Признаци, които мисли за вас много и се грижи повече, отколкото той казва

Харесва ли ви? Той просто е любезен? Какво прави той наистина ли имаш предвид, когато човек каже, че си перфектен? Опитът да дешифрира чувствата на мъжа може да подлуди дори най-здравата жена.

Може би човекът, който харесвате, изглежда е във вас, но как можете да сте сигурни? Ще разкрия първите 15 знака, които мъж мисли за вас много повече, отколкото може да осъзнаете.

Когато не разпознаете тези знаци, може да пропуснете огромни сигнали за това как той наистина ли чувства за теб. И когато знаете какво да търсите, ще можете да си починете лесно, като знаете да четете знаците, които го интересува повече, отколкото казва.Дори ще споделя големите знаци, че е обсебен от теб, така че да знаеш дали имаш стрелба в истинската любов, като знаеш как да кажеш дали той смяташ за този.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Не всеки човек ви казва как се чувства. Престанете да слушате приятелите си и започнете да обръщате внимание на знаците, които той мисли за вас през цялото време, че случайно или умишлено ви показва!

Той може тайно да мисли за вас много повече, отколкото някога бихте могли да знаете. Обърнете внимателно следните очевидни признаци, че той ви харесва.

1. Имате собствени вътрешни шеги

Знаеш ли как ти и приятелите ти имат свои собствени вицове помежду си? Сближава те, нали? Същото нещо и с момчета.

Когато използвате глупави думи, които използвате само помежду си, шегувате се и имате специални малки моменти, това показва, че имате по-дълбока връзка. Сякаш имате свой личен, специален малък свят, който включва само вас двамата.

Това е един от големите знаци, който един човек мисли за вас, защото това показва, че той има специален начин на общуване с вас за разлика от всеки друг.

ПОВЕЧЕ: Грижи ли се за мен? 16 знака, които той гарантира наистина

2. Той споменава, че нещо му е напомняло за теб или нещо за теб

Всеки път, когато човек каже нещо, което му напомня за вас, това е основен знак, че мислите за него и той предприема допълнителната стъпка, за да ви каже това.

Той може да ви изпрати смешни вицове или меми в социалните медии, защото иска да сподели смях с вас или смята, че ще ви озари деня.

Само имайте предвид, че не всички момчета са в социалните медии ... всъщност не е необичайно повечето момчета да не обичат съобщенията по телефона си през деня. Така че, ако той не е голям в текстовите съобщения или социалните медии, не се притеснявайте ... ще ви кажа след малко какво наистина ли има значение.

3. Той ви следва в социалните медии

Това важи само ако е в използване на социални медии. Независимо дали е Facebook, Instagram, Snapchat или каквото и да е. Ако имате профил в социалните медии, той го следва.

Още по-добре е, ако забележите, че той харесва вашите публикации или дори да ги коментира. Въпреки че той може просто да дебне и следи небрежно вашите акаунти, взаимодействието с вас в тях показва, че иска да бъде включен и да го забележите.

Отново това важи само ако той е в социалните медии ... много мъже наистина не са, така че не се притеснявайте дали е човек, който всъщност не използва социалните медии.

4. Когато те види, той има тенденция да те прегърне!

Това е един от най-очевидните признаци, че е в теб. Момчетата не просто се чувстват докосващи до жени, от които не се интересуват. Ако той ви прави истинска прегръдка, това е добър знак, че иска да бъде близо до вас и да ви е привлечен.

Освен това, ако той е просто един от онези момчета, който е голям прегръдка и го прави на всички, обърнете внимание на това как го прави на вас. Държи ли те по-дълго или по-здраво? Има ли друг физически контакт с вас отвъд това? Ако той ви прегръща по различен начин, това е ясен знак, че се чувства добре с вас.

ПОВЕЧЕ: 7 знака, че вашият партньор е по-влюбен във вас, отколкото мислите

5. Когато е около теб, той е щастлив!

Мъжете са доста прости с емоциите си. Ако са доволни, това показва. Ако са разстроени, веднага ще забележите

Така че, когато човек е около вас и винаги е щастлив във вашето присъствие, той не може да си помогне, освен да го покаже. Това е един от най-големите признаци, че все още мисли за вас.

6. Той не използва телефона си около вас.

Човек, който не се интересува от теб, ще се разсейва от телефона му, ще те игнорира или по друг начин ще бъде груб. Ако му е сложен телефона и не го проверява непрекъснато, това е добър знак, че цени времето си с вас.

Той иска да ви обърне цялото си внимание, без да се разсейва и да чуе какво имате да кажете. Той ви показва ясно с действията си, че цени вашето време заедно и иска да му се насладите без разсейване.

7. Той излиза от пътя си, за да ви направи щастливи

Ако той се опитва да ви направи щастливи, да ви усмихне или да ви се смее, това е добър знак, че ви харесва. Ако той не се интересуваше от теб, нямаше да се постарае да те приведе в добро настроение или да се наслади на това да си с него.

Това е много очевиден знак, който човек ви харесва. Действията говорят повече от думите. Какво му казвате?

8. Той си спомня малки неща за теб

Това е огромен подпишете, че мисли за вас. Отново, ако не го интересуваше, нямаше да си направи труда да си спомни. Когато той представя малки неща, за които сте споменавали преди, ето как да разберете дали някой мисли за вас. Това е сигурен знак, че той обръща внимание и ви слуша.

ПОВЕЧЕ: 15 сигурни знака, които се грижат повече, отколкото си мислите

9. Той иска вашето мнение, преди да вземете решения, които ще ви повлияят

Когато човек прави това, това показва, че вашият вход има значение за него. Той цени вашето мнение и принос.

Как да разбереш дали един човек мисли за теб много? Той пита вашето мнение за основните решения в живота му!

10. Смее се на шегите си и как си

Ако той се смее заедно с вас, той определено ви смята смешен. Той се радва на вашата личност и на това кой сте като личност. Когато се смее, той е в добро настроение във ваше присъствие и се забавлява да бъде около вас. Това отнема дълъг път, за да развие по-интензивни чувства към вас.

„Знакът за качество“ - това е голямо!

11. Винаги иска да бъдеш заедно заедно качество

Истината е, че някои мъже наистина са супер заети, но той гарантира, че вашето време заедно е качествено и че имате вашето внимание.

Много жени правят грешката да мислят, че знаците, че един мъж мисли за вас много, се показва от него, който постоянно общува с вас. Истината е, че става въпрос за качество, а не за количество.

Без значение колко малко време сте заедно, вниманието му винаги е включено Вие, Не телефона му. Не някакво друго разсейване. Не други хора.

Когато мъж полага всички усилия да се покаже с пълното си неделимо внимание, това е кристално ясен знак, че той мисли за теб много и те разглежда дълбоко. Това е един от големите начини мъжете да покажат, че ценят вашата връзка и връзка.

ПОВЕЧЕ: 11 улики, които някой ви харесва повече, отколкото мислите, въз основа на това как ви изпращат текстове

12. Любопитно за теб

Мъжете, на които не им пука, не задават въпроси. Ако човекът, на когото сте се загледали, винаги ви задава въпроси, слуша ви и иска да знаете повече, това е сигурен начин да разберете, че се интересува.

Почти все едно сте едно уникално създание, което той не може да разбере, но иска да знае повече за него. Той иска да знае какво ви прави щастливи, какво ви привлича, какво ви харесва да имате в живота си, как харесвате нещата, вашите ценности и какво вярвате в живота.

Ако той задава въпроси, той влиза във вас и мисли за вас.

13. Казва, че мисли за теб

Защо иначе би го казал, ако не е истина? Ако той каже, че е мислил за теб, ти наистина си мислил.

Той може също така да го каже косвено, като спомене начин да ви помогне или да решите проблем, който споменахте по друго време. Когато ви харесва, ще намери извинение да изведе нещо, за което е мислил, за да покаже, че обръща внимание и се интересува от вас.

14. Казва ви лични данни

Момчетата определено не са отворена книга, що се отнася до техните чувства и вътрешни мисли. Така че, ако той споделя лични данни с вас, ще знаете, че ви има доверие и се чувства достатъчно близо, за да споделя нещата. Когато той е уязвим, това е огромен знак, че е в теб.

Той иска да го направите зная го и го разберете, така че вие ​​и той сте на една и съща страница като партньори. Той ви казва лични данни, така че връзката ви да бъде възможно най-хармонична и дълбока.

ПОВЕЧЕ: 18 знака, които вашето гадже наистина ви обича

15. Представя ви приятели и семейство

Ако човек не е във вас, той няма да положи никакви усилия да ви запознае с хората, които са най-близки в живота. Когато той започне да ви води около приятели и / или семейство, можете да знаете със сигурност, че това е добър знак, че той ви иска в живота си.

Това показва, че той вижда, че сте част от живота му, защото в противен случай защо губите време да ви обръща около хора, които няма да виждате отново и отново? Това е един от най-очевидните признаци, с които човек се впуска във вас.

Какво мислиш? Какво ще правиш по въпроса? Не позволявайте това да се губи. Не позволявайте тази възможност на истинската любов да изчезне.

ПОВЕЧЕ: 15 знака, които всъщност не се интересуват от теб

Много важно предупреждение ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината


В обобщение...

 1. Имате свои вътрешни вицове
 2. Споменава, че нещо му напомня за теб или нещо за теб
 3. Той ви следва в социалните медии
 4. Той те прегръща, инициира контакт с теб
 5. Щастлив е, когато сте наоколо
 6. Той не използва телефона си около вас
 7. Той излиза от пътя си, за да ви направи щастливи
 8. Той си спомня малки неща за теб
 9. Той пита вашето мнение, преди да вземете решения, които ще ви повлияят
 10. Той се смее заедно с вас и на шегите ви
 11. Той иска вашето време заедно да бъде качествено
 12. Любопитен е към теб
 13. Казва, че е мислил за теб
 14. Той ви казва лични данни
 15. Той ви запознава с приятелите и семейството му

Интересни Статии