Тайната формула да го накараме да се ангажира

Намерих любовта и изпитвам дълбоко чувство за „ад, да“, когато и другите намират любовта. (Може би) Вселената ме доведе до сегашното ми положение като управляващ редактор на сайт за запознанства,

Седмица след седмица екипът и аз ох и ах над провежданите мачове и датите, които скоро следват. Месец след месец гледам (без малка доза гордост) чистият обем съдържание, който нашите експерти допринасят за сайта - всички със същата цел, всички със същата цел ... да помогна на всички, които искат, да намерят своето собствена филия славна любов.

Това, което научих, че е сватовете, е лесната част. Да стигнем от дата номер едно до щастливо завинаги? Не (винаги) толкова. Нещата, които не сте разбрали, че ще бъдат „неща“, стават смяна на играта. Проблемите, които никога не сте считали за проблеми, стават прекъсвачи на сделките.Любовта може да бъде трагично (и смехотворно) разхвърлян,

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

И така, какво да правите, когато проблемите се вдигнат? Седнете с чаша кафе и слушате най-сърдечния съвет на тази малка дама - дама, която не претендира да е влюбен експерт, просто някой, който има малко по-професионално излагане на радостите и дискомфортите на романтиката от средния си Джо.

Като такъв, тук съм да се спра на въпрос, който сякаш тежи силно на крехките сърца:

'Как да го накарам да се ангажира?'

Simple.

Ето какво да направите:

Разяснете какво искате.

Да накарате партньора си да се ангажира започва много преди да стигнете до изключителния етап на вашата връзка; всъщност тя започва още преди да се срещнете. За да поканите живота (и любовта), който искате, трябва изяснете какво точно искате първо, Как може най-подходящият човек да ви намери, ако идеята ви за господин или г-жа Права е откровено пожелателна? Как можете да разпознаете действителната сделка, ако не я дефинирате?

Прекарайте известно време, в което подробно описвате кой е този перфектен за вас човек (и не е) - общите особености, различията, нарушителите на сделките.
Знайте кои са и знайте кои Вие са и с тях. Не можете да очаквате, че Вселената ще върши чудеса, без да мислите какво означава най-добрият сценарий за вас.

Бъдете наясно какво искате.

След като срещнете някого, време е да започнете да говорите. Ако се интересувате да се омъжите някой ден, кажете така. Ако се интересувате от това да живеете без деца, кажете така. Ако се интересувате от запознанства свободно до края на времето, кажете така. Няма живи или грешни по отношение на житейските решения, особено големите. Единственото истинско „грешно“? Да не съобщаваш най-дълбоките си желания от „ден-на-аз-бъзикане-на-това-едно“ от първия ден.

Не е нужно да извеждате бебешки имена на първата среща, не. Не е нужно да обсъждате планове за женитба и един месец. Това, което наистина трябва е честна и открита комуникация за това, което е важно за вас - всичко друго е лъжа ... предателство към автентично, чудно Вие,

Останете верни на вас.

Любовта е сложна, знаем това, но не е толкова сложно, че не можем да имаме няколко насоки, на които да разчитаме. От насоките, които крещят „Избери ме! Избери ме! ”, Прегръщайки и почитайки най-автентичния си аз крещи най-силно.

Любовта - новата любов, особено - може да предизвика гранично поведение. Понякога сме толкова гладни за усещането за вкус на любовта, че забравяме колко по-добре автентичен любовта е към нас. Смятаме, че правим компромиси с неща, които всъщност не искаме да правим компромиси, или се държим по начини, които всъщност не искаме да се държим, всички с надеждата да се вкопчим в нещо, което смятаме за добро.

Проверка на реалността: това, което ние възприемаме като добро и кое всъщност е добро, може да бъде много различни неща. Така че бамбукът да извърши някой, като им покаже автентична версия на себе си, само ще забави малко тежко разочарование. Вместо това задръжте задачата да слушате (винаги) вътрешния си глас, този, който говори дълбоко в себе си, в най-високо отношение. Позволете на партньора си възможността - и върховен привилегия- да паднеш за истинския ти.

Свидете (и приемете) партньора, който са способни да бъдат.

Толкова неуспешни връзки започват с добри - макар и погрешно - намерения. Ако вашият партньор е честен с вас относно техните надежди и цели, повярвайте им ... дори и да не се вписва във вашия собствен идеал. Ако вашият партньор ви покаже истинските им цветове, разпознайте ги ... не губете време, като желаете или се надявате, че те са нещо, което не са. Ако интуицията ви започне да ви блъска в ребрата ... обърнете внимание. Винаги има червени знамена, единственият въпрос е дали ще ги видим или не.

Твърде много любовни истории свършват, защото е имало фалшива надежда по някакъв начин, по някакъв начин Вие щяха да са тези, които ще ги променят. Има огромна разлика между развиващите се с партньор и налагане на промени на партньор. Изненада: Не е ваша работа да сменяте партньора си,

Каква е вашата отговорност? Да ги обичаш и приемаш или да имаш приличието да продължиш. Човекът, който не иска нищо повече от това да се ангажира

съществуваш, но трябва да имаш място в живота си, за да ги посрещнеш - не можеш да направиш това, докато принудиш някой друг в калъп.

Бъдете разпространител на доброкачествени вибрации.

И накрая, бъдете партньора, който желаете за себе си. Бъдете любовен войн в собствената си история. Отстоявайте правото си да обичате и да бъдете обичани. Приемете радост, щастие и състрадание и всички неща, които ви карат да се чувствате като този свят се върти в ритъма на вашето собствено сърце - няма нищо по-магнетично.

И така, как да го накарате да се ангажира?

Просто: ти не,

Вместо това се докосвате до славния човек, който сте ... този, който знае дълбоко в себе си, че тя е достойна за невероятна любов. Вие се поставяте в среда и общности, където съществуват хора с мислене. Перфектен пример е сайт за запознанства като MeetMindful, където съзнателните сингли се събират, за да се срещнат с други мислещи личности. Тогава? Гледайте как се разгръща магията!

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

Как да го накараме да се ангажира

  • Разяснете какво искате
  • Бъдете ясни какво искате с него
  • Останете верни на вас
  • Свидете (и приемете) партньора, който са способни да бъдат
  • Бъдете разпространител на добри вибрации

за автора

Сара Кролик е управляващият редактор в MeetMindful, Тя копае уиски, реколта пишещи машини и написаната дума, но не е задължително в този ред. Тя отглежда две вдъхновяващи момчета със своя господин, който е добросъвестен създател на музика - което се получава чудесно, тъй като тя също така обича да обича музиката. Можете да се свържете с нея чрез нея място, нейната авторска страница на Facebook и на кикотене, също.

За MeetMindful

MeetMindful е сайт за запознанства за хора, които са самотни и се занимават със здравословен начин на живот, съзнание, медитация и личностно израстване. За да се присъедините към еволюцията на онлайн запознанствата, вижте нашите уебсайт, Следвай ни в Facebook или ни чуруликайте @meetmindful,

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали ще се ангажира“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира с вас ...

Интересни Статии