Трябва ли да го върнете обратно, след като ви изхвърли?

Едно от най-трудните решения, които ще трябва да вземете, е дали да го върнете или не, след като той вече свърши нещата с вас.

Не само ви поставя в объркваща ситуация, но и наистина е разочароващо. Ако бившият ми приятел ме иска обратно, след като ме изхвърли, ще се обзаложите, че първо трябва да седна и да измисля няколко неща.

Не можете просто да се върнете в обятията му, като той е най-доброто нещо на тази земя, без първо да претегляте опциите и фактите. Ето какво трябва да имате предвид, когато решавате дали да го вземете обратно, след като той ви изхвърли.Причини трябва да се съберете отново

Значи той ви изхвърли. Въпреки че това може да е гадно, може да е имало истинска причина за това, че е прощаващо. Ако някое от изброените по-долу описва вас и вашия мъж, може да искате да направите още нещо.

1. Беше чисто разцепление

Имаше много малко драма и нещата се случиха бързо. Той каза парчето си и след това си тръгна, без да те насилва емоционално или да те обижда по никакъв начин.

Този тип раздяла просто доказва колко любов и уважение той има към вас. Човек, който се интересува от вас, ще направи нещата възможно най-лесни, когато го прекратите.

Знаейки, че иска да се увери, че не сте преминали през толкова грубо време, е добре за чувствата му към вас и това е знак, че можете да успеете да разберете нещата и да се съберете отново.

2. Причините му бяха разбираеми

Разбивки стават. Понякога един човек ще има проблеми с ангажиментите, а друг път времето е това, което е гадно.

Въпросът е, че може да се е разделил с вас по причини, които е смятал за здрави, а по-късно е разбрал, че по-скоро ще работи по проблемите, за да може да ви задържи в живота.

Затова седнете и го разпитайте малко. Вижте защо той приключи нещата.

Ако смятате, че причините, поради които е приключил нещата, имат смисъл и са ви разбираеми, ще бъде по-лесно да работите заедно. Давай и да го снимаш, ако това беше така.

3. Връзката ви преди това беше здрава

Помислете за състоянието на вашата връзка преди раздялата. Въпреки че много хора имат проблеми, водещи до разпадане, това не означава непременно, че самата връзка не е била здрава.

Двама ли сте били грижовни и уважавани един към друг? Той те оцени и какво направи за него и обратно?

В здравословна връзка е много по-лесно да се върнете след раздяла. Плюс това просто показва, че той наистина се грижи за вас и това би могло да ви направи по-лесно да пренебрегнете факта, че ви е изхвърлил.

4. Можете да му простите

Да бъдеш изхвърлен е сериозно. Преминахте през сърцебиенето и копнежа и кофите сладолед. Това може да бъде наистина трудно да се прости и забрави.

Така че ако наистина искате да се върнете заедно с него, ще трябва да решите дали можете да преодолеете факта, че той ви е напуснал.

Вие сте типът човек, който държи вечно на нещата или лесно ви е да го хвърлите зад себе си и да продължите напред? Наистина ще трябва да направите някои размишления и да прецените дали начинът и причината, по които ви е изхвърлил, са достатъчно разумни, за да можете да простите.

Ако не, просто не можете да го върнете. Ще го опровергаеш за това, че те е оставил на първо място и, още по-лошо, ще го извадиш, когато имаш аргументи.

Това ще доведе само до токсична връзка.

5. Все още имате чувства към него

Обикновено това е, ако той ви е изхвърлил. В противен случай бихте го оставили, преди той да има възможност. Но понякога той си тръгва и осъзнаваш, че животът ти е по-добре без него.

Ако това се случи, очевидно не бива да се връщате заедно. Чувствата ви все още трябва да бъдат непокътнати, за да може връзката да заработи, след като поправите проблемите си.

Затова помислете как наистина се чувствате към него. Все още ли го искате в живота си и продължава ли той да добавя стойност към него? Все още ли си влюбен в него?

Това не е най-важният фактор, когато решавате дали да го вземете обратно, след като ви изхвърли, защото все още можете да го обичате и никога не трябва да се събирате отново. Вземете това предвид, но се уверете, че останалите причини по-горе са все още верни.

Причини да си помислите и да продължите от него

Понякога просто не можеш да си позволиш да си с някой, който те е изхвърлил. Това са някои от причините да приемете разпадането и да продължите напред.

1. Той ви изневери и изхвърли заради някой друг

Той не получава да избира кога да те има в живота си. И колкото повече продължавате да се връщате при него, след като той ви изхвърли, за да имате временна хвърляне с някой друг, толкова по-вероятно е той да продължи да го прави.

И тогава има факт, че е изневерявал или е искал да бъде с някой друг. Наистина ли той дори иска да бъде с теб?

Това, което правят много мъже, е да се разделят, за да се разберат с други жени и все още считат, че „не изневеряват“. Тогава те се връщат отново в обятията на бившия си, така че никога да не са сами.

Не се връщайте с такъв човек. Ако те е оставил за някой друг, тогава той може да се върне към тях. Не може да пие тортата си и да я яде.

Трябва да изпитвате повече самоуважение, отколкото да оставите човек да обикаля по вас по този начин.

2. Това беше грозно разпадане

Помислете как ви изхвърли. Беше ли над текст? Даже той ти даде основателна причина за това? Това говори много за типа човек, който е и какво наистина е мислил за вас.

Добър раздял е този, при който ви седна и обсъди причините, поради които вече не искаше да бъдете заедно. Ако той просто го нарече да се откаже и дори ви обижда или обвинява всичко за вас, той не ви уважава.

Защо бихте искали да бъдете с някой, който има толкова малко уважение към вас, че той да ви изхвърли върху един текст?

Направи по-добре за себе си и забрави всичко за него. Той не струва вашето време, камо ли сърцето ви.

3. Той беше емоционален или физически насилник

Всяка злоупотреба трябва да бъде червен флаг. Може да ви е изхвърлил, но това беше добро за вас.

Но сега той се върна и вие не можете да решите какво да правите. Отговорът на този е доста прост: не го връщайте обратно.

Физическата или емоционална злоупотреба ще доведе само до токсични отношения и самочувствието ви да потъне, докато наистина нямате нищо. Душевното ви здраве ще намалее и това просто не си заслужава.

Плюс това, ако той наистина обичаше и се грижеше за вас, защо би се отнасял с вас толкова ужасно? Той също те напусна. Може да е наистина трудно да кажеш „не“ на някого, когато те са те манипулирали в миналото, но просто го направи.

Напред и ще имаш по-добър живот за това.

4. Ти си самотен

Вие сте уязвими след раздяла. Прекарали сте толкова много от времето си с някой друг. Наличието на този човешки контакт и изведнъж да сте без него може да ви остави да се чувствате празни.

Сякаш преминавате през теглене. Когато това се случи, може да бъде твърде лесно да си върнете бившия, без да мислите наистина за това.

Даже ти липсваш? Животът ви наистина ли е по-зле без него? Или просто си самотен?

Помислете за истинските си желания. Да искаш да си върнеш бившия и да искаш да имаш някой да държат не са едно и също нещо. Дори и да не сте над бившия си, може би ще е по-добре без него.

Ако се върнете заедно с него, само защото сте самотен, просто ще доведе до едни и същи проблеми, които ви разделиха на първо място.

5. Никога повече не можеш да му се довериш

Може би ви е изхвърлил, защото се е сдобил с някой друг. Наистина ли можете да се доверите на него да не прави същото отново?

Той разби сърцето ти. Това не е нещо, от което лесно можете да простите и да продължите. Доверието ви е разбито, също като сърцето ви.

Може да сте някой, който ще се събере отново и винаги се чуди дали ще се раздели отново с вас. Това предизвиква много негодувание и много други проблеми, които просто не можете да отстраните, без да имате доверие.

Значи наистина му вярвате? Можете ли да поставите това зад себе си, за да можете отново да се доверите на него? Защото без вашето доверие връзката неизбежно ще се провали.

Може да е по-добра идея просто да продължите и да поработите върху преодоляването му. По този начин ще намерите повече щастие

Да се ​​върнете с бившия си е огромна сделка. Това не е нещо, което трябва да приемате леко. Това е нещо, за което трябва да мислите дълго и упорито. Вземете го обратно, след като ви изхвърли, ако е по законни причини и можете да работите чрез тях.

Това ще бъде ли още един неуспешен опит да бъдат заедно? Уверете се, че това време работи е възможно, само когато знаете, че има 2 големи повратна точка, които всяка жена изпитва във взаимоотношенията си с мъже и те определят дали ще се окажете в щастлива връзка или всичко завършва с пулс.

Затова обърнете внимание, защото следващата стъпка, която трябва да предприемете, е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали сте жената, с която иска да се ангажира в дългосрочен план ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното:# 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

И вторият голям проблем, с който се сблъскват много жени: чувствате ли, че той може да губи интерес, да изстине емоционално или да се отдръпне? Ако е така, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Био на автора:

Бела Поуп е писател в Romancoholic.com, ентусиаст на сирене (Уисконсин роден тук), писане на Youtuber и автор на фантастични приключения, който се радва на всички неща, свързани с кучета, пица и писане.

Интересни Статии