Признаци Той изневерява: Как да знаем със сигурност, ако ви изневерява

Ако подозирате, че вашият човек изневерява, това може да бъде пагубно. Ако някога сте били измамени или дори сте правили изневеряването, знаете, че това може да бъде много голям червен флаг за крайния успех на една връзка. По-лошо е да не знам все пак. Въпреки че може да се чудите на това постоянно, тези знаци са почти сигурен индикатор, че той наистина ви изневерява с друга жена:

Вземете теста: изневерява ли ви?

ПОВЕЧЕ: Той е измамник? 10 безпогрешни признака, че ви изневерява!

1. Приятелите му действат странно около вас

Когато мъж ви изневерява с друга жена, приятелите му може да се чувстват виновни за това или да съпричастни към вас, дори и да не се чувства така. Потърсете приятелите му да се държат странно, потайно или дори да вземете под внимание, че те са изключително приятни за вас без причина. Това може да означава, че той изневерява и се е доверил на един или повече свои приятели. Всички знаят голямата му тайна.2. Неговото ежедневно поведение внезапно се променя

Ако поведението му внезапно се промени, включително ежедневните съчетания, вземете под внимание. Ако изведнъж започне да напуска офиса час по-рано или развива внезапен интерес да играе голф с приятелите си в клуба, когато преди това не можеше да се интересува по-малко, това може да е знак, че той изневерява.

ПОВЕЧЕ: Той ми изневерява? Как да знам със сигурност: Набележете тези основни знаци

3. Той започва да става настроен

Мъжете могат да станат настроени, когато изневеряват. Стресът от справянето с ерозията на интимността в една връзка и възходите и паденията от започване на друга може да доведе до преминаването му в емоционално влакче. Ако не изглежда да има някаква конкретна причина за неговото настроение, като допълнителен стрес в работата или други промени в живота, като смърт в семейството и т.н., тогава той може да ви изневери.

4. Неговият външен вид внезапно се променя

Ако той не е променил прическата си от години или е загубил един килограм за еони, но изведнъж започва да се грижи как изглежда, тогава може да изневери. Мъжете искат да бъдат привлекателни за жените, на които се опитват да се вълнуват, и дори ако не е той, той се вълнува, той ще положи допълнителни усилия във външния си вид. Ако той облече нова вратовръзка за работа или започне да работи внезапно, може да изневери.

ПОВЕЧЕ: 9 гарантирани знака, той никога няма да се ангажира

5. Музикалните му вкусове се променят

Мъжът ви е бил твърд почитател на класическия рок толкова дълго, колкото го познавате. Влизаш в колата с него един ден и забелязваш, че радиото е настроено на музика, която той обикновено никога слушам. Това е знак, че той би могъл да изневери и да приеме вкусовете и културните предпочитания на човека, с когото спи.

6. Сексуалните му вкусове се променят

Ако той изведнъж иска да прави извън обикновените неща в леглото, това може да означава, че ви изневерява. Мъжете ще преживеят сексуален връх от ново сексуално завоевание, което може да се пренесе във връзката ви с вас. Ако той ви моли да правите неща, на които не е посмял, докато сте заедно, тогава той може да изневери.

ПОВЕЧЕ: 8 причини истински мъже никога Изневерявайте на онези, които обичат

7. Той изведнъж желае много време сам

Когато мъж изведнъж иска много време за себе си, вместо да прекарва свободно време с вас или семейството му, това може да означава, че той изневерява. Това „само време“ може да се преведе на „време с нов любовен интерес“. Въпреки че понякога мъжете се оттеглят в собственото си пространство, когато са стресирани, и това е нормално, ако е внезапно или разширено, тогава подозират, че той може да изневерява.

8. Той крие сметките за кредитни карти от вас

Човек, който изневерява, трябва да скрие факта, че харчи пари за вечери, цветя, бельо, хотели и т.н., за нов любовен интерес. Ако той крие финансовите си отчети от вас, включително сметките за кредитни карти, чекове или спестовни извлечения, квитанции за банкомат или друга финансова документация, той може да изневери.

ПОВЕЧЕ: 15 категорични знака, че ви изневерява

9. Той започва да работи много повече

Ако човек започне да работи по-дълги часове, това може да означава, че е посветен на следващото си повишение или това може да означава, че той изневерява. От особена загриженост са извънградските пътувания или късните нощни часове, за които досега не му се е налагало да работи. Той може също да работи повече, защото е твърде стресиращо да се прибереш и да се изправиш пред жената, която изневерява.

10. Той има нови приятели, които не сте срещнали

Ако изведнъж започне да говори за приятели, които не сте срещнали, и не изглежда да ви бърза прекалено много, може да изневери. Това превъзходство може да е нещо повече от мъжествен другар за нова половинка в офиса, а може и да е, защото той е с главата на петите за горещата жена в офиса.

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: Как да разберете дали гаджето ви изневерява

11. Той крие телефона си или умно устройство

Ако той е склонен да скрие телефона си или смарт телефона си от вас, това може да е, защото не иска да виждате съобщения или да чувате гласови съобщения от аферата му. Въпреки че трябва да почитате личния му живот, ако той полага допълнителни усилия да държи телефона си далеч от вас, това може да означава, че има какво да скрие.

12. Той е на телефона си повече

Мъжете обикновено не са обвързани с телефоните си толкова много, колкото жените. Естествено ние сме по-словесни от двата пола. Ако внезапно изпраща текстови съобщения или говори с някого по телефона си повече от обикновено, той може да изневери. Това е особено вярно, ако текстове или обаждания влизат в странни моменти.

ПОВЕЧЕ: Той изневерява? 28 знака, че изневерява (съпруг, гадже или съпруг)

13. Той не иска да прави секс с вас

Ако прави секс от някъде другаде, той няма да бъде толкова заинтересован да го получи от вас. Това е един от най-големите показатели за неговото изневери.

14. Той се бори повече с вас

Ако забележите, че той бързо се ядосва, отхвърля чувствата ви или че се биете повече за дребни неща, тогава той може да изневерява. Той просто не се интересува от решаване на проблеми, които възникват във връзката ви или е емоционално достъпен, защото е инвестиран на друго място.

ПОВЕЧЕ: 23 знака, че той вероятно ви изневерява

15. Той е защитен или ядосан, ако предположите, че е отказал

Крайният знак е, ако той действа отбранително или ядосан, ако предположите, че може да има афера. Ако той е балистичен, когато го попитате дали изневерява, това може да е знак, че е виновен. Той ще го отрече, когато го попитате - разбира се, но ако се държи като бушуващ луд, то той го прави. Това е сигурно.

Тази статия ви показва всички най-добри начини да разберете дали някой изневерява, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно, предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той ви изневерява? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали ви изневерява“ веднага и разберете веднъж завинаги дали той ви изневерява ...

Вземете теста: изневерява ли ви?

Той ви изневерява? Вземете викторината

В обобщение...

1. Приятелите му се държат странно около вас

2. Неговото ежедневно поведение изведнъж се променя

3. Той започва да става настроен

4. Появата му внезапно се променя

5. Музикалните му вкусове се променят

6. Сексуалните му вкусове се променят

7. Той изведнъж желае много време сам

8. Той крие сметките за кредитни карти от вас

9. Той започва да работи много повече

10. Той има нови приятели, които не сте срещали

11. Той крие телефона си или умно устройство

12. Той е по телефона си повече

13. Не иска да прави секс с вас

14. Той се бори повече с вас

15. Той е отбранителен или ядосан, ако предположите, че е отклонил

Интересни Статии