Подписва, че един човек ви харесва, но е твърде уплашен, за да го признае

Вие сте в тежка ситуация.

Вие мисля човек ти харесва. Твоето черво ви казва, че ви харесва. Инстинктите ви казват, че той ви харесва.Но той не е казал нищо или не е направил ход.Наистина ли го харесваш? Твърде ли се плаши, за да го признае? Грешат ли всички ваши инстинкти и той всъщност не ви харесва?

Не се притеснявайте - покрих ви.Ще ви дам най-големите признаци, че той наистина ви харесва - дори и да е твърде уплашен, за да го признае, дори ако е твърде уплашен да ви каже нещо.

По този начин можете да разберете дали инстинктите ви са прави и той наистина е твърде уплашен, за да каже нещо, или в края на краищата няма чувства към вас.

Готов? Ето ни:Как да разбера дали някой човек ви харесва и е просто твърде уплашен, за да каже нещо

Той прекарва много време около вас

Момчетата искат да прекарват време около жени, които харесват. Това е само факт от природата.

Цялата причина, че един човек започва да харесва жена, е защото се чувства добре около нея. Това, че е около нея, го кара да се чувства добре и затова той иска да бъде около нея повече.

Това е основният аспект на харесването на някого.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Така че, ако той прекарва много време около вас - особено когато няма особено добро извинение защо е около вас, това е доста добър знак, че ви харесва.Очевидно използвайте преценката си по тази. Ако работите заедно, не е чудно, че той прекарва много време около вас - вие работите заедно.

Но ако той винаги се появява на места, където знае, че ще бъдете, и се случва малко по-често, отколкото би могло да бъде просто съвпадение, това е добър знак, че той е във вас.

Той полага допълнителни усилия, за да ви е приятно

Това се свежда до това да следите дали той действа по-различно около вас, отколкото при другите жени.Дори и да е малко уплашен, за да ви каже нещо, поведението му ще разкрие истината. И ако той ви харесва, това означава, че той ще излезе от пътя си, за да ви направи благосклонност и да ви е приятно.

Така че бъдете нащрек. Прави ли малко допълнителни неща за вас, които не прави за други хора? Той ви взима кафе, дори без да питате? Предлага да ви даде вози, когато той не прави това за други? Изминете допълнителната миля за вас, без дори да мислите наистина за това?

Ако го направи - това е доста голям знак, че се интересува.

Той те гледа много, но прекъсва контакт с очите

Известен факт е, че ако човек ви харесва, той ще ви открадне много. Това се случва, независимо колко е срамежлив ... въпреки че е вярно, че по-скромните момчета са по-склонни да гледат отдалеч, отколкото да се приближават директно към вас.

Така че, ако ви харесва, няма да може да устои на подъл поглед към вас, особено когато не гледате.

Ако го хванете да ви гледа много, но той винаги прекъсва зрителния контакт, когато погледнете, това е доста голям знак, че се интересува от вас ..., но твърде много се страхува да направи нещо по въпроса.

Ти си доста сигурен, че те харесва, но няма да направи ход

Покрихме това отгоре, но то се повтаря.

Знаеш разликата между желанието на нещо да е вярно и измислянето на причини за това и да знаеш дълбоко в червата и инстинктите си, че е истина.

Задайте си въпроса: просто ли искам той да те хареса? Или вашите инстинкти ви казват, че той почти определено ви харесва.

Ако просто искате той да ви харесва, но той не ви дава никакви признаци, които прави, и вие си казвате, че е, защото е 'твърде уплашен' - тогава той вероятно не ви харесва.

Но ако вашите инстинкти и червата ви казват, че той определено ви харесва и вие просто не можете да разберете защо не е направил ход, това е доста добър знак, че той е във вас, но твърде много се страхува от отхвърляне на направи нещо по въпроса.

Той се усмихва много, когато разговаряте заедно

По-рано обсъждах това, но това се повтаря - момчета като жени, които се чувстват добре наоколо. Които ги карат да се чувстват наистина приятно и щастливо отвътре.

Когато се чувстваш добре - усмихваш се! Това е универсалната човешка реакция.

Така че, ако винаги, когато разговаряте с него, той се усмихва много - като много повече, отколкото обикновено - това е доста добър знак, че това, че е около вас, го кара да се чувства наистина добре.

Което означава, че той ви харесва - дори и да е твърде уплашен, за да го признае.

Той е нервен и причудлив около вас

Същото предупреждение се отнася и за това, както и за всички останали - ако той е нервен и примамлив човек около всички, то това не означава непременно, че ви харесвате.

Но ако той обикновено е доста спокоен пич и когато изведнъж сте наоколо, той се стърпя, изглежда доста нервен и джаджи, добре ...

Момчетата обикновено не се изнервят без причина. Очевидно, ако това се случи само веднъж, той може да се изнерви от нещо друго, но ако се случва отново и отново ... вие сте общият знаменател.

Така че, ако той започне да се примирява и да се държи нервно всеки път, когато влезете в стая или когато говори с вас, това е доста голям знак.

Той се шегува с това, че ви харесва

Това е класически срамежлив човек, който се движи около момиче, което харесва.

Момчета, които се страхуват от отхвърляне, биха могли да изпитват нуждата да изразят чувствата си по начин, който не ги оставя отворени за отхвърляне, ако не ги възвърнете.

Ето защо много уплашени момчета ще се шегуват, че са заедно или ще се шегуват, че ви харесват - това е начин да кажете как се чувства в действителност, без да се отваря, за да бъде отхвърлен.

Ако той прави много шеги, съсредоточени около него, които ви харесват, това е доста добър знак, че той се интересува.

Интересува се и просто прекалено много от уплашена котка, за да направи нещо по въпроса.

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите знаци, които един човек ви харесва, но се страхуват да го признаят

  1. Той прекарва много време около вас.
  2. Той полага допълнителни усилия, за да ви е приятно.
  3. Той те гледа много, но прекъсва очен контакт.
  4. Ти си почти сигурен, че те харесва, но няма да направи ход.
  5. Той се усмихва много, когато разговаряте заедно.
  6. Той е нервен и причудлив около вас.
  7. Той се шегува наоколо, че ви харесва.