Трябва ли първо да кажеш „Обичам те“ или да го чакаш?

Много жени идват при мен с въпроса, „Има ли някога Добре за жената да каже „Обичам те първо“ ... или трябва да изчака мъжа да го каже първо? “

Може би сте с човек и чувствате, че нещата вървят наистина добре. И може би се чувствате изкушени да кажете „Обичам те!“ - може би има чувството, че е там във връзката, той просто още не е казал това.

Получих този въпрос от жени, които са прочели милион статии от списания и са направили милион тестове и просто не съм сигурен дали е Добре да го кажа първо или не.Истинският въпрос е, как момчетата реагират, когато една жена първо каже „обичам те“?

Трябва ли да кажеш, че първо те обичам?

Много жени се чудят какво минава през главата на човек, когато го чуе за първи път в една връзка. Като говоря от опит и от разбирането си как работят взаимоотношенията, мога да кажа това като цяло ... по-добре е да го оставите да го каже първо. Нека обясня защо. Момчетата да чуват думите „Обичам те“ по принцип не е голямото нещо, което е за жените. Момчетата са най-щастливи и развълнувани да бъдат в една връзка, когато връзката върви добре - когато и двете страни са щастливи и се радват.

За повечето момчета няма голямо значение да чуят тези думи от жена - те просто нямат същата тежест, която правят, когато една жена ги чуе от мъж.

И така, какво му минава през главата, когато ги чуе?

Когато една жена каже „Обичам те първо“, тя създава незабавен натиск върху човека - „Ще го кажа ли обратно или не?“

Този натиск му се струва наистина зле - създава всевъзможни очаквания и несигурност около един миг, а той като цяло не знае какво да прави по-нататък ... дори да е готов и всъщност я обича.

Вземете тази викторина и разберете точно сега: Обича ли ви?

Повечето момчета не реагират добре на този натиск - знам, че в живота си няколко пъти, когато една жена е казала „Обичам те“, първо на мен в една връзка не мина толкова добре, както бих се надявала. Това е гадно да го призная, но не мисля, че се справих добре с тези ситуации.

Причината, поради която не върви добре, е, че като цяло тези 3 думи означават повече, идващи първо от човека, отколкото от жената.

Когато човек каже „Обичам те първо“, той заявява любовта си - той прави своите „намерения“ ясни, така да се каже.

Когато една жена каже „Обичам те първо“, ако той не е готов, това създава натиск и очаквания (които не са толкова интензивни, когато човек го каже първо на жена), които предизвикват напрежение и усложнения във връзката. Често се усеща, че проблемът е принуден.

Така че трябва ли жена никога да не го казва първо?

Сега, трябва да се направи въпросът - всеки човек е различен. Нито двама души не си приличат.

Този съвет няма да обхване всяка възможна ситуация, но като цяло е най-доброто правило за спазване.

Много от жените предизвикват загрижеността за това те по някакъв начин ще „загубят мощност“ и ще го „поставят на мястото на водача“, ако го кажат първо.

Споменах това преди, но всеки, който търси „правила“ за отношенията, обикновено няма да владее най-добре техните взаимоотношения. Ако мислите за отношенията по отношение на това да следвате „правилата“, а не да действате естествено и да се наслаждавате на друг човек, това ще доведе до нараняване.

Правилата ви карат да се държите различно и неестествено в една връзка - те ви карат да мислите, че трябва да правите странни неща, за да поддържате „горната ръка“.

Като има предвид, че когато действате естествено и не се притеснявате за „правилата“ в отношенията, нещата протичат много по-гладко. Просто е добре да си във връзката - без очаквания и без напрежение.

В края на деня момчетата искат да бъдат в отношения, в които се чувства добре, а не в такава, в която играят по набор от „правила“ (които повечето дори не признават или задължително дори не знаят).

Ако човек почувства, че нещата не са естествени и че действате по някакъв скрит дневен ред (като спазвате правилата на една връзка, както ги виждате), това ще го странно - пазачът му веднага ще се покачи.

И когато охраната на един човек е изправена, това ще спре доверието и интимността да се развият във връзката и да саботира нещата, преди да имат шанс да започнат.

Така че всичко това поставя въпроса ...

Ако не трябва да кажете първо „Обичам те“, как ще разбереш дали той те обича?

Много жени искат да знаят какво трябва да направят, за да разберат дали човек ги обича или как да го накарат да го каже първо.

Преди всичко, не се фокусирайте върху това да се опитвате да го накарате да го каже първо.

Спомняте ли си какво казах за това, че действате неестествено в една връзка? Това винаги идва от наличието на скрита програма, която се опитвате да постигнете във връзката с него.

Тази програма може да следва следните правила за взаимоотношенията, които четете в списание, или може да се опитва да направи нещата, за да го „накара“ да каже първо „Обичам те“.

Както казах преди, тази неестественост ще го накара да постави охраната си и да забави или дори напълно да спре любовта да се развива във вашите отношения.

Вместо, по-добре да разгледате защо трябва да чуете тези конкретни думи.

Думите не са действия - той казва, че тези 3 думи няма да променят това, което всъщност прави, няма да промени начина, по който мисли за вас, и няма да промени начина, по който сте заедно.

Много хора се фокусират върху думите, като те означават нещо повече от това как действително функционират отношенията, където в реалния живот е точно обратното.

В края на краищата, колко приятели имате, които са били в ужасни отношения (които знаехте, че ще се разпаднат дълго), където все още си казваха „обичам те“ един на друг?

Има дисфункционални, ужасни, нещастни отношения, в които партньорите казват „Обичам те“ през цялото време, и има страхотни, грижовни, обичащи отношения, където нито една от страните не казва „Обичам те“.

В действителност е много по-важно как се отнасяте един към друг и как функционират отношенията ви като цяло. Думите „обичам те“ означават нещо различно за всеки човек и всяка ситуация и отношения са различни.

Най-добре е да не се фокусирате само върху думите, а по-скоро да се съсредоточите върху качеството на връзката.

Чувстваш ли се добре около него? Чувстваш ли любов от него? Щастлива ли е връзката ви? Удобно ли ви е един с друг и около друг?

Ако се чувствате наистина добре да сте с него и като цяло връзката като цяло е чудесна - най-добре е да не се притеснявате за това.

Ако нещата не вървят добре с него, не забравяйте - той да ви каже 3 думи няма да промени нищо за това как функционирате заедно. Те не са „вълшебни думи“, които ще преправят и съживят цялата ви връзка - те означават само толкова, колкото и двамата хора да ги вкарат независимо.

По-малкото е дали той е казал или не и повече от това как функционират отношенията ви като цяло. Когато имате предвид това и се съсредоточите върху това да направите връзката си толкова любяща, грижовна и позитивна, думите „обичам те“ ще растат естествено като страничен продукт. Късмет.

Искате ли да разберете дали той ви обича? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Обича ли ви“ точно сега и да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не ......

Вземете теста: Обича ли те?

Обича ли те? Вземи викторината

Интересни Статии