезание - вижте кой може да получи първия удар!

# 13: Излезте с лодка или наемете някои джетове

Летенето по водата с висока скорост, като същевременно можете да спрете и да скочите за бързо плуване по всяко време е невероятно! Можете да си направите пикник на водата или да намерите свой собствен частен плаж, на който да се отпуснете. Няма как да не се отпуснете, този е лесен път до страхотно време!

ПОВЕЧЕ: 9 идеи за втората среща, които са по-добри от първата ви среща

# 14: Да има ски ден

Ски или сноуборд е наистина страхотна идея за втора среща, ако е налична. Ако и двамата имате умения, е забавно да ципвате заедно и дори да се състезавате един друг, или ако това е първият им път, е забавно да научите някого на нещо, което никога досега не са правили. Планините са великолепни, въздухът е свеж, на обяд ви е позволена бира, а всяко каране с лифт до върха е чудесен разговор с гледка!

# 15: Направи огън / готвене

Няма нищо по-хубаво от това да седнете до някой, който се взира в открит огън, прегърнат от топлината на пламъците, особено когато имате храна, която да готвите над него! Вземете няколко хотдог и ружа и се отпуснете край огъня. Това е чудесен начин да разказвате стари истории и да разберете повече една за друга. Има нещо първично и успокояващо в това да седиш около огън. Забавно е да се изгради и това е чудесен начин за обвързване! Може би вземете още повече на третата среща и излезте на къмпинг за вечер!

Тези идеи за втората среща наистина трябва да разпалят нещата и да ви изведат на ново ниво на диалог и удобство, и най-важното е да ви развълнуват и готови за тази трета среща! Всичко това е чудесен начин да изживеете незабравимо преживяване с вашата дата и според мен абсолютно ще ви опознаят на по-лично ниво. Забавлявайте се и никога не го приемайте присърце, ако не се подравнявате!

ПОВЕЧЕ: 8 идеи за втората среща, които на практика гарантират една трета

Не можете да контролирате как друг човек реагира на вас, но стига да имате тази забавна „рамка“, за да настроите втората си среща, натискът ще ви накара да „проведете разговор“ и можете да се отпуснете, да се опознаете и да видите дали се разбирате.

Ако нещата не се получат, осъзнайте, че е по-добре да знаете сега! Защо да губите време в задънена улица?

Това са страхотни идеи за втора среща, за да се опознаем по-добре, избягвайте неловките мълчания и се забавлявайте. Но ако искате да задълбочите нещата, искам да ви задам въпрос ...

Защото има 2 големи повратна точка, които всяка жена изживява в отношенията си с мъжете и те определят дали ще се окажете в щастлива връзка или всичко завършва с пулс.

Затова обърнете внимание, защото следващата стъпка, която трябва да предприемете, е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали сте жената, с която иска да се ангажира в дългосрочен план ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

И вторият голям проблем, с който се сблъскват много жени: чувствате ли, че той може да губи интерес, да изстине емоционално или да се отдръпне? Ако е така, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

 • Излезте на поход
 • Останете и си пригответе храна заедно
 • Отидете в музей
 • Отивам на плажа
 • Излезте да видите игра
 • Излезте за хубаво шофиране
 • Излезте заедно на пазаруване
 • Излезте с пейнтбол, за да покажете наистина своята конкурентна страна
 • Отидете напълно 'екстремни' и опитайте бънджи скокове
 • Отидете до увеселителен парк
 • Отидете в зоопарка
 • Да играем боулинг
 • Излезте с лодка или наемете няколко джетове
 • Имайте ден за ски
 • Имайте огън / готвене

Интересни Статии